Blog Karácsony 2014


 Idén én is jelentkeztem az Iluss által megálmodott ajándékozós kezdeményezésre, a Blog Karácsonyra. Innét is hatalmas köszönet neki, hogy ezt az egészet megálmodta és lebonyolította. Szerintem sokunknak nagy örömet okozott vele, hiszen először ott volt a várakozás izgalma, hogy vajon kit húzunk, ki húz minket, stb. Aztán nemsokkal később már a csomagokat állítottuk össze és vártuk. Végül pedig, reménykedtünk, hogy amit mi álmodtunk meg, azzal is örömöt szerzünk a másiknak. :) 

Engem Szilvi húzott, aki az egyik kedvenc körmös blogom írója. Nagyon kedvesen kifaggatott, hogy minek örülnék, de én teljesen rá bíztam a dolgot. Ettől kezdve izgatottan vártam a csomagot és boldogan siettem haza, amikor anyukám hívott, hogy megérkezett.


 Egyébként is az a típusú ember vagyok, aki könnyen meghatódik, de az ilyen figyelmességtől pláne elerednek a könnyeim. Szilvi ugyanis kikutatta a téli kívánságlistámat és meglepett egy olyan kesztyűvel, amit nagyon szerettem volna. A kesztyű pedig egyszerűen TÖKÉLETES! Imádom a színét és olyan jó meleg, hogy néha szeretnék egészen pirinyóra zsugorodni, hogy belebújhassak. :D (Emlékeztek arra a mesére, amikor ez erdei állatok találnak egy kesztyűt és belebújnak? Első osztályban azt adtuk elő a farsangi bálon. :D Én voltam a nyuszi. :P)


 A csomagban lapult még a kedvenc Milka csokim, amit azonnal fel is faltam, a képen már csak a papír van. :D (Shame on me! :P) Kaptam még forró csokit, amit szintén imádok. 
Szilvi meglepett egy csodás piros lakkal is, tipikusan az a szín, amit én karácsonyi-pirosnak hívok. :)


A másik kedvencem a csomagból ez az angyalkás dísz volt, ami szintén nagyon megható a számomra. :) Egészen biztosan előkelő helyre kerül majd az idei fánkon. :) 

Innét is köszönöm Szilvinek a csomagot és azt a figyelmességet, amivel összeállította. Nagyon örültem neki. :) 

Nekem Andit kellett megajándékoznom, aki szintén egy olyan körmös blogot ír, amit nagyon szeretek. :) Mindenképpen szerettem volna valamilyen saját készítésű, személyes ajándékot is adni. Valami olyasmit, ami nekem is sokat jelent, egyedi és személyre szóló. Hogy mit találtam ki, azt Andi elmeséli majd Nektek szerintem. ;) 

Most pedig irány a többi blog! :P

Megjegyzések

  1. Szuper ajándékok , az a csoki nagyon finom! :)

    VálaszTörlés
  2. Remek dolgokat kaptál, az angyalka annyira szép! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó volt olvasni amit írtál, olyan kifejező és kedves a stílusod :) Örülök, hogy örülsz! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper csomagot kaptál! A kesztyű meseszép! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép dolgokat kaptál :) Az angyalkás dísz gyönyörű *-* Oreos milka meg a legjobb :D

    VálaszTörlés
  6. Szép csomagot kaptál. Az a kesztyű nagyon csinos. A csoki pedig fincsi én is megleptem vele a kollégámat ajándékozáskor.
    A novellához pedig gratulálok nagyon eredeti ötlet volt ezt ajándékozni ilyet máshol még nem láttam.
    Üdv.
    Marika

    VálaszTörlés
  7. szuperek:)
    Az a csoki már nálam is elpusztult volna:D

    VálaszTörlés
  8. Szép ajándékokat kaptál. A kesztyű biztos pihe-puha. Az angyalka...az visz nálam mindent visz.
    Nekem is egy angyal a kedvenc díszem. Soha nemaradhat le. Meg anyukám vette, mielőtt születte. Kis műanyag, csipke szerű szárnyakkal. Nekem aranyat ér.
    Itt toporogtam egy órát kb, mert nem engedett bejegyzest írni.

    VálaszTörlés
  9. Ötletes, hogy a csokipapírt befotóztad, nekem ez már nem jutott eszembe... :D Na mindegy :D A kesztyű meseszép, és az a lakk, pompás színe van :3

    VálaszTörlés
  10. Juj, nagyon melegnek és puhának néz ki a kesztyű, cuki! :)

    VálaszTörlés
  11. Kell ez a lakk! :D
    A forrócsokit próbáld ki majd pillecukorral, isteni! :) Ez az új kattanásom :D

    VálaszTörlés
  12. Aranyos csomagot kaptál, a kesztyű jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon szuper kis csomagot kaptál! Az angyalkás dísz nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  14. De jó dolgokat kaptál :) A kesztyű nagyon jól néz ki, a lakk dögös, az angyalka pedig olyan kis szépike :) Az oreo-s milka meg hát... én is kaptam egy táblával és rettegek, hogy átvedlek cápává, rám tör a zabálási roham és elpusztítom :D Nem, még tartom magam :P

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)