Maybelline Color Tattoo "Metallic Pomegranate" Teszt


 Eredetileg nem terveztem külön bejegyzést erről a termékről, de egy olvasóm kérte, hogy írjak róla részletes véleményt. Ilyen kérésnek pedig nem tudok, nemet mondani, mert nagyon jól esik, ha valaki az én véleményemre kíváncsi egy sminktermékkel kapcsolatban. ^^ 
Szóval ha valakit érdekel még a 123746538. teszt ezzel a krémes szemhéjfestékkel kapcsolatban, akkor tudja mit kell tennie! ;) 



 Tavaly előtt ősszel szinte felbolydult a beauty-világ emiatt a termék miatt. Mindenki erre pályázott, szinte napon art róla valaki. :) Én csak tavaly ősszel szereztem be, ez a második Color Tattoo-m a Mauve Crush után.


 Fellelhetőségét tekintve a DM, Rossmann és Müller üzletekben találhatjuk meg. Érdemes az akciókat figyelni, szinte minden hónapban akciós valahol. A teljes ára 2000Ft körül van, de akciósan 1600-1800Ft körül is megvehetjük, illetve a Joy és Glamour napokon szinte mindig van Maybelline kupon, amivel akár féláron is beszerezhetjük.

 

 Nekem nagyon tetszik a csomagolás, az üveg tégely valahogy drogériás viszonylatban ad neki egy kis igényességet és eleganciát. Az is tetszik, hogy a tetején láthatjuk az infókat, így akár egy tárolóban is könnyen meg lehet találni több más termék között. Sokkal praktikusabb így, mintha csak egy sima fekete teteje lenne. :)


 A szín egy mély bordós-bronzos, arany csillámos árnyalat. A textúra krémes, könnyű


 Vakuval fotózva.


 Egy rétegben alap nélkül. Nagyon pigmentált, rendkívül egyszerű felvinni, akár ujjal, akár ecsettel is.


 Itt szépen látszanak a csillámok is. Ha ujjal visszük fel, akkor a sima "felkenés" helyett célszerűbb egyszerre kenni és ütögetni szerintem. Ujjal felvéve szerintem picit nehezebb építeni, mint ecsettel.


 Ecsettel szebben el lehet oszlatni. Viszont nekem a harmadik rétegnél, vagy ha többet akarok felkenni belőle, hajlamos foltos-csomós lenni, így célszerűbb vékonyabb rétegben dolgozni vele. 
Gyorsan szárad, ezért gyorsan is kell vele dolgozni. Épp ezért a satírozása nem túl egyszerű. Egy tömöttebb, erősebb satírozóecsetet javasolnék hozzá, például egy Essence Smokey Eye ecsetet. 
Én úgy tapasztaltam, hogy könnyebb szépen satírozni, ha használunk egy átmenet színt. Én az Iconic 3 paletta 4. vagy 7. színét szoktam ehhez használni. Sietős napokon ennyivel is is tudom intézni a sminket. Satírozás átmenet színnel, szemöldökcsontra és belső szemzugba egy kis highlight, tusvonal, spirál és már kész is a szemsminkem. :)


 A tartósságát tekintve szemhéjalap nélkül, önmagában nekem 4-6 órát bír ki, anélkül, hogy elmászna. Ez talán elsőre kevésnek tűnik, de mivel nekem rejtett szemhéjam van (yeyyyy -.-) így nagyon könnyen összeáll a festék a szemhéjamon alap nélkül. Ez a tartósság így szuper. Alappal ez az időtartam természetesen javítható, így semmi probléma nincs vele, 8 órát simán kibír, nem mászik sehova. 
Mint szemhéjalap is szuper. Én nagyon szeretem az Iconic 3 színeivel használni, főleg a rózsaszínes árnyalatokkal, például az 5. színnel. de a bronzosabb árnyalatokkal is nagyon szép és a barnás színekkel is jól mutat.


Összegzés: Szuper darab, igazi must have, sietős napokra tökéletes. Szemhéjalap nélkül, önmagában én nem ajánlom annyira, főleg ha valakinek olajosabb a szemhéja. Egy jó satírozóecset szerintem mindenképp kell hozzá, szerintem nem szép, ha a szélek nincsenek finomítva. Alapnak szuper. Amit én még hozzá tennék, hogy fáradt, karikás szemmel nem túl szép látvány, még inkább fáradtnak, gyulladtnak mutatja a szemet, így mindenképp használjatok korrektort a karikákra, illetve a szem élénkítésére jól jöhet egy nude szemceruza a vízvonalra, hogy élénkebb legyen a tekintet. Jó kis kísérletezős darab, ha valaki szereti a bronzos sminkeket. :)

Értékelés: 5/4,5 

Fél pontot vonok le azért, mert az építésére oda kell figyelni, illetve a satírozás néha picit körülményes. Egyébként szuper darab, abszolút kihasználható, ha valaki azt kérdezné, hogy melyik Color Tattoo-t ajánlom, akkor mindenképp ezt mondanám. :)


Mi a véleményetek a MP-ről? Nektek megvan? Melyik a kedvenc CT árnyalatotok? :)  


Megjegyzések

  1. Én még mindig nem győztem magam, hogy megvegyem. Rengeteg tesztet olvastam róla, képek alapján nagyon tetszik, de amikor kipróbálom a tesztert mindig elriasztanak a csillámok.

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon szeretem ezt a színt, főleg ősszel-télen használom. Sintén az Essence Smokey Eyes ecsetével dolgozom el a széleit, majd utána még egy matt színnel is elsatírozom. Önmagában vagy a Sleek Vintage Romance palettával használom, illetve az Iconic 3-al :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy írtál róla! Sikerült múltkor is meghoznod a kedvemet a Catrice Highliter-hez és most is ezt történt, befogok ruházni erre a Ct-ra is! ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszi a tesztet! :D (úgy érzem én is a kérők között voltam - vagy én voltam az egyetlen?)

    Gyönyörű termék, és most már biztos, hogy megveszem én is, csak legyen már végre akció - DM-ben 2600 forintért láttam, annyiért azért kicsit sok...(nekem is rejtett szemhéjam van, többek között ezért örülök, hogy úgy döntöttél, írsz róla...:))

    Egyébként milyen ecsettel szoktad felvinni? :O (azt hiszem azt nem írtad, kétszer is elolvastam azt a részt, de csak a satírozósat leltem meg)

    VálaszTörlés
  5. @Ági, szemhéjon annyira nem hangsúlyosak a csillámok szerintem. :)

    @PAncsi, azzal a palettával is szívesen használom. :)

    @Zitu, örülök, hogy tetszett a teszt. ^^

    @Black Fairy, én a sima Essence szemhéjpúderecsettel viszem fel, vagy egy kisebb méretű lapos ecsettel. Szerintem mindenképp vedd meg, illene hozzád szerintem. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép ez a szín! Nekem még nincs, most a hétvégén nézegettem a Dm-ben, de a végén nem vettem, majd egyszer.

    VálaszTörlés
  7. @ Moon Angel
    Köszi a választ! És a tippet...:) (Remélem minél hamarabb akciós lesz valahol...már nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálam hogy működik...:D :O)

    VálaszTörlés
  8. Nekem az arany színű van, de már kezd beszáradni. Erre nincs valami tipped vagy ötleted?
    Marika

    VálaszTörlés
  9. Egyik kedvenc CT-m, nagyon szeretem, reggeleken sűrűn nyúlok utána :)

    VálaszTörlés
  10. Pár hónapja nézegetem a krémes szemhéjfestékeket, de pont a felvitelétől félek. Ezért nem merek venni. Pedig olyan csodás színeket láttam.

    VálaszTörlés
  11. Ezt én is nagyon szeretem, sűrűn használom és tényleg még a rohanós napokon is jó társ. Nálam nagyon tartós alap nélkül is és szeretem ezt használni alapnak! Imádom, az egyik legjobb vételem volt. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)