COTW - Silver Bells


cotw

cotw by annakillerangel featuring H&M

A hét színe az ezüst, mert szerintem csodás karácsonyi-szilveszteri-téli szín. Egyszerre hideg, tartózkodó, de nagyon látványos és figyelemfelkeltő. Modern, de mégis nyolcvanas évek. Elegáns, de mégis van benne  valami frivolság. 
Hétköznapokon egy-egy ékszer, egy táska, vagy cipellő tökéletes darab lehet, de ha buliba, elegáns alkalomra készülsz, akkor egy metálos, fényes, glitteres csodában nem leszel észrevétlen. Egy ezüst cipellő vagy kis clutch pedig még a legegyszerűbb kis feketét is izgalmassá teszi. Smink feketével kombinálva füstös szemként, vagy épp körmökön a karácsonyi vacsorán tökéletes választás. :) Egy ezüst csillámos-pelyhes lakk pedig igazi must have erre az időszakra. 
A színek közül bármivel párosíthatod, talán egyedül az arannyal és a bronzzal kell óvatosan bánni. Csodásan mutat a kék árnyalataival, a piros és bordó színekkel, a zöldekkel, a fehérrel, a feketével, a szürkével, a lilával, a pinkkel és a fuksziával is.

Ti szeretitek az ezüstöt? Milyen ezüst ruhadarabokat vagy kiegészítőket viseltek? Kozmetikumok terén van kedvencetek? :) 

Most pedig jön a töprengős rész, azaz válasszatok három kedvencet a képről! :D

Nekem a nagyestélyi, a bal alsó sarokban lévő magassarkú szandál és a mellette lévő nyaklánc a kedvenceim. :)

Megjegyzések

  1. Szuperek a posztjaid. Ugyan nem ide tartozik de nem találtam még meg Sehol hogy hány éves vagy?

    VálaszTörlés
  2. Mindent imádok, ami ezüst! Innen jóformán minden jöhetne, igazi jégkirálynős ez a válogatás :)

    VálaszTörlés
  3. Ejj, imádom az ezüstöt! Mondjuk így 'overall look' terén nem annyira az elegáns, mint inkább a punk space cowboy vonalon mozogva képzelném el magamon, de ezek viszont nagyon szépek.
    Nemrég rendeltem egy ezürt szoknyát, remélem, hamar megérkezik. Szóval... egyértelmű, hogy a szoknya a kedvencem:D A hópelyhes nyaklánc meg nagyon cuki.

    VálaszTörlés
  4. Az ezüst nálam tipikusan karácsonyi/szilveszteri szín.
    Van a lakásunknak olyan helyisége (kisfiúszoba), ami idén csak és kizárólag ezüst + kék színben pompázik, de tavaly az egyik fenyőnkön is csak ilyen színű díszek ékeskedtek (kettő szokott lenni: egy műfenyő már elkészül dec. elején, hogy sokáig gyönyörködhessünk benne, egy élő pedig karácsonykor nyeri el a végső formáját).
    Szilveszterre nagyon el tudom képzelni, hogy valami hasonló, monokróm, szürke színű holmiba bújjak.
    Klassz összeállítás lett!

    VálaszTörlés
  5. Szeretem az ezüstöt, de inkább kiegészítőkben, körmökön, vagy sminkben. Nekem is csak ezek vannak ezüstből, illetve még cipőben tudom elképzelni. Van egy ezüst szandim, de még sosem volt rajtam (nem a legkényelmesebb fazon...). Alkalmi ruhában vállalnám, de nincs olyan alkalom amire fel tudnám venni, karácsonyra kiöltözünk, de azért nem ennyire. Majd ha egyszer a vörös szőnyegre kell mennem... :D :D

    VálaszTörlés
  6. Szeretem az ezüstöt, de nem nagyon áll jól. Nem baj, azért hordok pár ezüst ékszert :)

    VálaszTörlés
  7. Én is szeretem az ezüstöt (is, mily meglepő)! :D
    A 3 kedvencem a pulcsi, a nyakék és az estélyi ruha! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)