COTW - Gold Fever


COTW

COTW by annakillerangel featuring H&M

A hét színe az arany. Klisé vagy sem, de számomra ez a legünnepibb szín. Körmökön és sminkben klasszikus, kiegészítőkben elegáns és ruhákban rizikós. Igen, rizikós, mert nagyon vékony a határvonal a hercegnősen elegáns, őrülten divatos és a közönséges között. A kevesebb több. Visszafogott és nőies a nude árnyalatokkal. Elegáns a fehérrel, dögös a feketével. Jól passzol hozzá a piros és bordó színvilág, a lilák, a sötétebb kék színek és a zöldek. Határozott kézzel válogatóknak meg lehet próbálni párosítani a bronz és ezüst színekkel is. 
De ez az a szín, amit csak öltsünk magunkra, ha nem zavarnak a kutató tekintetek és a figyelem középpontja. Egy arany ruhás nő ugyanis nem elhanyagolható jelenség. Felfigyelnek rá. 

Ti kedvelitek ezt a színt? 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem az estélyiruha, az Essie lakk és a legalsó magassarkú tetszik legjobban. :)

Megjegyzések

  1. Nagyon nehéz hármat választani!!!!!Az alsó magassarkú, az estélyi és a szárny/levél szerű nyaklánc. Meg bármi!!!!!Nagyon jók a cuccok, imádom az aranyat! :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira örülök, hogy nem azt a túl élénk, sárgás aranyat emelted ki, hanem inkább ezt a pezsgős árnyalatot! Ez gyönyörű, mindent elfogadnék a képről :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tényleg az az árnyalat, ami nagyon elegáns, de nekem inkább csak a kiegészítők jönnek be magamon, a bal feslő csillivilli cipő bármelyik nyaklánccal.

    VálaszTörlés
  4. Nem vagyok arany párti. Az ezüstöt jobban szeretem. Így én a kiegészítőkre szorítkozom.
    Szemhéjpúderpaletta, lakkok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)