COTW - Marsala



A hét színe a marsala, ami 2015 színe is egyben a Pantone szerint. Ez egy csodás, mély bordós-barnás árnyalat, nagyon izgalmas szerintem. Remekül illik a feketéhez, a barnához, a földszínekhez, a nude árnyalatokhoz, a zöld sötétebb verzióihoz, de én akár egy sötétebb kékkel és szürkével is el tudnám képzelni, vagy akár egy  fakó púderrózsaszínnel. Az arany és a bronz is jól mutat vele. 
Egy ilyen táska, vagy cipő, esetleg egy nadrág vagy pulcsi nagyon jó darabja lehet a ruhatárunknak, de én alkalmi ruhában vagy akár kabátban is szívesen hordanám. Plusz olyan szín, ami a teltebb alakúaknak is nagyon előnyös. Sminkben a sötétebb bőrüknek lehet csodás pirosító szín. De ajkakon és körmön is jól mutat szerintem. :) 

Nektek tetszik a marsala? :) Van ilyen darabotok? 

Válasszatok három kedvencet a képről!

Nekem a csipke estélyi, a kabát és a kalap az abszolút kedvenceim, de az az Essie lakk is csodaszép. :P


Megjegyzések

  1. Egyszerűen imádom ezt a színt! Minden jöhet a képről :) (talán csak a tornacipő nem, az nem annyira az én stílusom :P)

    VálaszTörlés
  2. Az én három kedvencem a nadrág, a napszemüveg és a jobboldali táska :)

    VálaszTörlés
  3. Nem tudok választani. Annyira szeretem ezt a színt. Hasonló két anyagból lévő H&M csizmám van, egy pulcsim, lakkom, rúzsom, szemfestékem (CT). Ha megerőltetem magam, akkor kabát és a két nagyobb táska. Welcome Marsala! :)

    VálaszTörlés
  4. Az én kedvenceim bármilyen színben a CIPŐK!!! ;-)

    VálaszTörlés
  5. Na jó...ezt a posztot hiba volt megnyitni...ennyi gyönyörűséget egy helyen!!! O.o
    Wow...kabát, ruha, fülbevaló, sminkcuccok, kell mind!!! :O

    VálaszTörlés
  6. Bordósabb verzióban az igazi számomra. A barnással még barátkoznom kell.

    VálaszTörlés
  7. Szeretem ezt a színt is, így nehéz választani.
    Karperec, az alatta lévő magassarkú, és a karperec fölött lévő táska.

    VálaszTörlés
  8. Nekem ez a szín most nagy kedvencem, annyi szent, hogy egy felsőt biztosan beszerzek ebben a színben :) meg egy-két dolog úgyis becsúszik akár akarom, akár nem :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)