Weekend Inspiration

Ez a kedvenc részem a karácsonyvárásból. Az ajándékok nagy része már megvásárolva, megterveztük a menüt, kitaláltuk, hogy mit sütünk. A lakás feldíszítve, és ha itthon vagyunk állandóan karácsonyi zene szól. 
A fények, az illatok, az ízek... Izgatottan nézzük minden nap az időjárás előrejelzést, hogy vajon fog e havazni idén. Vásárba járunk és bevásárlóközpontban szorongunk. Karácsonyi filmet nézünk, olyat amit már százszor láttunk, de nem telhet el év, hogy újra meg ne néznénk. 
Forralt bort csinálunk és mézes kalácsot. Ajándékot csomagolunk. Mandarint és narancsot eszünk, megtűzzük őket szegfűszeggel. 
Kitesszük és feltöltjük a madáretetőt. Takarítunk...sokat. Eszünkbe jutnak a régi barátok, rokonok, felhívjuk őket, vagy ráírunk facebook-on, sőt lehet, hogy még képeslapot is küldünk. Olyan igazit, amit postán kell feladni. :) 
Szaloncukrot eszünk és forró csokizunk, bosszankodva a félbehagyott, el sem kezdett, megszegett újévi fogyókúra fogadalmak fölött. No de majd 2015-ben... ;) 
Szülök, nagyszülők a régi karácsonyokról mesélnek, előszedjük a családi fotóalbumot. Sétálunk, párafelhőt fújva magunk elé, rálépve a befagyott tócsákra, hogy vajon betörik e a jég. 
Kicsit megint gyermekek vagyunk, csodákban bízó, csillogó szeműek, tele mesével és álmokkal a szívünkben. 
Tényleg ez az év legszebb időszaka...


Szeretem a hógömböket. :P 


Karácsonyi diéta. :D


De jó lenne itt sétálni... :)


Meseszép "úgysemtudodmegcsinálni nekiseállj" manikűr. :P


Nem tudom miért, de ennek a sminknek számomra olyan karácsonyi-télies hangulata van. :)


Jahahajjj... kell ez a pulcsi! *.*


Must have egy piros lakk karácsonyra! No meg egy csillámos... és egy arany, meg akkor már ezüst is kell... és fehér. Ismerős? :D


Ultimate Christmas Eve Dress :D


Nekem nagyon tetszik a fehér berendezés mellett a piros fa és a piros dekor. :) Mintha egy hatalmas candy cane házban élne az ember. :D


Álomháló :)


Nagyon sikkes ez a bunda, főleg a bőrnacival. Én egy chunky heel boots-szal vagy egy bakanccsal viselném. :P


Rudolph süti. :P


Khm khm... minden kebelbarátnömnek, aki picit túlzásba vitte már a nassolást. :D Szuper gyakorlatsor csípőre, fenékre és combra. Katt ide! ;) Heti 3x két ismétléssel, mert könnyebb megelőzni a bajt, mint jóvá tenni, ugye? :D


Szépség! :)

Szép Hétvégét Mindenkinek! :) 

Mik a terveitek erre a két napra? Mentek valamilyen vásárba? Esetleg Bécsbe? :P Milyen sütiket készítetek majd az ünnepekre? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Ma sajnos ma dolgozom. Holnap takarítás, pakolás.
    Linzer, mézes kremes, mézes kalács figurák alap. Idén szeretnék megpróbálkozni egy kis mezeskalács házzal, úgy hogy fenyők is lennének mellette. Cukormázzal díszítve persze. Éjszaka csinálom, h senki ne lássa, ha nem sikerül. Meg szeretném kipróbálni azt a geszrenyepüré tortát, amit itt mutattál. Sogornőm is süt, de nem tudom mit.
    A mani és a téli táj a kedvencem. Olyan jó lenne úgy ébredni holnap, hogy hó borít mindent, de vastagon!!!

    VálaszTörlés
  2. A kedvenc kép - míly meglepő - a két Essie lakk és a pulcsis manikűr :) Tudom, javíthatatlan vagyok!!! Ez a hétvége nálam a takarítás és tanulás jegyében telik majd... mi majd a két ünnep között utazunk el Bécsbe, remélem azért adventi vásár nélkül is lesz még hangulata :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, hihetetlen aranyos és gyönyörű gondolatok:) Nálad általában mindig végigolvasom a szöveget, mert sosem akarom átugrani:))
    A szürke-fehér álomháló úgy jöhet, ahogy van!
    Kellemes decembert!! Havat mi is szeretnénk!!!

    VálaszTörlés
  4. Karácsonykor családozás, evés-ivás, Pestre még karácsony előtt megyünk, talán vásár belefér a hétvégébe. Nálunk az nem nagy szám. Bécsben tavaly voltunk azt hiszem, vagy 2 éve, nem volt rossz, de nem nagy szám szerintem. :)

    Kedvenc képem a piros ruha! :D

    VálaszTörlés
  5. Az a ruha!! A szokásos főzés-mosás-takarítás volt tegnap, ez lesz karácsonykor is, csak nem minden nap :) Ma munka.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)