Mini Haul (Makeup Revolution, I Heart Makeup, Yankee Candle, stb)


 Ismét vásároltam pár dolgot, ezeket szeretném most megmutatni nektek. :) Kihasználtam a Pink Panda ingyenes szállítás akcióját, illetve a Yankee Candle akcióknak sem tudtam ellenállni. A drogériákban is szétnéztem egy picit, és még egy cipővel bővült a gyűjteményem. Mentségemre legyen szólva, ezúttal nem csak magamnak vásároltam, rátok is gondoltam, mivel hamarosan 4 éves lesz a blog, ezért egy nyereményjáték-sorozattal készülök, ehhez is beszereztem pár dolgot. :P
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést.



 Sajnos az ingyenes kiszállítás hétvégéjén addig vártam, amíg a Flawless paletta elfogyott, így azt nem tudtam beszerezni, de így is bekerült két kívánságlistás darab a virtuális kosaramba. :) 


 Az egyik a No Shine Please Primer az I Heart Makeup-tól Egy primer már ősz óta kívánságlistás volt, de nehezen tudtam választani, gondoltam teszek egy próbát ezzel a darabbal. Még nem próbáltam semmit ettől a márkától, vagy vonaltól (nem tudom pontosan, hogy ő akkor most külön márka, vagy a MUR része :D) 
Mattító hatású. Kíváncsi leszek, mennyire válik be. :) Itt találjátok.


 Ebbe a palettába azonnal beleszerettem, amikor megláttam. Habár kicsit bizonytalan voltam, mert nagyon tetszett a Girls on Film is. Végül mégis rá esett a választásom.


 Meglepően szép és igényes csomagolású darab. Plusz pont, hogy az árnyalatoknak van neve is. :)


 Hát nem csodás? :) Nagyon tetszik, hogy a 18 színből 6 matt. Tökéletes paletta így első ránézésre, alig várom már, hogy élesben is kipróbálhassam. :) Itt találjátok.


 Sokáig agyaltam, hogy melyik palettát vegyem meg a nyereményjátékra. Végül a Romantic Smoked mellette döntöttem, mert szerintem ez nincs meg olyan sok embernek, mint például az Iconic paletták vagy az Essential paletták. Ráadásul tökéletes paletta nappali és esti sminkhez is, 6 matt és 6 fényes-csillámos árnyalattal. :) 
De ha szeretnétek megnyerni, akkor figyeljétek a blogot, hamarosan indul a játék. ;)


 Beszaladtam a Rossmannba is, hátha elkezdődött már az Essence leárazás, de még nyoma sem volt. Ezért aztán megvigasztaltam magam egy Catrice rúzzsal.
Utána pedig benéztem a DM-be, is mert végre nálunk is kaphatóak az Ebelin új ecsetei, a Beauty Blender dupe és a Tangle Teezer hasonmás, valamint az ecsetmosó.


 Jó kis visszafogott szín, tökéletes lesz tavaszra, hétköznapokra. :)

 

 Már régóta szemezgettem ezzel az árnyalattal.


 Nagyon visszafogott szín, amolyan a "my lips but better" darab. :)


 Az ecsetmosó nem volt, bár nem is bánom annyira, mert több helyen hallottam, hogy nem olyan jó, büdös, stb. A TT hasonmás sem volt, a BB hasonmásból pedig az utolsót hoztam el. Joker kuponnal 1000Ft körül volt. 
Az ecsetek is kísértésbe hoztak, de egyenlőre otthagytam őket. :D De a satírozó, a stippling és az alapozóecset nagyon szimpatikusak. :)


 Az illatgyertya oldalán is szuper akciók voltak, muszáj volt beszereznem pár illatot. :)


 Néhány téli illatot is betettem a kosaramba, de azért már a tavaszi illatok közül is válogattam, februárban én már ilyeneket szeretek használni. :) Rátok is gondoltam természetesen. ;)


 Amikor kinyitottam a dobozt, egy pillanatra nagyon megijedtem, mert a tetején ez a négy tart pihent. Az első gondolatom az volt, hogy rossz csomagot küldtek, de aztán felismertem a többi általam rendelt illatot. 
Nagyon meglepődtem, hogy a csomagba került ez a négy tart. Ráadásul számomra teljesen ismeretlen vonal és illat, még sosem hallottam róluk.


 Nagyon kellemes, friss virágos-púderes illat, olyan mint egy nagyon nagyon finom illatú öblítő. Habár engem a La Perla fehérneműüzlet illatára emlékeztet nagyon, lehet hogy ott is ezt használták. Nagyon kellemes meglepetés volt ez a számomra, szóval innét is köszönöm az Illatgyertya csapatának. ;)


 Mivel közeleg a Valentin-nap, ezért megrendeltem ezt az illatot is. Ez az egyik régi kedvencem, épp ezért szintén nyeremény majd lesz az egyik. :) 
Nagyon friss illat, de van benne egy kis édeskés aroma is.


 A tavaly tavaszi kollekció egyik darabja volt ez az illat, amit már tavaly is használtam és nagyon szerettem. :) 
Igazi tavaszi illat. Egy picit egzotikus, gyümölcsös. :)


 Ezt az illatot eddig csak teamécses formájában használtam. 
Vanília, de van benne egy pici virágos aroma is. Tökéletes annak, aki nem sütis vaníliás illatot keres, hanem valami könnyedebbet.


 Ezt az illatot még nem volt szerencsém kipróbálni, talán üzletben szagoltam, de az illatra nem emlékeztem. 
Virágos illat, de van benne valami egzotikus, édeskés, picit trópusi aroma is. :)


 Az idei téli illatok egyike ez az illat. Szerettem volna pár téli, de nem karácsonyi illatot is. 
Ez amolyan igazi pasi-barát illat, sőt kifejezetten férfiasnak mondanám.


 Szintén egy téli illat.
Fűszeres, narancsos, érezni benne a babérlevelet is. Nagyon különleges illat, kíváncsi leszek, élesben milyen. :)


A Tally-ba mindig benézek, ha a győri árkádban vagyok. Egyrészt mert az egyik legkedvesebb márkám, másrészt, mert jóban vagyok az eladókkal is. :D 
Hihetetlen akciók vannak az üzletben, de nem volt túl sok időm próbálgatni. Viszont ezt a cipőt nem tudtam otthagyni. 1 darab volt, pont a méretemben, 2000Ft-ra leárazva. Ráadásul az imádott Isabel Marant cipőm majdnem tökéletes mása. (Arról is láthattatok már képeket korábban). Nagyon szeretem ezt a fazont, több ilyen stílusú cipőm is van.
Az Isabel Marantra visszatérve, annak picit szélesebb a feje és a belseje világos, a minta is más rajta. Meg hát persze az ára is elég húzós. 
Pont ezért nagyon féltem és sokszor volt, hogy esős napon inkább nem vettem fel. Ezt viszont biztosan nem fogom úgy sajnálni. :D Bevallom azóta van bennem egy picit félelem, mióta az egyik ismerősömtől fényes nappal Győr belvárosában ellopták a Michael Kors táskáját. A legdurvább az, hogy még csak nem is valami bűnöző banda, hanem három tizenéves lány, akikről utólag kiderült, hogy egy viszonylag neves középiskolába járnak.
Ezért azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy vigyázzatok a cuccaitokra. 

Ha esetleg lenne rá igény, akkor készíthetek egy összehasonlító bejegyzést az Isabel Marant és a Tally Weijl cipőkről. :) 

Ennyi lenne most, remélem hasznosnak találtátok a bejegyzést. :)

Ti vettetek valamit mostanában? A fentiek közül van olyan, amit már próbáltatok vagy kinéztétek magatoknak ti is? :)

Megjegyzések

  1. Efogyott az összes tartom, kellene utánpótlás, de egyelőre a vizsgaidőszak szörnye a négy fal között tart :( Jó, hogy eszembe juttattad! :D

    VálaszTörlés
  2. Szuper dolgokat vettél. :) Még jó, hogy nem kérdeztem meg, hogy miket rendelsz a PP-től, mert nem úsztam volna meg olcsón. :D Szuper paletták. :)

    VálaszTörlés
  3. Az a rúzs gyönyörűen néz ki!!! :)

    Amúgy nekem megvan a Romantic Smoked paletta, és ahhoz képest, hogy "túl természetes" hozzám szerelem volt első látásra, első érintésre (a swatch miatt) és első 5 használatra (még csak ennyiszer volt lehetőségem élesben próbálni, pár szín még kimaradt, de egy álom...mindig újra és újra beleszeretek...:D).

    VálaszTörlés
  4. Én nagyon nagyon #TeamFlawless vagyok. Az a paletta egyszerűen tökéletesen van összetéve, nagyon kedvencem. Egyetlen bajom van vele: kicsit nehéz kinyitni :(

    VálaszTörlés
  5. Makeup Revolution matt palettám van, nagyon szeretem. A többi palettájuk is nagyon tetszik, biztos választok még tőlük. Jó a Catrice rúzs!Szép színe van. :)

    VálaszTörlés
  6. én úgy tudom, hogy a Rossmannokban csak február közepén kezdődnek az Essence leárazások :/
    nagyon jó dolgokat vettél ^^

    VálaszTörlés
  7. Szuper dolgokat vettél! :)
    Az első MUR paletta nagyon tetszik nekem is (no de a Flawless is :D

    VálaszTörlés
  8. Én is várom már az essence leárazást, de ez valami ravasz üzletpolitika ám, mert nekem is meg kellett vigasztalnom magam egy kevéske más termékkel, ha már betértem a Rossmannba.
    Végre megérkezett a párologtatóm, sehol nem találtam feketét, gondoltam amúgy nem elég metál egy ILLATGYERTYA, szóval rendeltem ebayen:D úgyhogy gyorsan be is szereztem néhány viaszt, le a lejtőn lefelé, ajaj.

    Pont ma voltam Győrben három nagyon jó barátommal kiállításon, picit várost is néztünk, de esett az eső. Nemtom hány meki van a városban, de a Széchenyi térhez közeliben annyi középiskolás gyerek volt, és olyan koncentrációban, amilyet én soha nem tapasztaltam Pesten. Eléggé szürreális élmény volt.

    VálaszTörlés
  9. Ójaj, nálam is érik egy újabb Yankee Candle körút...:D Az Ebelin Beauty Blender hasonmására pedig nagyon kiváncsi vagyok, még sosem használtam szivacsot, lehet, hogy beszerzek egyet...

    VálaszTörlés
  10. Akkor nem csak én nem találtam azt a bizonyos essence leárazást :D És ennek örömére én is egy catrice rúzst vettem a múltkor. És csak hogy még tetézzem: ugyanezt a színt :D Szóval úgy tűnik, ugyanazt néztük ki :P
    Azt a sok gyertyát pedig irigylem :D Nekem is kéne venni párat mert már nagyon a végén vagyok a készletemnek, de sajnos nem állok úgy anyagilag hogy most YC gyertyákat vegyek. :( No, de ami késik, nem múlik:D

    VálaszTörlés
  11. Húha, már vannak az új ecsetek a Dm-be? Akkor rohanok is! Köszi az infót! :D

    VálaszTörlés
  12. Az a rúzs annyira Te vagy :P Az Ebelin sminkszivacsán gondolkodtam, de végül nem vettem meg, mivel alig használok alapozót, a ritka alkalmakkor meg jó nekem az ecset is.

    VálaszTörlés
  13. Ahh a paletták csodásak és a rúzs is! :)
    Ezeket a fajta cipellőket nézegettem, de egyelőre nem tudom elképzelni magamon :-s

    VálaszTörlés
  14. Revolution palettákat nézegetek egy ideje. HotSsmoked, Romantic Smoked és az általad is ajánlott Girls on Film a három kedven, de nem tudok választani.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)