1 ruha 2 stílus - High waisted black Jeans


Egy kedves olvasóm kérdezte a minap, hogy szerintem milyen farmerre érdemes pénzt költeni, akár a leárazásokon, ha már megvan a tökéletes basic farmerünk és nem akarunk túl extrém dolgot, vagy akár bf jeans fazont. 
Én akkor a magas derekú, fekete farmert válaszoltam, mert szerintem nagyon jól kihasználható darab. Ezúttal két különböző stílusú szettet hoztam nektek vele, de a variációk száma végtelen. :) 


Az első szett egy tipikus buliszett, ami szerintem tökéletes a farsangi szezonra. Most nagyon divatosak a haspólók, de szerintem igazán ízlésesen viselni nagyon nehéz. Ehhez segítséget nyújtanak a magas derekú szoknyák és nadrágok. Habár maga a nadrág nagyon visszafogott darab, de pont ez a jó benne, mert remek alapja lehet mindenféle szettnek. Egy fehér inggel párosítva például még munkába is hordható. Egy pólóval és tornacsukával egy koncertre, fesztiválra is jó választás. 

A második verzió szuper egy rohanós hétköznapra. Ilyenkor télen különösen jó választás a magas derék, mert ad egy kis extra melegséget és nekünk lányoknak tényleg nagyon fontos dolog, hogy vigyázzunk magunkra, mert a felfázás veszély dolog. Az anyukáknak és a nagyiknak ilyen téren abszolút igazuk van. És tényleg fel lehet öltözni melegen úgy is hogy közben csinik vagyunk. :)


Néhány tipp a viselését illetően: Ez a szabás és szín szuper választás a teltebb alakhoz is. Mivel a magas derék miatt nyújtja a lábat, ezért azok számára is előnyös, akik viszonylag rövid virgácsokon szaladgálnak. ;)

A képen szereplő darabok márkáját/árát megtaláljátok a képre kattintva!


Ti kedvelitek a magas derekú farmerokat? Van fekete farmerotok? Ha igen, milyen összeállításban viselitek? Melyik szett a kedvencetek ezek közül? :)

Megjegyzések

  1. Ahogy öregszem úgy én is a magasabb/normál derekú nacikat keresem, a csípő helyett, bár már amúgy ois jobban tetszenek a magasabb derekúak :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnos én ezt a fazont kerülöm, egy kicsit szélesebb csípővel-derékkal megáldva nem igazán hiszem, hogy nekem előnyös lenne, másokon viszont tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Ezek a farmerek olyan csinosak...de én nem bírom elviselni őket magamon, mert ha ülök (diákként elég sokat...), qkkor mindig beleakad a piercingem...bem fáj csak zavar, meg félek, hogy kiesik (laza a csavarja de olyan szép...:)), és nem akarom elhagyni...
    Amúgy most épp csak fekete farmerom van, a színeseket teljesen elhordtam...

    VálaszTörlés
  4. Úristen! Az első képen az a szoknya valami hiper-szuper-csodaszép!!! Egy álom! ;-)

    VálaszTörlés
  5. Alapjáraton tetszenek a magasszáruak, de magamon nem...Mondjuk úgy, hogy a pont a medence csontomnál van egy kis plusz, alatta meg egy kis minusz, és olyan mintha bevágna egy kötél, és ezért az ilyeneket nem szeretem magamon látni. :( De az a táska *.* Szerelem első pillantásra. :D És a szoknya is egészen tetszetős kis darab. :D

    VálaszTörlés
  6. Ez az egyetlen nadrágtípus, amit tényleg szívesen hordok. Viszont az a baj, hogy nekem egyébként derékra 27-es kéne (max), azok a nadrágok pedig nem jönnek fel a combomra se:D És duplán bosszantó a magasderekú nadrágokhoz is övet hordani.
    Miért mondják, hogy a homokóra alkat az ideális, ha nem is gyártanak rá ruhákat?? Maradok a szoknyáknál:(

    VálaszTörlés
  7. Köszi Lányok! :)

    @Mea, szerintem próbálj fel egy ilyet, meg fogsz lepődni, de pozitív értelemben. ^^

    @Ami, esetleg ha ismersz egy jó varrónőt, akkor érdemes elvinni hozzá a nacit. :)

    VálaszTörlés
  8. Teltebb vagyok és imádom azt az egy magasított derekú farmeromat ami van. Történetesen épp fekete, igaz elég kopott a lábszár résznél, mert több éves.
    Azért szeretem, mert "öszefog" . Magas sarkúval, bakanccsal...majdnem mindennel.
    Kisfiam itt ül mellettem. Neki a bal oldali tetszik a " pici bőrönddel" az a cipő állítása szerint: jó lenne neki. Mondtam neki, hogy csinos lányon jobb lenne, neki meg a csinos lány. Azt mondta neki nem lenne jó, neki nem kell. :)
    Nekem a jobb oldali tetszik, a kabátot kivéve. Nem szeretem ezt a szabást, szerintem olyan mamás.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)