Weekly Inspiration

Csodálatosan szép, ragyogó napsütésben aranylóak a fák az ablakom előtt, amikor ezeket a sorokat írom. Nyoma sincs a szürke, borongós, kopár, esőben ázó novembernek és az őszi tétlen, karácsony-váró bedepizésnek. 
Persze tudom, hogy ez a néhány nap csak bőkezű ajándék az ősztől, talán kárpótlásul a nyár szűkmarkúságáért. 
Mégis jóleső érzés a napsütésben sétálni, talpunk alatt az ősszel, mint esőben, ködben dideregni. 
Talán azért is viselem most jobb szívvel ezt a hónapot, mert évről-évre előbb kezdődik a karácsonyi szezon, és szinte minden évben 1-1 héttel előbb kerülnek ki a karácsonyi dekorációk, díszek, ajándékcsomagok az üzletekbe. Én pedig azon kaptam magam, hogy már múlt hét hétfőn karácsonyi zenét hallgatok és bizony a hétvégén beszereztem az a karácsonyfadíszeket is és este egy bögre forralt borral a kezemben néztem a Gossip Girl karácsonyi részét. 
Ezért, ha nem bánjátok, itt a blogon is picit előbb kezdődik majd a karácsonyi-szezon, mert biztosan ti sem szeretnétek az utolsó pillanatra hagyni a készülődést. De addig is irány a jó levegő, szedjetek színes leveleket, sportoljatok, sétáljatok majd este nézzetek meg egy jó filmet vagy sorozatot egy bögre kakaóval vagy teával. Mert végülis egészen élvezhető ez a november, nem? ;)


Ti még őszi hangulatban vagytok, vagy már a karácsonyt várjátok? :)


Majdnem tökéletes ez a szett, de nekem egy arany színű órával jobban tetszene. :P


Ez valami szépséges! *.*


Egyszerű de nagyszerű smink. Csodás ez az arany és nagyon tetszik, hogy ilyen szépen el van satírozva. Sokkal szebb így, mint amikor valaki csak felmaszál a szemhéjára egy színt aztán hello. Semmi satírozás, vagy átmenet. Plusz a szemöldöke maga a tökély. Még a legszebb szemsmink is igénytelenül fest egy ápolatlan szemöldökkel.


Csini!


Csajos dekor. :)


Mai hangulat. :)


Még szerencse, hogy nálunk nem kapható az Hourglass márka, mert akkor ezt a bejegyzést a híd alól írnám már. :D


Egy kis tutorial szemöldök-ügyben. ,)


De jó lenne egy ilyen. :D


Ez nagyon én vagyok. :D


Apple-cider imádat!!!


Ez...


Ezek a színek nagyon novemberiek szerintem. :)


Heti álomház. :)


Csodás ez a konyha-étkező. :)


Nagyon tetszik ez a szett. Egyszerre csajos és laza. :)


Nekem bejön ez a kombó. :)


Mostanában rákaptam a bagel-re. :P


Egyszerre modern és vintage. :)


Szívmegállítósan gyönyörű smink. :)


Haha... ez nagyon így van. :D


Itt szeretnék most ülni egy nagy takaróba burkolózva, egy termosznyi teával és egy jó könyvvel. :)


Pite-szezon! :P


Oh az a táska...


Awww! *.* Az angol staffik és a tacsik mellett a mopszok is a szerelmeim. :) 


Szép Hetet Mindenkinek! :) 

Hogy telik eddig a november? Voltatok hétvégén Joy-Napozni? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Én még őszi hangulatban vagyok, de nem is szeretném már november elején elkezdeni a hangolódást a Karácsonyra, mert velem tavaly is az volt, hogy mire eljutottunk 25-éig, már elveszett a hangulatom és nem élveztem annyira az ünnepet. Most szeretném késleltetni a készülődést, hogy minél jobban teljen majd decemberben. (Bár nem mondom, hogy nem várom... )
    Eddig egész jól telik a november, próbálok programokat szervezni a barátokkal, hogy kiélvezzük ezt a szép őszt :)
    Nehezen tudok választani kedvenc képeket, de amik most nagyon tetszenek, az az első, az apple cider (nincs egy jó recepted?szívesen kipróbálnám) , a kandallós-olvasós az outfit képek és a pités kép :D Az utóbbihoz sztori is fűződik: 31-én halloweeni "buliban" voltam, ahol csapatokba osztottak minket, és az egyik állomásnál sütőtökös pitét kellett megenni 2 perc alatt... Az ízét nem tudtam kiélvezni, de legalább elmondhatom, hogy ilyet is ettem már :D

    VálaszTörlés
  2. Szerettem volna pár kedvenc képet kiemelni, de nem tudok, mindet nagyon szeretem, és jajj, hogy vágyom egy olyan meseszép szemöldökre az első sminkről, és a konyha, a ház,az outfit, a minden, szóval nem megy, telitalálatos válogatás volt számomra!:)
    Hogy őszi vagy karácsonyi hangulatban vagyok-e inkább? Egyértelműen őszi, és köszönöm a novembernek ezeket a csodás,napsütéses napokat, amik sajnos tényleg az utolsókat rúgják. Karácsonyi hangulatom azt kell mondanom, hogy egy morzsányi sincs, pedig ilyenkor már bőven szokott lenni, de most valahogy ebben a pillanatban nem várom a karácsonyt,reméljük ez még változik, mert a kedvenc ünnepem!:) De egyébként cseppet sem bánom, hogy itt nálad előbb kezdődik a karácsony, talán előbb meghozod az én kedvemet is!:)

    VálaszTörlés
  3. Nálam már megint a két smink a nyerő, de a mopsz is megdobogtatta a szívemet :P Kis ufók ^^

    VálaszTörlés
  4. Az első kép és az első smink nagyon tetszik. :) Én még őszi hangulatban vagyok, és próbálom is ezt tartani, nem szeretném, ha karácsonyra túl lennék a karácsonyi hangulaton. :) Szép hetet! :)

    VálaszTörlés
  5. A szürke-csillámos mani nagyon tetszik:)
    Én ilyenkor leadások-zh-k-vizsgák hangulatban vagyok, közben megpróbálom beszorítani valahova a karácsonyi ajándékok vásárlását... szóval az ünnepek előtt maximum egy héttel kezdődik nekem ez a szezon... De legalább óriási megkönnyebülés az a néhány nap lazítás.

    VálaszTörlés
  6. Nálam még mindig ősz van, sosem fogom tudni megunni ezt az évszakot! :)

    VálaszTörlés
  7. 5 percem volt a posztra indulás előtt, hát ahhoz kevés, hogy kedvencet válogassak! Mindet szerettem! Nálam még nagyon őszi hangulat van, kiélvezem. Voltam Joyozni, vettem szempillaspirált, 2 F&F farmert, Anyának szemceruzát és kb ennyi. Nálam a Glamour a kedvenc, a Joyból túl sok kupon végzi a kukában. :) Szép hetet Neked is! :)

    VálaszTörlés
  8. Én is őszi hangulatban vagyok még. Nagyon szeretem a karácsonyt, az adventet, a készülődést, de én sem akarom elrontani azzal, hogy már most elkezdem, aztán amikor tényleg eljön az igazi advent, akkor nem fogom igazán kiélvezni. És nem is szeretem, amikor a boltokban túl korán kezdik el, szintén elrontják ezzel az igazi hangulatot.

    VálaszTörlés
  9. Azt hiszem most jött el az ideje, hogy elkezdjek gyűjteni egy szemüvegre (vagy egy frissebb szürkeállományra). Kétszer olvastam úgy, hogy "ezek a lakkok nagyon EMBERIEK!" Nézem a képet, de hát ez nem nude.... majd vissza a feliratra... Ezek a lakkok nagyon EMBERIEK... mondom MI VAN??? Majd szépen lassan leesett... Jelzem olyan fejjel ülök, mint a kis gorilla :D

    Egyébként ez volt eddig az egyik kedvenc képösszeállításom. Az összes képet imádtam! A virágosruhás-csizmás szettet pedig imádom. Nekem is van ilyen, csak pirosas virágokkal és az (egyen:P) barna bakancsommal illetve egy jó harisnyával és meleg pulcsival imádom hordani még most is.

    Majd súgja meg nekem valaki, hogy Apple-cidert (amilyen a képen is látható) hogyan lehet gyártani otthon?:)

    Puszi R.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)