Golden Globe 2015 - Ruhamustra

Idén nem hozott különösebben lázba a GG. Talán mert egy film vagy színész sem kapott jelölést, akinek igazán tudtam volna örülni. Azért a ruhák most is nagyon érdekeltek, bár az idei szerintem elég unalmas év volt, kevés volt a "bevállalós-whao" outfit, inkább a "bevállalós-nemkellettvolna" verzióból volt több.
Azért hoztam nektek pár ruhát, amik megragadták a figyelmemet. Kíváncsi leszek, ti mit gondoltok róluk. ;)


 Imádom Emma Stone-t és nekem nagyon bejött ez a szerkó. Egyedi, vagány, elegáns. Egyedül a sminkjével nem vagyok kibékülve, annyira öregíti.


 Imádtam Chrissy Teigen halványrózsaszín Zuhair Murad ruháját. Nagyon-nagyon eltalált outfit ez. A laza, erőlködés nélküli smink és frizura és a visszafogott kiegészítők tökéletessé teszik. A legnagyobb kedvencem


 J.Lo megint összehozta. A híres-hírhedt zöld Grammy ruha (amit egyébként Geri Halliwell már előtte viselt) után ismét róla beszélt mindenki. Nehéz eldönteni, hogy tetszik e. Jennifer gyönyörű, a az alakja tökéletes, a lábai whao... a sminkje... hát nekem picit mű. A hajával is nehezen barátkozom meg. Talán a választék miatt.


 A ruha egyébként szintén Zuhair Murad. Tavaly az Oscar átadón volt több uszályos ruha, habár egyik sem ilyen látványos mint ez. Jennifer egyébként is tipikusan egy "love-hate" személyiség, ez nyilván a stílusára is kihat. Nekem tetszik, hogy bevállalta ezt és nem maradt a biztonságos zónában, mint például Jennifer Aniston, aki természetesen feketét viselt és lábat villantott. Angelina (A fekete és a lábvillantás királynője)  meg közben röhög a markában Brad Pittel. :D


 A Globe színei idén egyértelműen a fehér-ezüst voltak egy pici pirossal. Diana is Kruger is maradt a komfortzónájában. Emilia Wickstead-et visel. Nagyon egyszerű, nagyon visszafogott, de Diana alakján így is szinte kiabál. imádom a kiegészítőket és a frizurát.


 Kate Hudson szintén nagyon vörös szőnyeg akrobata. A ruha Versace, bár ezt szinte kitaláltam Cavallin kívül ő az aki általában a közönséges és sikkes határvonalán egyensúlyozva tervez. Kate Alakja tökéletes. 
A ruha nekem nagyon-nagyon tetszik. Kevés nő van, akin ez ízlésesen mutatna. Képzeljétek el mondjuk Rihanna-n vagy ne adj isten az egyik Kardashian példányon. 
A smink és a haj, főleg a haj. Katasztrófa. Értem én, hogy visszafogott, minimalista. De ez a frizura Kate füleivel szerintem nem túl előnyös. Láttam már tőle sokkal szebb kontyot is.


 JLaw híres Oscar ruhái után az elmúlt két évben egyre több a fehér és piros ruha. Salma Hayek tipikusan az a személy akinek vagy összejön, vagy nem. Most összejött. Igazi királylány ruha Alexander McQueen divatházától.


 A világ szeme most Dakota Johnson-on van, mivel egy hónap és kijön a 50 Shades of Grey. A ruha Chanel. Nekem összességében tetszik, bár a dekoltázs rész picit mintha kicsi lenne neki. Volt egy olyan érzésem, hogy a szürke-ezüst vonalon fog mozogni (mily meglepő :D). A haja nagyon tetszik, a sminkje is szép. A marsala árnyalat neki is nagyon jól áll.


 Imádtam ezt a ruhát, de jobban tudtam volna szeretni mondjuk Halle Berry-n vagy akár Diana Krugeren. Julianne Moore zsenilásan néz ki, szó se róla. De ez a ruha szerintem nem illett hozzá. Inkább valami jelmeznek tűnik és állandóan a Hetedik fiúban lévő karaktere ugrik be róla. :D A haja sem tetszik: külvárosi anyuja, egy jobb napján.


 Reese Witherspoon Calvin Klein-ban. Nagyon szép, egyszerű, de mutatós ruha. A haja és a sminkje csodás.


 Lupita Nyong'o Giambattista Valli-ben. A ruha színe tetszenek, a H&M díszpárnára emlékeztető felső része kevésbé. Hiányzik belőle az, amit a tavalyi Oscar-on hozott. Kíváncsi leszek idén mit visel majd.


A piros ruhák közül az egyetlen számomra kedves Allison Williams outfitje volt. Van benne valami vadság, közben mégis nagyon elegáns és visszafogott. A régi Hollywood-ot idéző haj és a klasszikus smink tökéletesen kiegészítik.

Fotók: Pinterest, Google

Nektek volt kedvenc ruhátok? A fentiekről mit gondoltok? :)

Megjegyzések

  1. Nálam J. Lo az abszolút kedvenc! Szexis, dögös, gyönyörű, .... és még sokáig fokozhatnám. ;-) Soha nem mondanám meg róla, hogy 1969-ben (!) született.

    VálaszTörlés
  2. Nekem Emma Stone az abszolút kedvenc!

    VálaszTörlés
  3. Emma Stone, imádom a csajt, szerintem soha nem hibázik öltözködés terén! :)

    VálaszTörlés
  4. Nálam is Emma Stone a nyerő :)

    VálaszTörlés
  5. Hát lehet csak én vagyok így, de engem egyik sem fogott meg annyira.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is Emma Stone a nyerő, illetve Allison Williams ruhája is nagyon tetszik. Engem az első fotók alapján csak ez fogott meg, nagyon tetszik a piros-pöttyös tüll anyag. Kate Hudson ruhája nekem már kicsit közönséges, de tény, hogy jól áll neki. A többi outfit teljesen átlagos, semmi extra.

    VálaszTörlés
  7. Ezek közül Reese ruhája tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)