Az elmúlt negyed év kedvencei


Nincs rá semmilyen mentségem, hogy miért is maradt ki az októberi, novemberi kedvences bejegyzés. Talán annyi, hogy a novemberi le is volt fotózva, de sosem volt annyi időm, hogy nekiüljek és végigírjam, aztán pedig már december vége volt és úgy gondoltam, hogy akkor csinálok majd egy negyed éves kedvenceket. Egyébként sem volt túl nagy változás hónapról-hónapra, úgyhogy lehet, hogy maradok ennél a rendszernél. :) Habár az utóbbi napokban ismét sokat fotóztam, kezd visszatérni a kedvem is hozzá, talán mert sokkal jobbak a fények. :) 
Nem szaporítva a szót, itt vannak tehát az elmúlt negyed év kedvencei, ha kíváncsiak vagytok rájuk, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) Természetesen, nagyon örülnék, ha a végén 1-2 mondatban megosztanátok velem, a ti kedvenceiteket is. :) 



Testápolás


  • Dove Winter Care tusfürdő - November és december hónapokban ez volt a kedvenc tusfürdőm és már utánpótlást is vettem belőle. Nagyon finom, édeskés illata van, de érezni a klasszik Dove illatot is benne. Plusz cuki hópelyhes a flakon, amit én imádom. :D
  • The Body Shop Glazed Apple testradír és testvaj - Annak ellenére, hogy a testradír funkcióját tekintve nem igazán váltotta be a reményeimet, szerettem használni, mert olyan friss illata van. A testvaj pedig tényleg szuper. Itt írtam róluk bővebben. 

 Hajápolás


  • Garnier Ultra Doux rózsás-levendulás sampon és balzsam - Már tavaly is ezeket használtam télen és nagyon szerettem. Csodás az illata, a hajam nagyon puha és fényes lesz tőlük és nem tudom mi van benne, de sokkal gyorsabban nő a hajam, ha ezt használom. :D Már tavaly is felfigyeltem erre is idén is ezt tapasztaltam. És a lila csomagolás meg a dizájn miatt plusz pont jár, mert annyira cuki. 
  • Kallos Go go hajpakolás száraz hajra - Ez volt az első Kallos hajpakolásom, de nem az utolsó. Nagyon szereti a hajam, puha és táplált lett tőle, egyáltalán nem töredezik. Könnyű kiöblíteni és nem hagy zsíros érzést maga után, nem nehezíti el a hajam. 

Kézápolás


  • Essence 24 órás kézápoló balzsam - A mandulás sütisből már két tubussal elhasználtam, a vaníliás-fahéjas pedig mindenhová jön velem. Imádom az illatukat és tényleg elvégzik a munkájukat, vagyis pihe-puhává varázsolják a kezemet. Egyetlen negatívum hogy az illattól és a tubuson lévő cake pop-tól mindig megkívánom az édességet. :D 

Arcápolás


  • L'Oréal Triple Active Fresh nappali arckrém - Nagyon szeretem, mert tényleg frissítő érzést ad a bőrnek. Reggelente, arcmosás és a micellás víz után felkenem és azonnal frissebbnek látom a bőrömet. Nagyon gyorsan beszívódik és jól lehet rá sminkelni is. :) 
  • Weleda gránátalmás bőrregeneráló sejtmegújító éjszakai arckrém- Habár ezt érett bőrre javasolják, de nekem nagyon bejött, amikor a hideg idő megviselte az arcomat. Az ára eléggé húzós drogériás viszonylatban (5-6 ezer Forint körül van) de natúrkozmetikum. Ha szeretnétek írok róla bővebben is, mert tudnék mesélni róla bővebben, de nem akarom itt elhúzni a dolgot. Nagyon szeretem, nagyon bevált. :) 
  • Himalaya Herbals frissítő és tisztító arctonik - Nagyon finom illata van és egyáltalán nem húzódik tőle a bőröm, ami télen egy toniknál nagy szó, legalábbis nálam. :) 

Arc-smink 


  • Maybelline Affinitone alapozó - Továbbra is a kedvenc drogériás alapozóm. Önmagában ritkán használom, inkább BB-vel keverve, a picit erősebb fedésért. 
  • Maybelline Dream Pure BB - Számomra ő a tökéletes őszi-téli BB krém. Nagyon jól hidratál, de nem hagy zsíros érzést maga után. A fedése természetes, de építhető. Itt írtam róla bővebben. 
  • Rimmel Stay Matte púder - Ez az egyik olyan termék, ami szerintem nagyon megosztó beauty körökben. Sokan imádják, köztük olyan híres smink guruk, mint Tanya Burr is. Másnak egyáltalán nem jött be. Nekem egyenlőre bejött. :) 




Ősszel és decemberben is főleg őket használtam. Erősebb szemsminkhez az Essence pirosítót, ha pedig inkább arc-ajak hangsúlyos sminket készítettem, akkor a Sleek volt az ami után nyúltam.


A Catrice highlighter nagyon-nagyon jó vétel volt. Mindkét pirosítóval szuperül harmonizál és szemhéjon is bevált. :) 


Szemsmink


  • Maybelline Color Tatto "Metallic Pomegranate" - Róla egyenlőre nem írtam tesztet, de ha szeretnétek akkor lesz róla külön bejegyzés, bár tavaly ősszel a csapból is ő folyt. :D Nagyon jó kis darab, jól lehet satírozni, sietős reggeleken nagy sietség. 
  • Essence Lash Princess szempillaspirál - Ok, róla már kb. októberben csináltam fotókat, de még nem került fel a blogra, ami tényleg szégyen. :D 
  • Essence Hello Autumn szemöldökformázó szett - Ősz óta nagy kedvencem, sajnálom, hogy a teszt nem került fel róla, az az igazság, hogy sosem volt megfelelő fény vagy idő lefotózni. Azért remélem sokan be tudtátok szerezni, mert szuper darab.




Mindkettő igazi must have darab szerintem, főleg őszre-télre, habár az Iconic 3 szerintem minden évszakra tökéletes.


  • Yves Saint Laurent "Arty" paletta - Ezt még 2013 karácsonyán kaptam és azóta is minden egyes alkalommal áhítattal nyitom ki. Itt olvashattok róla tesztet.
  • Catrice Feathered Fall "Peacocktail" szemhéjpúder - Itt írtam róla.  Hatalmas kedvencem lett. Néha csak az alsó szempillák tövébe viszek fel belőle egy keveset, úgy is szinte robban a szemen. 


Sajnálom, hogy sokatok számára nem volt elérhető, illetve, hogy nem érkezett belőle utánpótlás. Zseniális darab. A Catrice legjobb húzása lenne, ha betennék az állandó szortimentbe is. :)


A YSL palettából decemberben az ezüst és a szürkés-fekete színt használtam gyakran, illetve néha a lime színből került a belső szemzugomba. A kék szín is nagy kedvencem, annyira különleges. :) 


Ajaksmink


Íme egy kép, amit még novemberben lőttem, a már említett fel nem került bejegyzésből. Amikor ezt a posztot fotóztam, sajnos egy pillanat alatt úgy beborult, hogy nem tudtam lefotózni az ajak-kedvenceket, de az az igazság, hogy egyébként is ez a három lett volna az. Remélem elnézitek nekem ezt a kis bakit. Bloggerina-társaim nyilván megértik, hogy milyen bosszantó, ha nincs elég fény a fotózáshoz. :D 


Sajnos a Rimmel kivételével már egyik sem kapható, habár azt hiszem más csomagolásban az Essence visszahozta ezt a színt, ha jól emlékszem, most az XXXL Longlasting vonalból a 09-es árnyalat.
A nude rúzs a legnagyobb kedvencem, tökéletes hétköznapi szín. Decemberben a piros ajakkrém sokszor volt rajtam, a Rimmel rúzs pedig nagy szerelem lett, szerintem nem is volt olyan hét, hogy legalább 2-3 alakalommal ne őt viseltem volna. :)


Körömlakkok


Lakkok közül ők voltak a kedvenceim. Semmi extra, az Essie már le van fotózva, őt emelném ki. No meg a csodás piros Avon lakkot, amit Szilvitől kaptam a Blog Karácsonyon. :)


Bár bevallom december közepétől egészen januárig alig festettem a körmöm, még Szenteste is "púcéran" voltak szegények. De amikor kifestettem, akkor őket használtam. A Catrice topper az Avon lakkal mesés. :)


Kedvenc parfüm


Ősszel és decemberben is Katy Perry Killer Queen illatát használtam a legtöbbet. :) 


Kedvenc ruhadarabok/kiegészítők


A tollas gyűrűmet már nem is akartam lefotózni, szerintem unalomig ismeri már mindenki. :D A többi kedvenc ékszerem a fekete szegecses karkötőm volt, ami mondhatni a védjegyem is. Mellé nagyon szeretem Az Anna karkötőmet, amit Nórától nyertem. Innét is köszönöm neki, nagyon szeretem, igazi kedvenc darab lett. :)


A kedvenc nyakláncom ez a leveles darab volt.


Kiegészítők közül a kockás Tally Weijl sálat emelném ki


Illetve szintén őszi kedvenc volt ez a Tally Weijl szoknya. A Mango csizmát pedig még decemberben is hordtam, sőt ma is ez volt rajtam. :D


Kedvenc étel


Az egyik kedvenc ételem az angol kenyérpuding volt, ősszel és decemberben is többször elkészítettem. Itt találjátok a receptet.


A nagy decemberi zabálások közepette próbáltam egészséges dolgokat is enni. Az egyik kedvenc filmnézős nasim és vacsim a friss zöldségek, joghurtos mártogatóssal. Főleg a zeller, répa, paradicsom, kaliforniai paprika párossal ettem-eszem.

Kedvenc ital: Forralt bor, tojáslikőr puncs, körtés-karamellás tea

Kedvenc illat: Ősszel a Ginger Dusk volt a kedvenc Yankee illatom, a kedvenc decemberi illatom pedig a Christmas Eve. :) 

Kedvenc Könyv: Elfújta a szél. Ősszel újra elolvastam és megint szerelembe estem vele. :) 

Kedvenc sorozat: Agymenők, Vámpírnaplók

Kedvenc Film: 


Decemberben sok karácsonyi filmet is megnéztünk, régi nagy kedvenceket, mint a "Mi a manó", "Karácsonyi Ének. Illetve meséket. 101 Kiskutya, Szépség és a szörny. :)

Kedvenc zene:








Ezek voltak a kedvenceim az elmúlt három hónapban. :)


Nektek mik voltak a kedvenceitek az elmúlt időszakban? Van olyan az én listámról, amit ti is szerettek? :)

Megjegyzések

  1. A végén a Hanging Tree-vel rosszul jártál, ugyanis amint megláttam, minden mást elfelejtettem, hogy nekem mi volt a kedvencem. Mert az bizony mindent vitt :D Legalább 3 hétig egyfolytában azt énekeltem és hallgattam :D

    VálaszTörlés
  2. A color tattoo-ról jöhetne teszt...én is meg szeretném venni ezt az árnyalatot, és sose árt ilyen árú terméknél jól szétnézni...:D
    A vintage romance nekem is nagy kedvencem volt volt egész évszakban...meg előtte is...imádom, az egyik örök kedvenc palettám...:D
    (Amúgy az essence lash princess is érdekel, mert nekem is megvan és olyan vegyesek a vélemények, hogy még nem mertem kipróbálni...:/)

    VálaszTörlés
  3. Catrice núd rúzst még A teszt után megvettem. Szeretem, bár most kicsit hanyagolva volt.
    Revolution paletták is nagyon tetszenek, de nem tudok dönteni, hogy melyiket rendeljem meg.
    Az Én kedven lakkom Lovley Nud Nails 098 ,rajta egy Essence pelyhes topperal. Fura lilás-aranyos-bordós pelyhek vannak benne. Rajta NYC Long Lasting átlátszó fedőlakk. Ők hárman még nálam is kibírnak egy hetet !!! Ami azt tekintve, hogy gyárban dolgozom, itthon mosogatok...stb szerintem brutális teljesítmény. És a színük...egyszerűen imádom. Szerintem jövőheten is őket fogom viselni.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép a leveles nyaklánc. :) A körömfestéssel én is hasonlóan voltam decemberben, de mióta nagyjából minden a helyére került, szivesen ülök le lakkozni egy kicsit. :)
    Az essence spirál nálam is nagy kedvenc, minden nap őt nyúzom. Kicsit félek is, hogy a többi meg fog romlani. :D

    VálaszTörlés
  5. Az YSL palettán annak idején én is sokat filóztam, nagyon tetszett, de végül nem vettem meg. Már kicsit bánom, mert tényleg nagyon különleges színösszeállítású :(

    VálaszTörlés
  6. Nekem is van olyan leveles nyakláncom, és szintén nagyon szeretem :-) Csinos vagy a képeken, és úgy látom, a kockás sálakat Neked találták ki :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)