My Winter Wishlist / Téli Kívánságlista


Ennek a bejegyzésnek a piszkozata idestova 2,5 hete pihent az oldalon, így azt hiszem méltán elérkezett az ideje, hogy közzé is tegyem. :) Immáron a hagyományos bejegyzések közé tartozik minden évszakban a kívánságlista és ezt a hagyományt most sem szeretném megtörni, így most megmutatom nektek, milyen dolgokra vágyom most télen. Ha kíváncsiak vagytok rá, nézzétek meg a teljes bejegyzést és a végén 1-2 szóban véleményezzétek is. ;) 

Ruhák/Kiegészítők

winter wishlist 1.



Ok, előre szólok, hogy csalni fogok, mert amikor ezeket a sorokat írom, a listmról 1-2 dolog bizony már a gardróbomban lapul. :D Mentségemre legyen, a listát hetekkel ezelőtt állítottam össze, de csak tegnap véglegesítettem. :)

❄Kabátok - Szeretnék egy vastag, hosszabb fazonú pufidzsekit, ami nőies szabású. Színben leginkább a zöld, bézs, bordó és kék tetszene. Sajnos egyenlőre nem találtam olyat ami tetszett volna és jól is állna. Nálam sajnos a mellméret miatt eléggé nehéz kabátot vásárolni, mert a rendes méretem 36-38, de ezek mellben mind szűkek. Ami pedig ott passzolna, az rémesen áll rajtam. Rémálom. :D Szeretnék még egy leopárdmintás műszőrme bundát is. Egyszerűen megtetszett magamon és kész. :D Anyukám tavaly rá akart beszélni egyre, de akkor még olyan öregesnek éreztem magam benne. Most viszont kifejezetten tetszik. Hahhh... tömegkultúra... :D

❄Pihepuha pulcsi - Szeretnék egy szép, puha pulcsit, valamilyen pasztelles színben. :)

❄Kötött sapi pomponnal - Egy ilyen darabra is nagyon vágyom. :)

❄Statement nyakláncok - Szeretnék egy ezüstös vagy fekete láncosat és egy köveset. :)

❄Kalap - Továbbra sem mondtam le a dívás kalapról. :P

❄Magassarkú/Csizma - Szeretnék egy fekete magassarkút és egy fekete hosszú szárú csizmát. :)

❄Kis méretű fekete táska - Nagyon tetszik ez a cicás táska, ha lesz még belőle mindenképpen megveszem. :)

❄Kötött kesztyű - Szeretnék egy ilyen cuki kis kesztyűt.

❄Gyűrűszett - Imádom a gyűrűket, így alap, hogy szeretnék egy új szettet is. A leárazásokon abszolút megéri beszerezni őket szerintem. :)

❄Hosszú pulcsi, pulcsiruha - Ebből mindenképpen beszereznék 1-2 darabot, mondjuk egy sima bézs árnyaltot és akár valami mintásat is. :) Nagyon szeretem őket szűk farmerral, civanacival, vagy ha hosszabbak, akkor harisnyával hordani. :)

❄Szoknyák - Szeretnék egy kockás skater szoknyát és egy szűkebb fekete vagy grafitszürke mini vagy rövidebb ceruza fazont is. :)

❄Szőrmemellény - Ez is régóta kívánságlistás, de mindig azt gondolom, hogy az üzletekben rémesen túl vannak árazva. Egy rövidebb, műszőrme mellénykéért szerintem picit túlzás tizenegynéhány ezer Forint. Viszont ha a leárazásokon találok olyat ami tetszik és jól is ál,, akkor hazajön majd velem. :)

❄Norvégmintás cicanaci, térdzokni, harisnya - Belőlük, már beszereztem 1-2 darabot, de szeretnék még egy vastag barna és a fekete harisnyát is.

❄Otthoni csizmi - Szintén egy olyan darab, amit már megvettem, konkrétan a képen láthatót. :P IMÁDOM!!!

❄  Karácsonyi pulcsi - Ebbe a rénszarvasos pulcsiba szerelmes vagyok. :)

❄Melegítőnaci - Egy pihepuha, kényelmes darab, amiben hentereghetek olvasás vagy filmnézés közben, de akár tornázni is jó. :)


Szépségápolás/Kozmetikumok/Lakberendezés/Illatgyertyák


❄ Testradír és Testvaj a TBS új illataiból - A Glazed Apple kollekcióból tettem szert mindkét darabra, habár a rendelésem apaján a Body Polish-t a Frosted Cranberry illatban szerettem volna, de a TBS csapat elszúrta a dolgot és mindkét terméket a Glazed Apple illatban kaptam. No mindegy. :) 

❄ Konjac szivacs - Annyi jót hallottam már erről a termékről, hogy szeretnék egyet magamnak. :) 

❄ Parfüm - Ezzel meg vagyok lőve, ugyanis nagyon tetszik a képen látható Katy Perry illat, Beyoncé Rise parfümje, de több Zara illattal is szemezgetek. :P 

❄ Hajvasalú, hajsütővas - Hajvasalót mindenképp szeretnék, de hajsütővas tekintetében kicsit bizonytalan vagyok. Sima hajsütők közül mindenképpen egy vastagabb, nagyobb loknikat adó darabot szeretnék, de a kúpvasak is szimpik.Ti mit gondoltok, melyik a jobb? :) 

❄ Ikea Alex - Igen, igen, szánalmas, még mindig nincs meg. :D De legalább a Naked3-at levettem a listáról. :D Na mindegy, erre a szekrényre is nagyon vágyom. :) A legjobb az volt, hogy múlt hétvégén meg akartam venni és perszer pont nem volt belőle csak a fekete. -.- Kacckacc. 

❄ Ecsetek - Szeretnék egy RT Expert Face Brush-t és egy új ecsetkészletet is. A képen látható nagyon szimpi. :) 

❄ Primer - Ebből most komolyan gondolkozom a Benefit Porefessional-ön. Hamarosan úgyis megyek Pozsonyba, akkor majd szemrevételezem a Sephora-ban. :P 

❄ Sleek Rose Gold pirosító - Ez is rég kívánságlistás darab. :) 

❄ Sleek Ultra Matte V2  - Szintén régóta vágyok rá. :) 

❄ Eyelure műszempillák - Mostanában megint szívesen viselek tincses pillákat, de szeretnék 1-2 klassz sorosat is. :) 

❄ Lakkok - Szeretnék egy szép gyöngyházfényű nude lakkot és néhány lilás.bordó bogyószínt, akár csillámosakat is. A Bahama Mama pedig régóta vágyott lakk volt, és hétvégén végre lecsaptam rá Bécsben. :D Megjegyzem az utolsó volt belőle, így azt hiszem engem várt. :D

❄ Yankee Candle illatok - A végére még egy kis turpisság, mert a képen látható illatok tart formában már útban vannak hozzám. Nagyon várom már őket, mert négy illatot még nem próbáltam, a többi pedig nagy-nagy kedvenc. :) 

Hát ennyi lenne az én kis téli-karácsonyi kívánságlistám. :) 

A ti listátokon mi szerepel? Van olyan az én listámról, amit ti is szeretnétek beszerezni? :)


Megjegyzések

  1. Nekem tetszik a listád, de szerintem az a magassarkú nem igazán téli - vagyis szerintem ehhez hűvös van, max munkahelyi/iskolai váltócipőként tudnám csak elképzelni...
    A Sleek ultra matte v2 pedig egy álom! Az én fedett és gyorsan zsírosodó szemhéjamon 10 órán keresztül fent volt, még csak meg se mozdult picit se - utána is sminklemosóval szedtem le...őszintén szólva én azt se hittem, hogy valaha lesz olyan szemfestékem, ami kibírja rajtam, nem hogy ennyiért!! Szóval szerintem az nagyon megéri...:D
    A körömlakkok meg nagyon szépek már képen keresztül is...:)

    Őszintén szólva nekem most "tárgyas" listám nincs, én csak azt szeretném Karácsonyra, hogy mindent rendbe tudjak hozni, amit elbsztam (elnézést a kifejezésért) az évben...ha sikerülne tisztáznom a dolgokat az érintettekkel, az többet érne, mint akármilyen csodatermék - egyébként ebből kifolyóan nekem most listám sincs...a stressz miatt amúgy is bevásároltam, hogy lekössem magam (természetesen "ésszel", meg másoknak is - na jó, főleg másoknak, beijedtem, hogy november végén még nem voltak meg az ajándékok...xD), így igazából még csak szükségem se lesz semmire már a télen...>.<

    VálaszTörlés
  2. Az otthoni csizmák/meleg papucsok/mamuszok a világ LEGJOBB találmánya, én mindig abban mászkálok télen, padlófűtés hiányában anélkül nem élet az élet. A cicás táska meg nagyon cuki. Az OPI-s készletben meg azom a színek*.*

    VálaszTörlés
  3. Én most csak nyugalomra, és szabadságra vágyom, sütiillatú szobára és melegre :] Na jó, még egy elegánsabb kabát elférne, mert a parkával elég furcsán fognak kinézni a téli kötött ruháim. Na jó, egye fene, még egy fekete csizmának is tudnék örülni...

    Egyébként megérkezett a PP rendelésem - köztük a Rose gold pirosító, annyira szééééép, még csak nézegetem távolról. Az I <3 makeup GO palettája is szuper, bár kicsit potyog, jól kihasználhat kellemes darab. A Flawlesst pedig még mindig csak nézegetem, mert az is annyira szééép.
    Kb. két hete hazajött velem egy RDLY highlighter is, annak is mesés színe van, a szájcerkájuk szuper, a jumbo szemcerka pedig egy álom. Krémes, könnyen kenhető, intenzív színek, jó ár... Nem is kellett ennél több :]

    Még az ebayről várok néhány dolgot, BB krém, pórusfinomító, ecsetek... De azt hiszem elmondhatom, hogy minden olyan sminkterméket megvettem, amire szükségem van.

    VálaszTörlés
  4. Jó kis lista! :) Az ecsetkészlet nálam is listás egy jó ideje és hajvasalót én is szeretnék újat venni. A cicás táska nagyon aranyos, mindenképpen megnézem majd élőben is. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)