Fashion Art

Paint it black!

Megjegyzések

  1. Ejj na ez így elég jó:D A Céline táska + az arany ékszerek kivételével hordanám is. A Céline valahogy pont azt a fajta ultramenő-blogger-minimált jelképezi, amitől kicsit irtózom.
    Kicsit off, de: amúgy nem szeretem az ikonikus táskákat, asszem Céline-nel vagy Hermès-vel ki lehetne kergetni a világból. Náluk jobban már csak a Guccit és a LV-t szeretem kevésbé:( Nem akarom leszólni azokat, akiknek bejön, de asszem ezek a dolgok nálam már a lélektani határ fölött vannak. Az a fajta luxus, amit ezek jelképeznek, nekem túl sok. Én ehhez túl punk vagyok:D (Mondja a lány, aki végig követi a divatheteket.)
    Na. Szóval ezt azért írtam le, mert tök érdekes lenne erről is beszélgetni, nem is tudom, hogy van-e nálunk egy olyan blogger réteg, akik tényleg az "alternatívabb" divat irányában mozognak, miközben kritikusan értekeznek a különféle erőviszonyokról a divatban és a szépségiparban. Akiket érdekel az haute couture és a filozófiája, művészete a divatnak, de a "szépen öltözödés" is. Plusz divat és kapitalizmus. Kulturális hatások? Feminizmus? Az eurocentrikus szépségideál implikációi? Meg ilyenek.

    Lásd mit tettél egy Fashion Art poszttal:D

    VálaszTörlés
  2. @Ami, abszolút érdemes erről beszélni. :) Nekem semmi bajom az ikonikus táskákkal, sőt. De nagyon érdekel a divat művészeti része is, és hogy ha az ember jobban beleássa magát, picit túl pillant a sztárolt darabok fölött, akkor lehet igazi kincseket is találni.
    Pár éve nekem ilyen volt az Alexander Wang, amiből azóta persze ikonikus táska lett. :D
    Nekem nagyon tetszenek Ahn Tuan darabjai is, sajnos azt kell hogy mondjam kevésbé becsülik meg a magyarok mint kellene.

    Nagyon tetszik még Anya Hindmarch szemes kollekciója is, abból elfogadnék egyet.

    Huhh, hát nem könnyed témák az biztos amiket felhoztál, de érdemes beszélni róluk. :)

    Ha már az alternatívabb divatnál tartunk számodra mi lenne az a táska, ami az abszolút álom darab? :)

    Köszönöm, hogy írtál azt pedig különösen, hogy ilyen gondolatokat fogalmaztál meg, nagyon jó érzés, hogy ha csak 1 emberre is legalább, de ilyen hatással van ez rovat. :)

    VálaszTörlés
  3. Rengeteg ilyen cikket/írást olvasok angolul, csak aztán megvitatni nincs kivel:D

    Az álomtáskával ilyen szinten az is a baj, hogy ugyan nem vagyok vegán, de egyáltalán nem hordok bőrt. És hát alig van néhány híresebb tervező, aki műbőrből készít kiegészítőket, és azok meg stílusra nem jönnek be. Egyébként Vivienne Westwood Heart Bag-je lenne, nem-krokodilmintás verzióban. Vagy a hagyományos Derby Bag-je, valamilyen kék/piros/lila/fekete/fehér színkombinációban. De ezek mind bőrből vannak:(

    VálaszTörlés
  4. A kabát kivételével tetszik.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)