COTW - Snow White


COTW



Talán az utóbbi havas napok miatt, vagy csak a télies hangulat okán, de nagyon vonzódom mostanában a fehér színhez. Ezért is választottam ezt a hét színének.
A fehér a tisztaság, ártatlanság színe, amely eleganciát is finomságot sugall. Kényes árnyalat, amit tudni kell viselni. Cserébe minden más színnel remekül variálható. Egy fehér blúz és pulcsi igazi alapdarabja a női ruhatárnak de szerintem érdemes ebből az árnyalatból basic felsőket is betárazni.
A fehér lakkok szerintem nagyon különlegesek és minden nail art rajongó lány arzenáljába kell legalább egy ilyen darab. :)

Ti szeretitek ezt a színt? :) 


Válasszatok három kedvencet a képről!

Nekem a rövid ruha, a hópelyhes pulcsi és az OPI lakk tetszik leginkább. (De azért a fehér Jimmy Choo-t is meg tudnám szeretni. :P)

Megjegyzések

  1. Nem szeretem, egyrészt nem áll jól (nem illik hozzám), másrészt iszonyatosan problémás szín (főleg nekem, mert én valahogy mindent tönkreteszek...xD), pedig múltkor is olyan szép fehér kabátot láttam...de már fehér velúr (dupla parafaktor) csizmát is láttam olyat, hogy alig akartam otthagyni...Meg mondjuk egy szép fehér (nem hibajavító fehér) körömlakkra is vágyok, és őszintén szólva egy normális fehér szemhéjpúder (ugye intenzívebb színekért "alapnak") se ártana...:/
    Meg fehér haj, mert azt könnyebb színezni, csak mire teljesen kihidrogéneznénk a hajamat, nem is maradna színezni való, és ennyire még a hajfesték se káros...de még lehet váltok érettségi után - vizsga előtt amúgy se érdemes ilyet tesztelni...xD

    VálaszTörlés
  2. Szeretem a fehéret. Pulcsiban nagyon szeretnék, de még nem találtam meg a megfelelőt. A képről a YSL táska, a magassarkú és a hópelyhes pulcsi tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  3. A szeretem-nem szeretem szín nekem a fehér. Van belőle kötelező fehér ing. Ugyannakkor kötött pulcsi, ujjatlan nyári és hosszított tsvaszi-őszi felsőm is. Megsem az a szín amire rögtön rávágnám, h szeretem.
    A cuki fülvedőt akarom. Gyerekkorom óta szeretnék olyat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)