Mit kaptam karácsonyra? + Haul (Lancome, The Body Shop, Ikea, H&M, Guess, Catrice, Tally Weijl, stb...)



 Többen is kértétek ask.fm-en, email-ben és Facebook-on is, hogy idén is mutassam meg a karácsonyi ajándékaimat. :) Picit megkésve ugyan, de itt van tehát a bejegyzés. 
Azt viszont el kell mondanom, hogy sajnos több ajándékról nem tudok már képet mutatni, mert ahogy korábban is említettem, a másik gépem elromlott és azon volt a fotóim egy része. Így olyan ajándékokat, amiket már elhasználtam/megettem nem tudtam újra lefotózni, de természetesen megemlítem majd őket. :) 
Valamint vásároltam is egypár dolgot, ezeket is beletettem ebbe a bejegyzésbe. :) 
Szóval ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miket kaptam és vettem, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) 


Nos az eredeti fotókon még a dobozukban csücsültek a kis drágák. :D A szokásos pipere ajándékcsomag, amiket én nagyon szeretek, sokan személytelennek érzik, de szerintem igenis kedves figyelmesség is lehet, ha ismerjük az ajándékozott ízlését. ami jelen esetben így is, volt. :D A Dove csomagot az egyik barátnőmtől kaptam, egy nagyon-nagyon finom Lindt desszerttel együtt, amit már megettem, sőt már az eredeti fotón is csak egy darab volt benne. :P 

A Fa csomagot a mamámtól kaptam, mert tudta, hogy Januártól járok majd edzőterembe ismét, így meglepett vele, mert említettem neki, hogy kell vennem tusfürdőt és deót az edzős táskámba. :)


A Beyoncé "Rise" csomaggal Gergő anyukája lepett meg. Valószínűleg Gergő súgott neki, hogy melyik illatra vágyom, de így is nagyon figyelmes gesztus volt. :) Nagyon erőteljes fás, fűszeres, édeskés illat, tökéletes télre. :)

A Guess "Dare" parfümöt anyukámtól kaptam. Púderes-gyümölcsös illat, olyan amit egész évben szívesen viselek majd szerintem. :)


A nővéremtől több dolgot is kaptam. Az egyik egy The Body Shop testvaj volt a 2014-es karácsonyi illatok közül a Vanília Brülé. 
A fő ajándéka egy Lancome arc paletta volt, amire kb. 5 éve vágytam már. :D


Nagyon elegáns kis darab.


Bronzosító, pirosító és highlighter is van benne, plusz egy szuper tükör.


Az eredeti képek egyikén természetes fényben.


Lámpafénynél.


Beltéren természetes fénynél. Szeretnétek róla tesztet? :)


A képen a pléd a lényeg, ez anyum egyik ajándéka volt. Pihe-puha, nagyon meleg, igazi bújós darab. :) Ja és lila! :P


Kaptam néhány üveg italt is. A bal oldali egy sáfrányos Glögg az Ikea saját termékei közül. Ezt a tesómtól kaptam, van egy történetünk hozzá, amit csak mi ketten értünk, ezért választotta ezt. :D 

A narancsos puncsot a sógoromtól kaptam, a szokásos Intimissimi ajándékutalvánnyal együtt. Mit mondhatnék? Pia és fehérnemű... ismer mint a rossz pénzt. :D 

A Prosecco anyutól van, meg is ittuk január elsején. :P


Szintén anyutól kaptam ezt a H&M pulcsit, még a H&M Shopping Party-n választottam ki december elején. :)


Overize fazon, nagyon kényelmes és meleg. :) Imádom.


Szintén anyutól kaptam egy ilyen laptop asztalt, mert ha otthonról dolgozom, írok, stb. Nagyon praktikus, plusz a másik házban nincs még íróasztal így tényleg jól jött. :)


Még egy ajándék a tesómtól. Ez a bőr táska egy erdélyi iparművész keze munkája. Minden táskája egyedi, kézzel készült darab és csak ismerősöknek-barátoknak készít. 
A fagyöngyök mintája szándékos, igazából egy térkép felülnézetből, szintén olyan dolog amit csak mi értünk, nem is akarom itt részletezni, ha valakit érdekel privát megírom szívesen. :)


Gergőtől egy hajvasalót kaptam, volt hozzá egy cetlit, hogy szükségem lesz rá szaunázás után. Nem igen értettem, de aztán felvilágosított, hogy az igazi ajándék egy wellness hétvége. :) Valószínűleg tavasz elején megyünk majd, hogy lehessen kirándulgatni is. Ilyen figyelmes emberem van. :P

Kaptam még lényegesen több csokit, desszertet és édességet, mint amennyit meg kellett volna ennem, de már mindegy. :D Valamint a céges ajándékozáson az egyik nagyon kedves kolléganőm meglepett egy Lush Christmas Penguin fürdőbombával, aminek isteni narancsos illata volt. 
Valamint anyutól és mamától kaptam egy kis hozzájárulást az új fényképezőgép alapítványba, mert legkésőbb őszre szeretnék venni egy profibb gépet. :) 


Ok, akkor jöjjön a hétfői "idegnyugtató terápia a halott laptop miatt" vásárlás eredménye. :D


Egyszer sok-sok évvel ezelőtt volt egy Aussie balzsam spray-m amit nagyon szerettem, akkor nálunk még nem lehetett kapni a márkát. Mióta lehet azóta akartam venni belőle, de valahogy mindig elodáztam. Viszont a DM-ben most akciós ez a csomag, ha jól emlékszem 2000Ft körül volt, a három terméket tartalmazó doboz, ami szuper mert egyébként egy termék kerül majdnem ennyibe.


Brutális kékszőlő illatuk volt már a dobozban is, hát még így. Nagyon kíváncsi leszek rájuk. :)


Száraz hajra való sampon, balzsam és hajpakolás.


Ez a Katy Perry parfüm csomag is akciós volt, 6000Ft helyett 3000 Forintba került, így nem hagyhattam ott, főleg mert kívánságlistás volt. 



Van hozzá testápoló és tusfürdő is. :) Már a Killer Queen-t is imádtam, és ebbe is szerelmes vagyok. Virágos, picit fűszeres, édes. Szerintem olyan parfüm, amit egész évben lehet viselni. :)


Drogériás fosztogatás. :D 

A hajfesték és a sminklemosó a szokásos, ezekhez ragaszkodom, mert beváltak. 
A Balea tusi csak megtetszett, a Garnier arclemosó pedig akciós volt és ki akartam próbálni, plusz pont elfogyott az előző is. :)


A Catrice leárazásból nekem már csak ennyi jutott, legalábbis a Rossmann verzióból. :D Tényleg nagyon le volt fosztva, össze volt mászva minden. A négyes szemhéjpúderek közül majdnem elhoztam a lilát, de aztán meggondoltam magam. A lakkok közül pedig sajna már semmi nem volt amit kinéztem. 
Ez a rúzs viszont nagyon tetszett már régóta, tökéletes barackos nude árnyalat.


Nagyon szép szín, visszafogott, de mégis élénk. :)


Egy kis swatch. Tavasszal szerintem gyakran előkerül majd. :)


A H&M kihagyhatatlan nekem minden leárazáson. :D Ezúttal sem kellett csalódnom. Találtam egy cuki kis gyűrűszettet mindössze 250Ft-ért és 700Ft-ba fájt ez a térdzokni. Vettem még egy piros fehérneműszettet is és egy sima szürke póló-melltartót, a kettő összesen volt 4500Ft, ami szuper szerintem.


Szintén a H&M-ben bukkantam rá erre a kardigánra is. Imádom az ilyen darabokat, van benne valami Spencer Hastings iskoláslány fíling. Tökéletes lesz munkába. :)


Ne utáljatok, de ez volt az egyetlen értékelhető fotó amit a jelenlegi fényviszonyok között lőni tudtam. A képen nem jön át, de egy pici, rövid kis darab, teljesen testhez álló, így szoknyával is fel tudom venni. :)


Egy két hónapos projekt eredménye ezen kabát megvétele. Mégpedig a nagy télikabát projekt, ahogy magamban hívtam. Komolyan mondom egyszerűen nem találtam magamnak sportos, de karcsúsított, semleges színű (vagyis fekete és barna táskával-csizmával is passzoló) meleg kabátot, ami combközépig vagy legalább fenék alá ér. 
Nem mondhatom, hogy szerelmes vagyok belé, mert annyira nem áll jól, de meleg és kényelmes. Viszont ezért jár majd nekem egy extra csinos új ballonkabát vagy dzseki tavaszra. :D 
BTW itt találtok róla egy jobb fotót. :)

Beváltottam még az Intimissimi kártyát is egy szettre, erről nem szeretnék képet kirakni, szerintem érthető, de ha valaki kényelmes és minőségi fehérneműt szeretne, nem túl horror áron, akkor mindenképpen ezt az üzletet ajánlom, nekem van olyan melltartóm tőlük ami három éves és még mindig tökéletes állapotban van. :) Szóval érdemes benézni, főleg most a leárazások alatt. :)

Nos, ennyi lenne. :) Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés. :)

Ti mit kaptatok karácsonyra? Vettetek valamit a leárazásokon? :)

Megjegyzések

  1. Csodás ajándékokat kaptál :)
    Azt az átmenetes pulcsit szívesen megnézném rajtad egy outfit bejegyzés keretein belül :)

    VálaszTörlés
  2. Micsoda ajándékok! *-*
    Az Aussie száraz hajra való csomagot én is megvettem, kb 1 hete, de a sampont még nem próbáltam, viszont a balzsam nagyon jóó. Annyira könnyen ki lehet fésülni hajmosás után a hajam,hogy az álom. Na és az illata... :)

    VálaszTörlés
  3. Húúú mennyi minden :D A Lancome palettáról majd lesz teszt ? :)

    VálaszTörlés
  4. Igen gazdag Jézuskád volt. :)
    Az IKEA Glögg szerintem borzasztóan rossz, én normál ízesítésűt vettem mert terhesen nem forralt borozhattam és ezzel akartam kiváltani, de iszonyúan émelyítő kompótlé íze van...
    Remélem neked azért ízleni fog. :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó dolgokat kaptál! :)
    Azt a fa tusfürdőt meg én is nagyon szerettem, nekem extra nagy kiszerelésű volt, de megunhatatlan...Egyébként nagyon figyelmes családod van, hogy mindenki pont kitalálta, mire vágysz.:D (amúgy gratulálok az arcpalettához :))

    VálaszTörlés
  6. Szia!:)
    Nagyon jó ajándékokat kaptál, a fekete térdzoknidat pedig imádom! Az én ajándékaimról itt olvashatsz: http://bsarahfashion.blogspot.hu/2014/12/karacsonyi-ajandekaim-2014.html
    xx, Brigi♥

    VálaszTörlés
  7. Én is hasonló kabátra vadászom már mióta, de fontos, hogy lecsatolható legyen a szőrme része, ugyanis azt ki nem állhatom, viszont ami tetszik, az bőven 15000 forint fölött van mindenhol, annyit meg soha az életben nem adnék egy kabátra :DD Úgyhogy lehet, hogy turizás lesz a dologból..:)

    VálaszTörlés
  8. A Lancome arc paletta nagyon szép és időtálló darab. :)
    A H&M pulcsi nagyon tetszik, nekem is szét kéne néznem náluk jobban. :)
    A parfümöt néztem én is, de rohantam, így otthagytam, de annyira nem is bánom, mert decemberben vettem egy olyan parfümöt, amit nem lennék képes hanyagolni. :)

    VálaszTörlés
  9. Szuper ajándékokat kaptál és remek dolgokat vettél! :) Ilyen Dove tusit én is kaptam, imádom az illatát! Remélem lesz teszt a Lancome palettáról, mert csodás, kíváncsi vagyok mit tud!

    VálaszTörlés
  10. Az én családom is tanulhatna az ilyen apró " szó elejtésekből " !
    Nagyon szép dolgokat kaptál.

    VálaszTörlés
  11. Azta, mennyi jó dolgot kaptál! A bejegyzésed olvasása után megszagiztam a Rise parfümöt és juuuuj, de finom illata van :) A Katy Perryt elfelejtettem, de idővel lecsekkolom :) A rúzs is tetszik, illik hozzád :)

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm Lányok. :)
    Mindenképpen lesz teszt a Lancome palettáról. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)