A Nap Szettje - Christmas Shopping


A mai nap szettje tökéletes viselet egy kiadós karácsonyi vásárlásra, vagy akár egy barátnős-családos forraltborozásra. ;) Kényelmes, meleg és nagyon csinos szett. ;) 


Én egy magas derekú, koptatott farmert választottam a szetthez, de természetesen ez nem a kőbe vésett forma, mindenki olyat vesz fel amit szeret. Ha teltebb az alakod nyugodtan válassz egy sima, koptatás nélküli darabot. ;) 
Nem árt rétegesen öltözni, így az ilyen kis ingek alá simán felvehetsz egy basic tank topot is. Az inghez szerintem jól passzol a szőrös mellényke. 
A military stílusú parka vagány és meleg viselet és ha nem rajongsz a sálakért, akkor tökéletes darab, mert a nyakadat is védi. Ha mégis választanál hozzá egy darabot, akkor én egy kockásat ajánlanék. Igenm az ing is kockás, de az a kabát miatt úgysem látszik. :P Nekem nagyon bejön ez a színátmenetes sapkás. kesztyű szett és szuperül illik a most olyan nagyon divatos piros kockás sálakhoz is. 
Én egy motoros stílusú bakancsot választottam a szetthez, de jól illik hozzá a Martens stílus, a sima bokacsizma vagy akár egy Ugg is, kinek mi jön be. ;) A táska praktikus viselet, mert szabadon hagyja a kezed de nem irinyó-pirinyó, így akár egy kézkrém is belefér a telefonod és a pénztárcád mellé. Vásárolgatáshoz szerintem felesleges mázsacipelőt magaddal hordani, csak akadályoz a nézegetésben-válogatásban és a próbafülkében is necces. 
Kiegészítőnek én egy cuki kis karkötő szettet választottam és egy Mockingjay kitűzőt, ami ha rajongó vagy, akkor alapdarab. :D 
Itt szintén azt tudom javasolni, hogy a kevesebb ékszer praktikusabb. ;)

Én ehhez a szetthez egy arany vagy bronz lakkot kennék fel, esetleg pirosat. A parfüm pedig mindenképpen valami édeskés, nőies, picit fűszeres illat legyen.

Én a frizurát nem variálnám túl, egy sima, frissen mosott, kibontott haj, lágy hullámokkal vagy egyenesen (kinek mi tetszik) szerintem tökéletes. :)

A sminkelést sem kell túlzásba vinni. Egy kis BB krém, esetleg korrektor, púder, valami visszafogott pirosító, egy szépen formázott szemöldök, visszafogott nude-barna szemsmink, barna tussal és szemceruzával felturbózva, látványos szempillákkal és egy kis színezett ajakápolóval, tökéletes erre az alkalomra.

Ti milyen szettet viseltek szívesen a karácsonyi vásárba vagy a vásárolgatáshoz? :) Ezt a szettet felvennétek vagy változtatnátok rajta? :)

Megjegyzések

  1. A szett jó, bár a szőrmellényt és a kockás inget másra cserélném. A boltokban többnyire ezer fok van, úgyhogy szabadtéri vásárláshoz ez jó szett, boltba meleg. A karkötőket én pihentetni szoktam télen meg akadályoznak, beleakadnak kesztyűbe-kötött pulcsiba.
    A többi nagyon az én stílusom!!

    VálaszTörlés
  2. Nekem az ombre sapi és kesztyű szett (vagy kézmelegítő? - nem tudom kinézni) nagyon tetszik. A szőrmellény is cuki, többi darab nem igazán az én ízlésem. :)

    VálaszTörlés
  3. Én most örülök magamnak, hogy a karácsonyi bevásárlás 80%-át már évközben letudtam... kevés dolgot utálok jobban, mint a teletömött bevásárlóközpontokat, ahol legalább 24 fokra fűtenek, annak ellenére, hogy senki se tudja hova tenni a tálikabátját...
    Szóval a szőrmemellényt elhagynám (én egyébként sem szeretem, de hát ez személyes ízlés kérdése), inkább fáznék egy kicsit odakinn:D Ja, és a sapka iszonyú cuki!

    VálaszTörlés
  4. A szőrmellény valamiért engem teljesen hidegen hagy. A többit viszont imádom :D.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)