SOTW - Treasures



Az ünnepek után biztosan sokan indultok el a leárazások forgatagába, vagy épp szívesen nézegetitek, a jézuska által fa alá rejtett ajándékokat. A hét stílusa rovatba ezúttal ilyen kincsek kerültek, amiket szerintem minden lány szívesen látna a fa alatt, vagy amikre érdemes lecsapni az akciók alkalmával. :) 

Válasszatok öt kedvencet a képről! ;) 

Nekem a flitteres estélyi, a Louboutin, a bordó táska, a fekete dzseki és a pöttyös harisnya tetszik legjobban. :)

Mit kaptatok karácsonyra? Mit szeretnétek venni a leárazásokon? :)

Megjegyzések

  1. Az 5 kedvencem: fekete kabát, lila táska, fekete kalap, karácsony színű karkötő és a szőrme.
    A fa alatt sok meglepi volt, egy hófehér Asus laptop hozzá barna&bézs laptop táskával, mondanom sem kell, potyogtak a könnyek. Végre a barna csizmámhoz van barna táska és a fekete táskámhoz fekete csizma. :D Revolution paletta, TBS vaníliás szett, könyvutalvány, és még sok apró figyelmesség. Asszem' nagyon jó kislány voltam! :)

    VálaszTörlés
  2. Minden nagyon szép , de furcsa ha nekem most nem kell semmi?

    Karira nekem most nem volt semmi A fa alatt.

    VálaszTörlés
  3. hm...
    A harisnya mindenképp, azokból mindig túl kevés van a szoknyáimhoz, a melltartóról meg eszembe jutott, hogy fehérneműt azt nem kaptam karácsonyra, de igencsak kéne vennem.

    VálaszTörlés
  4. Jöhet a melltartó, a fekete topán, a fenti táska, az összes smink (:P) és a piros rúzs ^^

    VálaszTörlés
  5. Telóról sajnos nem tudom megnézni rendesen, de a bordó táska és a bal felső sarokban lévő fekete nagyon tetszik. :)
    Én a leárazásokon táskát, fehérneműt(ez már részben meg is van) esetleg pulcsit szeretnék venni. Nagy bevásárlást nem tervezek, mert remélhetőleg nem sokáig tudnám hordani. ;)

    VálaszTörlés
  6. Pulcsi, Kat von D paletta, Dior paletta, H&M nyaklánc, Tally Weijl nyaklánc :-) Azért hozzátenném, hogy nem volt egyszerű választani :-D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)