Fashion Art

The New Classic

Megjegyzések

  1. Asszem máskor is kifejtettem, hogy a te stílusod nem annyira az én stílusom, de ez most tetszik. Nagyon egyedi hangulata tud lenni az ilyen angoliskoláslány outfiteknek:D Magamra nem venném soha, de olyan jó lenne, ha egyáltalán látnék valahol embereket, akik így öltöznek. Pedig budapesti vagyok... Egy darabig még nem leszünk divatfőváros, na az tuti.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Lányok! :)

    @Ami, örülök, hogy tetszett ez a szett. Amíg cicagatyás-tevetalpas lánykák klóndivatban nyomulnak és mindenkit megszólnak aki kicsit egyedi, vagy saját stílusa van, esetleg a trendek előtt jár, addig tuti nem. :-/

    VálaszTörlés
  3. Régebb óta olvaslak és nagyon tetszenek a témáid, az összeállításaid! Továbbá a látásmódoddal és értékrendeddel nagyon egyet tudok érteni és általában egy véleményen vagyunk! Szóval ez lesz az első hozzászólásom itt :-) Nem is tudom miért vártam eddig?!
    Egy szó mint száz az a kabát, hát az hűha meg nahát!! Gyönyörű darab!!
    Csak egy kis történetet fűznék még az angol iskoláslány témához. Egyszer résztvevője voltam egy NÍVÓS (nem mondanék neveket) fodrászversenynek, mint modell kinek a haját vágták. A fodrász témának épp ezt az stílust választotta, így rámkerült egy fekete pántos cipő, térdzokni, kockás szoknya, kardigán stb. a hajam igazából még összhangba is állt ezzel a témával, de nem is ez a lényeg, hanem azt hihetné az ember hogy egy ilyen versenyen a zsűri nyitott, esetleg világlátott na meg érzékeny az stílusokkal szemben, de amíg a mustra tartott végighallgathattam hogy milyen megjegyzéseket tesznek úgy az egész összhatás(om)ra és az épp nem volt túlságosan befogadó. Szóval nem csak a köznép, hanem még azok akik ott fenn csücsülnek a jövő trendjeinek trónjaiban sem minden esetben díjazzák ha valaki egyedi, vagy épp újít, vagy eltér az épp adott trendektől. Persze nem is nyert a fodrász, pedig nagy esélyes volt!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Rita!

    Először is köszönöm, hogy szántál időt a blogomra és arra, hogy írj. Nagyon örülök, hogy tetszik a munkám. :)
    Annak kevésbé, hogy ilyen "élményben" volt részed. Sajnos úgymond "saját bőrön" tapasztaltuk meg a családban ezt. A nővérem ruhatervező szakon végzett BP-en és sehol sem tudott elhelyezkedni, mert mindenhol azt mondták ennek nem lenne keresete, nem tehetséges, nem jó amiket tervez.
    Külföldön az akkori munkája miatt több tervezővel is megismerkedett (Ferre (aki utána nemsokkal később meghalt) és Joop). Mindketten azt mondták neki hogy felesleges tovább tanulnia a szakmában, mert ő már egy kész tervező. Megjegyzem, amiket tervezett és itthon leszólták 5-10 év alatt divatba is jöttek. :D

    VálaszTörlés
  5. Tudom kétgombos szélesít... de ez a kabát!!!!!! meg a táska... meg a kalap... meg a csizma... atyáááááám *.*

    VálaszTörlés
  6. Nahát...most nézem, hogy az én hozzászólásom sehol sincs.
    Technika meg én....
    Bár az alakom miatt nekem sem tanácsos, nagyon tetszik! Aki felveheti az tuti csinos lesz benne.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)