2014. december 18., csütörtök

Home Decor Ideas - Gingerbread Bakery


Home Decor IdeasMost egy igazán télies-karácsonyi összeállítást készítettem, ami szerintem hűen tükrözi az ünnepvárás hangulatát. Melengető textíliák, takarók, párnák. Klasszikus és modern elemek. Játékosak és letisztultak. 
Az a hangulat, amikor a kanapén ülsz betakarózva, gyertyákkal körülvéve és közben sül a mézeskalács, a háttérben pedig a kedvenc karácsonyi zenéd szól. :) Remélem sikerült átadni ezzel az összeállítással. :)

Nektek tetszik ez a stílus? Mi a kedvencetek a képről? :)

Árak/Márka/Fellelhetőség a képre kattintva!

Ui: Este 6-kor Blog Karácsony! ;)

6 megjegyzés:

 1. Jaj ez az összeállítás nagyon el lett találva, nem tudok választani, mindegyik szuper!!!! Na jó, a kockás takaróról nagy duzzogva lemondanék, de a többiről semmiképp! :D :D Virág

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól összeválogattad őket! :) Szívem szerint elvackolnék közöttük és januárig elő sem jönnék! :D

  VálaszTörlés
 3. A takaró és A kockás pléd. Ide velük!

  VálaszTörlés
 4. H&M Cotton cushion cover
  Yankee gyertyák :D
  és a sütiformák :)

  VálaszTörlés
 5. Alig tudtam kedvencet választani, mert nagyon tetszik minden, de a befutó a kockás pléd. :)

  VálaszTörlés
 6. A képeken mindig jobban tetszenek az ilyen kötött-mintás gyertyák, aztán megnézem közelebbről az IKEAban és áh, nagyon nem. nem értem én ezt :D

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...