Weekly Inspiration

Mindig elmondom, hogy a november számomra olyan mint a február. Amolyan töltelék hónap. Türelmetlen várakozás. Ahogy februárban már a tavaszt várom, úgy novemberben a decembert és a karácsonyt. Régebben nem láttam semmit ebben a hónapban, csak a hideg, ködös, esőbe fúló szürke napokat, amikor az őszi dekorációk már megfakultak, a kedvenc őszi almás-fahéjas muffinomtól pedig már megcsömörlöttem. Aztán tavaly eldöntöttem, hogy igenis szeretni fogom ezt a hónapot.A karácsonyi készülődést sosem lehet elég korán elkezdeni és bevallom nekem már október eleje óta lapul pár ajándék, alaposan eldugva a gardróbomban. Elkezdtem szeretni a hosszú, ködös estéket, amikor egy bögre finom tea mellett a kedvenc könyvemet olvasom, vagy sorozat maratont tartunk. Ráadásul évről-évre előbb kezdődik a karácsonyi szezon, vele a karácsonyi hangulat. Tavaly már november közepétől kint voltak a bevásárlóközpontokban a karácsonyfák és az üzletekben a karácsonyi díszek. Arra is rájöttem, hogy nekem nem elég egy hónap a karácsonyi zenékből és filmekből, így ma ünnepélyesen nekiálltam összeállítani a karácsonyi-zenelistámat. Újabb fogadalomként ebben a hónapban minden héten kipróbálok egy új étel és sütireceptet is. Arról nem is beszélve, hogy mennyi ötletem van a bloggal kapcsolatban. Így reménykedem benne, hogy ez a hónap tartalmasan fog telni, sőt azt kell hogy mondjam a mai időjárásra sem lehet panasz, mert csodásan süt a nap. :) Ti hogy álltok a novemberrel? 


Még egy teendő erre a hónapra: beszerezni egy pihepuha pulcsit. :)


Ma esti finomság: Forró csoki mandulatejből, egy pici naranccsal, agave sziruppal édesítve.


Meg kellene próbálni elkészíteni ezt a manit... szólt az optimista énem. A realista meg már előre röhög. :D


Csodás ez a szett.


Tökéletes smink hétköznapra és erős ajaksminkekhez. :)


Ha egyszer eltűnnék, itt keressetek. :D


Már régóta szemezgetek a Zoeva ecsetekkel. :P Ti mit gondoltok róluk?


Egy fincsi illatgyertya nekem mindig feldobja a legborongósabb leghidegebb estémet is. :)


Whao!


Ez olyan szépséges, hogy nem lenne szívem belenyúlni. :D


Újabb dolog a kívánságlistámra. :D


Itt sétálgatni egy pohár forró fűszeres lattéval... :)


Álomházikó erre a hétre. :)


Egyszerűen odavagyok ezért a szettért. :) Bárki is vagy csajszi, ezt nagyon odatetted! ;)


Mostanában rá vagyok kattanva a különleges kandallókra és extravagáns fatárolási ötletekre. :) Ez is nagyon bejövős. :D


Ez valami brutálisan szép! *.*


Semmi sem überelhet egy hosszú nap végén egy fincsi tésztás egytálételt és mellé egy pohár finom bort. :D


Üzenet magamnak: Kell egy pontozó és ezt a manit muszáj megpróbálni. :D


Rendmániás kis lelkemnek igazi balzsam ez tipptopp kis gardrób. :D


Ez a ruha!!!!! (Szilvi, ha ezt látod, akkor elárulom ezt a te kedvedért választottam, mert te jutottál eszembe róla. ;) Remélem Neked is tetszik.)


Nagyon otthonos kis kuckó. :)


Szépséges ez a füli. :)


Heti álomhálószoba. :)


Jajjj! :D


Mióta az eszemet tudom, mindig volt tacskónk, úgyhogy nekem elképzelhetetlen hogy ne ugráljon a lábam alatt egy neurotikus, hiperaktív kis szeretetbomba bohóc. :) 


Szép Hetet Hölgyeim! :) 

Mik a terveitek novemberre? :) Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Én nem igazán szeretem a novembert, borús, hideg és még a karácsony nagyon messze van... Persze én is már nekiláttam legalább fejben összeállítani a karácsonyi ajándékok listáját, egy-kettőt már meg is vettem. Nem szeretem ezt az utolsó pillanatra hagyni... :)
    Ráadásul idén még jobban várom a decembert mert akkor fog megszületni a kisfiam, úgyhogy most még nehezebben telik a várakozás mint az elmúlt évek során. :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem olyan semmit mondó a november. Hideg van, de még nem lehet menni forraltborozni a karácsonyi vásárba. :( Csodás képeket válogattál össze, meg ia jött a kedvem sétélni egyet egy forró kávéval. Na majd munka után. :D aztán hazamegyek, csinálok vacsit és kakaót, aztán indulhat az olvasás és filmezés. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem szeretem a novembert én sem. Szürke, kopár, sivár, hideg...Bár most annyira benne vagyok a munkában, és egyetemi dolgokban, hogy fel sem telik mennyire szalad az idő... nekünk is van tacskónk és imádom. Remek képek ismét! :)

    VálaszTörlés
  4. Úúúú, ezek a képek baromi szépek!
    Főleg az arany-lila-kék szemsmink tetszik! *-*

    VálaszTörlés
  5. Mindig olyan jól össze tudod válogatni a képeket. Szuper =)

    VálaszTörlés
  6. Pon olyan cuki kötött mamuszom volt, ami tavaly télen megadta magát az idő vasfogának. :(

    VálaszTörlés
  7. Meleg pulcsi ruleeez :) én szeretem a novembert. Talán a sok névnap és szülinap miatt, amiket ebben a hónapban ünnepelünk :)

    VálaszTörlés
  8. Mint mindig, most is nagyon jók a képek. A smink eszméletlen, a pettyes manit ki kell próbálni!!!Nagyon szupi. A szobros képtől kifeküdtem. :D Kedvet kaptam az októberhez is, bár mostanában minden hónapból próbálom kihozni a maximumot és épp azt élvezni, ami van. Hidegben a hideget, melegben a meleget. A szombati giga ködért egyenesen odáig voltam! :)

    VálaszTörlés
  9. Fú, az a manikűs nekem is nagyon tetszik! Én kicsit nyomasztóbban, mondjuk kékesszürkés háttérrel csinálnám, hogy olyan igazi halott tél hangulata legyen:D

    VálaszTörlés
  10. Én nem tudom felétek milyen állapotok uralkodnak, de én otthon nagyon szomorú voltam, hogy szinte még minden 2. fa kopra zöld. most kezdtek el hulldogálni itt-ott (persze levél már most annyi van mint a fene az udvarban). Ettől valahogy egyáltalán nincs az a nagyon brutális ősz hangulatom. Imádom, amikor olyan az erdő, mint azon a képen, ahol az erdei házikó található: millió élénk színben pompázik. Remélem a borzalmas nyár és a csalódást okozó ősz után legalább a karácsony fehér lesz, mert most már seggbe rúgok valakit odafenn, aki az időjárásért felelős!

    u.i.: az all the single ladies-ért büntetni kéne, annyira fájt! :D:D

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó lett most ez az összeállítás, minden kép szerelem. :)

    VálaszTörlés
  12. Huuhhh Csajok! :) Köszi, hogy ennyien írtatok, úgy örülök neki, hogy mindenkinek tetszett ez a kis válogatás. :) Öröm volt olvasni a soraitokat. :)

    VálaszTörlés
  13. Itt Debrecenben már a Rossmannokban karácsonyi dekoráció van kint x'D Plázában és fórumban mostanában nem jártam, de szerintem ott is már elkezdték. Jövőre már őszi dekorációk nem is fognak kikerülni, hanem egyből karácsonyival kezdik xD Amúgy ezzel szerencsére idén nincs bajom, mert az ünnepi hangulat már teljesen elkapott és gőzerővel készülök :D

    A ruha, a hálószoba és az első mani nagy kedvenc lett a mostani válogatás közül :)

    VálaszTörlés
  14. Csodás válogatás lett, minden tetszik belőle, de a két mani, a smink és a kanapés kuckó talán a legjobban.

    Amúgy nem szeretem a novembert, de idén egészen kegyes az időjárás, így hosszú sétákat teszek Muffinnal, és már sokkal kevésbé utálom ezt a hónapot :-D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)