SOTW - Ugly Christmas Sweater


SOTW



Ebben a részben a karácsonyi pulcsiké a főszerep. Szerintem nagyon hangulatos viselet egy ilyen darab, mindemellett meleg és instant hangulatjavító is. :) Viselhetjük farmerral, szoknyával, otthon a pizsinkkel. Adventi vásárba, karácsonyi buliba, vagy akár családi körben is. :) 
Hóemberes, rénszarvasos, jegesmedvés, pingvines, norvégmintás, hópelyhes, cicás, feliratos... kinek mi tetszik. Lehet szürke, fehér, fekete, piros, színes... 
A válogatásba olyan darabokat is belecsempésztem, amik nálunk is kaphatóak, csak kattintsatok a képre és megnézhetitek a márkát-árakat. ;) 

Nektek tetszenek ezek a pulcsik? Van ilyenetek? Vagy szeretnétek venni? :)

Válasszatok néhány kedvencet a képről, mondjuk minden sorból egyet! :P

Nekem első sor 1; második sor 5; harmadik sor 1; és a negyedik sor 1. a kedvenceim. 

BTW az utolsó sor feliratos pulcsiján a felirat a Reszkessetek Betörőkből van, ha valakinek nem esne le azonnal. :D

Megjegyzések

  1. Nekem egyértelmûen az elsô sor 4. jegesmedvés-pöttyös tetszik. Egyébként nem rajngok az ilyen típusú pulcsikért, de karácsony estére vagy egy christmas party-ra cukik lehetnek. :)

    VálaszTörlés
  2. aww ezek nem is csúnyapulcsik! :)) szépek és cukik! Nekem nincs, de vennék, ha volna elszórni való pénzem :) vmi állatfigurásat, mint a pingvines vagy jegesmacis! :)

    VálaszTörlés
  3. Szívesen vennek hasonlót, de stop van. 12 ezerért vettem festéket. Lakk még kell.
    Második sor 4, 6. Harmadik sor utolsó

    VálaszTörlés
  4. Nekem az 1/4, 2/5, 3/1 és 3, 4/2 a kedvenceim. :) Én a Tescoban néztem ki nagyon aranyos pulcsikat, ideje lenne megnézni őket, hogy hol kaphatóak. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)