SOTW - Bling Bling


SOTW



Ebben a csúnya, szürke, esős-havas, hideg időben jól elkél egy kis csillogás és szín a hétköznapok monotonságába. Ezért választottam a hét stílusa rovatba ezeket a látványos statement nyakláncokat és fülbevalókat, amikkel fel tudod dobni még a legegyszerűbb szettjeidet is. 
A viselésükkel kapcsolatban csupán annyi szabály van, hogy hagyd őket érvényesülni. Ne viselj melléjük még egy ilyen darabot, de ha mégis, akkor sose hord őket egymás közelében, vagyis ha ilyen fülbevalót vagy nyakéket viselsz, akkor a másik látványos ékszered mindenképpen a kezeden legyen. 
Ha egy ilyen feltűnő nyakláncot veszel fel, akkor érdemes egy egészen szolid, pici fülbevalót választani hozzá, vagy akár le is mondhatsz róla, úgyis mindenki a nyakláncot veszi észre. ;) És fordítva is. 
Ha még "kezdő" vagy az ilyen darabok viselésében és bátortalanul párosítanád, akkor nézz szét a Pinterest világában, írd be a keresőbe, hogy "outfit with statement necklace"  és inspirálódj. :) 

Ti szeretitek az ilyen feltűnő darabokat? :) 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem első sor első nyaklánc, második sor első fülbevaló és az utolsó sor utolsó nyaklánc a kiszemeltjeim. :P

Megjegyzések

  1. A kedvencem az első sor első nyaklánca és fülbevalója, valamint a harmadik sor második fülbevalója <3 Ennek ellenére a többit is szívesen látnám a gyűjteményemben :D

    VálaszTörlés
  2. A felső sorban lévő hármat így ahogy van elfogadnám. Szeretem ezeket a nyakláncokat. Jól feldobják az unalmas hétköznapi szetteket.

    VálaszTörlés
  3. Hát, én színes ékszereket nem hordok, és soha nem is fogok, de az a fekete fülbevaló nagyon szép... egészen egyedi. Nem csoda, hogy olyan sokba kerül:D

    VálaszTörlés
  4. Nagy nehezen találtam magamnak egy ilyen nagy fülit a Bijou Brigittnél leértékelve. A párom majdnem lebeszélt róla... eszméletlen jól áll. Csak azt hordom. :D
    Bejáratos vagyok nagyobb bizsu nagykerekbe, de azokban sem láttam ehhez hasonlót. Sőt nekem azok annyira szimplák, hogy hiába olcsók, nem kellenek.

    VálaszTörlés
  5. Most megfogtál!!
    Szeretem a méretes fülbevalókat és a szép nyakláncokat. Bár utóbbiból kevesebb van. Előbbiből pedig inkább sajátot hordok, az ezüstjeimet kiveve.
    Innét a piros fülbevaló nagyon tetszős.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)