Catrice "Rock-o-co" Trendkiadás


 A Catrice egyre másra ontja magából a szebbnél szebb, izgalmas és merész kollekciókat. Erre is csak kapkodtam a fejem. Sőt, egyre több trendkiadás érkezik meg hozzánk is, ezzel sem lesz másképp. Februártól kereshetjük a drogériákban. 
Nekem nagyon tetszik ez a cuki, már-már túl cuki, pasztelles színvilág. A rokokó stílus, Marie Antoinette cicomavilága, a túldíszített habos-babosság. Igazán különleges a csomagolás is és van benne pár igazi gyűjtői-darab. 
Nézzük is meg közelebbről. :)

 " Bouquet de Fleurs" nevű szemhéjpúder trió. Érdekes kialakítás. Igazán szemrevaló darab. Szó szerint. :D



 "Bouquet de Roses" Ez a színösszeállítás nekem sokkal jobban tetszik, nagy kár, hogy ott középen nem egy arany vagy barackos szín csücsül, úgy akár egy klassz kis multifunkciós termék is lehetne. :) Az a baj, hogy túl szépen ezek a Catrice termékek. :D A Viennart szemhéjpúderekbe sem lett volna szívem belemászni. :D


 Két csodás pirosító is érkezik ebben a kollekcióban. Ő a " Madame De Pinkadour". Ennek már a neve is imádnivaló. :)


 " Macarons pour Marie" 
Belé konkrétan azonnal szerelmes lettem. Kellkellkell!


Egy ilyen édes kis kabuki is lesz a kínálatban. Szerintem ez fog a leggyorsabban elfogyni, ha tudok akkor lecsapok rá én is, mert tényleg igazi gyűjtő-darab. :)


 Egy pillanatnyi néma áhítattal adózzunk ennek a csodás, szépséges csomagolásnak, kérem szépen. Hát nem varázslatos? "Madame De Pinkadour" és "Apricoco" a nevük. A pink azt hiszem hazajön majd velem.


A lakkok... nos kezdjük azzal, hogy a képre kattintva megszemléljük teljes méretben. :) 
Nekem elsőre a Revlon lakkok ugrottak be róluk. Egyébként matt finisű lakkokról van szó. 
" Madame De Pinkadour"; "Apricoco"; "Lilas Bleus & L'Ombre"; "Á Sanssouci" és "Soleil Á Solitude"
Egyet mindenképp be kell szereznem, különösen a menta tetszik. :) 
Itt láthattok róluk egy "élesben" fotót.

Összességében igazán szép kollekció ez, igazi kis nyalánkság és a sminkfanatikusoknak. Amit hiányolok belőle. Pár színes, pasztelles tus, vagy akár hajszínező kréta. Esetleg néhány ilyen szép körömmatrica mint amik a csomagoláson is vannak. :) 

Ti mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz? Kinéztetek belőle valamit? :) 


Megjegyzések

  1. A kabuki a kedvencem, muszáj lesz egyet beszereznem, annak ellenére, hogy kb. alig sminkelek, tehát nagyon ecsetet sem használok :D De ha egyszer olyan cuki és szép? :D

    VálaszTörlés
  2. A lakkok csodaszépek, már láttam manit vele és gyönyörű. :)

    VálaszTörlés
  3. Azt a ...öh ...Ez valami GYÖNYÖRŰSÉGES!!!
    Az a rúzs az...az...wow...:O
    És a lakkok...:O
    (Azt hiszem most elég erősen fogok majd utalgatni névnapomkor rokonoknak, hogy mit szeretnék - anyáéktól koncertet kapok...de ezek a cuccok...wow...:O)

    VálaszTörlés
  4. A lakkok érdekelnek leginkább és az egész kollekcióból a csomagolás a legjobb! :D Ha élőben nagyon ütős lesz vmi akkor veszek csak. Szép ez a kabuki, de én az Alverdés Hófehérkéset vadászom. (miért nem vettem meg egyből amikor megláttam????)

    VálaszTörlés
  5. Valóban csodás a csomagolásuk. Nem az a szokványos mű. De csak a csomagolás végett szerintem nem veszem meg.
    Talán lakkot a színük miatt.

    VálaszTörlés
  6. Az a hideg rózsszín pirosító, anyám... Viszont két félelmem van: 1: totál másképp néz ki a fotón mint élőben színügyileg 2: egyszer próbáltam egy ilyen hideg tónusú rózsaszín rúzst, de az borzalmas volt rajtam :(

    Az ecsetek is cukik, de arról nem is álmodozom..:D

    VálaszTörlés
  7. Azok a lakkok iszonyú cukik, mint vintage parfümös üvegcsék:) A harmadik és a negyedik eléggé tetszik - viszont anév alapján inkább liláskéknek kéne lennie, nem mentának. Szóval majd élőben is kíváncsi vagyok rájuk. (Az Á Sanssouci-nak a neve is úgy tetszik...)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)