Catrice Tavaszi Szortimentfrissítés

Kissé megkésve ugyan, de elhoztam nektek a Catrice hamarosan megjelenő újdonságait. Az előző szortiment kifutó darabjainak leárazása nagyon alattomos módon kezdődött el a Rossmann-ban, így én már csak egy rúzst tudtam megkaparintani, remélhetőleg a Müllerben több szerencsém lesz majd. :D 
Nagyon sok izgalmas új termék található a tavaszi szortimentben, bár úgy érzem a nagyon átütő erejű újdonságok most valahogy elmaradtak. Persze azért kinéztem pár dolgot. Nézzük is meg az új darabokat közelebbről. ;) Egyes termékek csak a két méteres állvánnyal rendelkező Müllerekbe kerülnek ki, ezeket oda fogom írni a kép alá.



A nude paletták kapnak egy tesókét, ő az Absolute Rose. Bevallom nekem az előző matt verzió nem jött be. Ennek nagyon szép színei vannak, habár akinek megvan a Naked3 vagy az Iconic3 nem sok újat láthat szerintem. :) Azért kép alapján szép kis paletta.


Lesz négy szépséges, pasztelles mono árnyalat. "My Mermint"; "Here Comes The Bright!"; "On The Cover Of PastELLE" és "The Beauty And The Beige". Elsőre uncsi színeknek tűnnek de én azért kivárnám a személyes találkozást és a swatchokat. :P Mondjuk az a menta már így kép alapján bejövős... :) 


"Satina Van Der Woodsen" Minden GG fannek kötelező. :P


Újdonságnak számítanak ezek a szemhéjfesték-tus dolgok. Értem én, hogy tavasz meg pasztell... de őszintén szólva ezek engem teljesen hidegen hagynak a kép alapján. :D De azért várjuk az első teszteket. :) 
" Pearlfornia Dreamin'"; "Beigá-Vu"; "Welcome To St. Rozes"; "The Mintalist"; "Love Me Lavender" és "Nothing Else MUDers". Csak a két méteres állványon lesznek elérhetőek. 


Lesznek új Smokey szemceruzák is. BTW most is kifutó termék néhány hasonló. :) Ők viszont matt verziók lesznek, mindegyik nagyon tetszetős így kép alapján. :) 
"Please, Mauve Black!"; "Avokhaki" és "Blueny Tunes"



Érkezik egy új szemceruza, ami direkt a vízvonalra készült. Lesz egy első blikkre igencsak mutatós rózsaszín szemcerka is. "You're My Rosen One!"
Valamint egy új szemöldökceruza is kerül a kínálatba, aminek nagyon örülök, ugyanis a kedvenc szemöldökkitöltésre használt Catrice szemhéjpúderem árnyalatáról van szó. :) "Charlie Borwn's Black In Town" De ő csak a két méteres állványon lesz. 



Izgalmas újdonság még a szempillanövesztő tus. Erre nagyon kíváncsi leszek. Ő is csak a 2 méteres állványra csücsül majd fel.


Szemöldök és szempillazselé.


Több új spirál is érkezik. Ő csak a 2 méteres állványon lesz.


Még egy vízálló spirál.


Göndörítő hatású.


Ő pedig egy Ultra Black, vagyis nagyon fekete.


Lesz új Catrice szemhéjalapozó is.


Három új korrektor a nagyon hasonló kifutók helyett. "Nude";" Vanilla" és "Sand" áranyalatokban.


Lesz egy zöld korrektor is, ami a pirosság elfedésében nyújt segítséget.


Érkezik mousse alapozó is, azok helyett amiket most kivonnak a forgalomból.


Összesen négy árnyalat lesz belőle.


Lesz egy új mattító átlátszó púder. De csak a 2 méteres állványokon.


A csodés Illuminating Blush pirosítók új testvérkéi. "I Am Nuts About You"; "Coral Me Maybe" (Ő nem volt már eddig is?oO) és "Kiss Me Ken". Bár azt hiszem most már a Rossmann-ban is kaphatóak lesznek majd, de javítsatok ki ha tévednék, mert eddig csak a Müllerben voltak.


Két új ecset is érkezik. :)


Új szájkontúr ceruzák. " Sweet Auberginia"; "Reach The Peach"; "And The Cherry On The Top" és "Berryson Ford".


Az Ultimate Shine megszűnése miatt nem kell kétségbe esnünk, mert jön helyette a Luminous Lips. Nagyon szép árnyalatokkal érkezik a vonal, nekem főleg a nude színek közül vannak kedvenceim, de a felső kép 6. színe is whao whao whao. :P
"Dresscode: Nude"; "WhatsAP-Ricot"; "Don't Mind The Pink"; "Lovable Me"; "Me & My Macaron"; "My Pink Instinct"; "WoodRose Propose"; "Brigitte Loves Bordeaux" és "Meet Violeta". 
Első, a már említett 6... jájjj! :D 


"Misty Silverstar"; "Let's Go Brown-Town"; "Undercover Nude"; "Pretty Little Valentine" és "Coffee & Cream". A harmadik és a negyedik nagyon tetszik elsőre. 


Az Ultimate Colour vonal új árnyalati. "NudeTastic"; "On The Pink Side Of Life"; "Rose-Mantic Nights" és "MATTador". A második és a matt piros kellkellkell! :D

A Pure Shine vonal új árnyalata. " Sheer Your Mind!". Ebből van egy színem, ha jól emlékszem Sheers az árnyalat neve. Sajnos kb. 1 hónap alatt lekopott róla a felirat, amit utálok. :D De őt biztosan beszerzem majd mert nagyon szépséges szín. *.*


Csodás új szájfények. "Glossip Girl"; "Like A Vintage Rose"; "PinkTerest"; "Mandarine Minded"; "Lost In The Rose Woods"; "Be My Ballerina" ; "Peach Paradise"; "Champagne Is In The Air" és "Little Miss PinkShine".
 Az első kettő, a negyedik és a hatodik nagyon tetszik első ránézésre. :)


Mesésen szép lakkokkal is bővül a kínálat. Érkezik a Luxury Vintage vonal ami szintén csak a 2 méteres Müller állványokon lesz elérhető. De ezek a színek mesések. :) 
"Minty Memories"; "Get Boho In Soho"; "Polaroid Promises"; "Shabby Cadilac"; "Crush On MATT"; "Little Lady Baltimore"; " Retro Love" és "Becasue I'm Shabby". Az első, a negyedik, a hatodik és a hetedik... jajjj végem van. :D


A Luxury Lacquers két új árnyalata. " Let's Get Lost In Vegas" és "Stars & Stories" 
Az a lila nekem kell. És pont. :D


Szépséges új színekkel bővül a klasszikus Catrice lakkok kínálata is. 
"CadiLILAC"; "The Bride Takes It All"; "Lilac Satinfaction" és "Peach Club". 
Innét kapásból az első három jöhetne nekem. :D


" Next Stop: Satin Tropez"; "Can You SEA Me?"; "(S)wimbledon" és "One Mint Wonder"
Első és harmadik hello hello! ;) 


"Blurred Limes"; "My Yellow Fellow"; "A Gallon Of Melon" és "All You Need Is Pink". 
Csak nekem lett ettől a négyestől brutál brazil karnevál hangulatom? :D  Mind a négy szerelem első látásra. :P 


Várható volt, hogy a néhai nude vonalat valamilyen formában visszahozzák majd. És nem is akármilyen formában. Első ránézésre duokrómos nude szaténfényű lakkokat kapunk, amik csodásak.
"To The Nude Mood"; "Polaroid Promises"; "Delight In Pure Light" és "Little Dose Of Rose". 
Első és harmadik nagyon szépségesek. :)


Lesznek lágy matt nude lakkok is és egy nude pelyhes csillámos fedőlakk, ami után már most meghaltam. Kell mind a négy!!! 
"White & Bright"; "Fresh Love Affair"; "Way Too Beautiful" és "Your Fresh Apri-Coat".



A Catrice újdonsága a két lakkos zselés manikűr, amihez nem kell lámpa. Ő itt az alaplakk. Utána kell felkenni a kívánt színt. :)



Ő pedig a fedőlakk.


Tükörfényt adó reszelő és lesz egy javító toll is, ami igazi must have a magamfajta lakkozási analfabétáknak. :)


Selymes matt fedőlakk. Csak a 2 méteres állványokon.

Mit szóltok az újdonságokhoz? Kinéztetek valamit? :)

Megjegyzések

  1. Azt a palettát meg a vízvonalas ceruzát biztosan megnézem, de nagyon szépek a körömlakkok is, szerintem majd figyelemmel kísérem azért őket is a blogokon! :)

    VálaszTörlés
  2. Eddig úgy éreztem, hogy semmi nem fog kelleni, annyira túladagolva érkezett. Viszont most, hogy már nem mindenhonnan ez folyik, egész jó kis listám lett! :D :D :D Köszi :) ;)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Hát, engem ugye a tavaszi színek általában nem fognak meg... azért a Luminous Lips utolsó három színét lecsekkolom majd:D
    És a nude rúzsok is egész megkapóak, én mondjuk nem hordok ilyesmit, de tetszik, hogy egy kicsit több árnyalatban érkeznek. Utálom, ha egy rúzs világosabb, mint a szám eredeti színe, és a nude rúzsokkal általában ez a helyzet.

    VálaszTörlés
  5. Pár lakkot be kell szereznem!!!
    Mikortól is lesznek kaphatóak?

    VálaszTörlés
  6. Egyedül a Nothing Else MUDers szemhéjas-tusos dolog színe tetszik, de vsz. ottmarad a boltban :]

    VálaszTörlés
  7. Az alattomos leárazás egyhe kifejezés...végül a legvágyottabb mousse alapozó meglett, de akkor is na.
    Nyugtával akarom dícserni a napot. Majd élőben kiderül, h milyenek.
    Az a javító toll szerinted kapható lesz egy szimpla Rossmanban i?

    VálaszTörlés
  8. Azt szeretném kérdezni, hogy neked mi a vélemenyed a Catrice ecstekről?
    Szemhejpúder és púder ecstre volna szüksegem, de nem horror áron.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)