The Body Shop "Glazed Apple" Testradír és Testvaj Teszt/Vélemény


 Évek óta először vásároltam ismét a The Body Shop kínálatából. Emlékszem az első néhány termékemet még Bécsben és Parndorfban szereztem be, amikor a márkát nálunk még nem lehetett kapni. Már akkor is nagyon szerettem és szorgalmasan használtam a testvajaikat (a csokis-narancsos... jajjj de imádtam) és a különböző termékeiket. 
Aztán egy picit rá is untam és amikor nálunk is ez folyt már a csapból is, akkor eszembe sem jutott, hogy vásároljak valamit. e az idei évben rengeteg olyan termékük volt, amik láttán ismét elkezdtem érdeklődni a márka iránt, így november végén először a webshopból rendeltem. 
Hogy mennyire vált be a két termék, ami hozzám került, arról ebben a bejegyzésben számolok be nektek. Ha kíváncsiak vagytok rá, kattintsatok a lenti linkre a folytatásért! ;) 



 Mindenképpen szerettem volna egy testradírt és testvajat télre. A cukrozott alma illat ígérete és a mutatós karácsonyi hangulatú csomagolás láttán pedig nem is tudtam ellenállni a kísértésnek, és egy akció keretein belül meg is rendeltem a testvajat és a Frosted Cranberry testradírt. TBS-ék viszont utóbbi helyett a Glazed Apple illatot küldték. Erről írtam már korábban. Bánom is meg nem is. Szeretem azt kapni amit rendelek, ezzel szerintem mindenki így van. :D 

A csomagolás mutatós, ünnepi zöld. A piros masni nagyon feldobja. 
A testvaj a jól megszokott tégely, a radír a klasszik tubus.


 Nekem a borítékban valahogy kinyílt a tégely, pontosabban kitekeredett és a testvaj egy része a csomagolásba mászott. Ez azért eléggé nagy mínusz volt, főleg mert csak egy kis tégelyt rendeltem. Ki lehetett volna cserélni, de napok teltek el, amíg választ kaptam az ügyfélszolgálattól és így nem tartottam meg a csomagolást. Részben az én hibám is, lefotózhattam volna, de akkor ez nem jutott eszembe. Remélhetőleg máskor nem lesz ilyesmiben részem. :D 

A radír is klasszikus tubusos megoldás. Itt viszont nagyon nagy negatívum, hogy a tubus nem záródik rendesen. Össze-vissza kell nyomkodnom, amíg teljesen bezárul. Ez engem nagyon zavar.


 75ml terméket rejt a tubus. Korábban már próbáltam tőlük testradírt ezért úgy gondoltam, hogy nekem ennyi bőven elég lesz 1-2 hónapra ha hetente 2-3 alkalommal használom.


 Alma kivonatot és mézet is tartalmaz. Itt látszanak a a kis radírozószemcsék.

 

 Az állaga zselés, minimálisan habzik. Az illata isteni almás-fanyar de édeskés is egyben. Friss, de télies és nem émelyítő vagy mű. Engem az almás Chupa Chups nyalókára emlékeztet. :D 
Viszont a radírozóhatása szinte nulla. Ha valaki konkrét eredményeket, radírozást, simább bőrt vár tőle, akkor nagyot fog csalódni. Kinyomva szinte alig van benne radírozó részecske. Picit karistol, nem durva, de nem is érzem azt hogy dolgozna. 
Az állaga és az illata miatt inkább frissítő hatású, de mint bőrradír lemondtam róla. Egyébként az illata nagyon sokáig megmarad a bőrön. Ezen kívül más jót nem is nagyon tudok róla mondani, tápláló hatásról sem igazán írhatok, nem érzek drasztikus változást általa a bőrömön.

Tényleg nagyon-nagyon finom illata van, ezért talán érdemes megvenni, főleg most akciósan, de ha valaki tényleges jól működő bőrradírt keres, akkor talán a TBS más termékei közül válasszon. 


 A testvaj csomagolása nekem nagyon tetszik. Olyan kis cuki, kézre álló.


Infók.


 Az állaga picit folyósabb, mint amire emlékeztem a TBS testvajakkal kapcsolatban. De ez nem hat ki a minőségére, ugyanis nagyon jól hidratál.


Az illata picit visszafogottabb mint a testradíré, inkább gyümölcsös és fanyar, de nagyon kellemes és szintén szuper tartós a bőrön. Ha este bekenem magam, még másnap reggel és délelőtt is érzem, habár ekkora inkább az édes almaillat marad csak meg. 
Az állagához képest szuperül hidratál és nagyon gyorsan beszívódik. Most tartok a kis tégely felénél és bőven elég a rendes testápolóm mellett heti 2x használnom. 
Puha és hidratált lesz tőle a bőr, nem ragad és gyorsan beszívódik. Szerintem ilyen a tökéletes testvaj. Tehát ő nekem nagyon bejött. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy ne hagyja ott, ha talál még belőle. A webshopban már nincs, de úgy tudom az üzletben még lehet kapni. :) 

Összegzés: A testradír funkciója szerint nekem nem jött be, de az illata fantasztikus, edzés után például imádom használni. A testvaj zseniális, ha lehetne még kapni a webshopban, akkor tuti beraktároznék belőle. Hát így van ez, nem lehet mindig minden termék tökéletes és ez a legjobb bizonyíték rá, hogy a nagy márka nem mindig befutó. Ennek ellenére nem bántam meg a vásárlást, sőt ki merem jelenteni, hogy ismét elnyerte a szívemet a TBS. :) 

Értékelés: 

5/3,5 

Együtt pontoztam a kettőt. Fél pontot levontam azért mert a testradír nem záródik rendesen. Egyet pedig azért mert nem is radíroz rendesen. De az az illat... 
Most kekeckedhetnék, hogy rossz terméket küldtek, kifolyt a csomagolásba, de úgy érzem, hogy ez nem tartozik a termék értékeléséhez, minőségéhez, így azt nem is kalkuláltam bele a dolgokba. 

Ti próbáltátok valamelyik darabját ennek a kollekciónak? Esetleg a többi karácsonyi illatot? Szeretitek a The Body Shop termékeit? :)

Megjegyzések

  1. Megkapó volt ez az illatcsalád, bár először túl édesnek találtam. Most már bánom, hogy nem vettem ebből is valamit, remélem kicsit később még vehetek magamnak legalább egy tusit ebből, mert utólag rájöttem, hogy az illata tényleg isteni :)
    Sajnálom, hogy nem minden úgy alakult ezekkel a termékekkel, ahogy szeretted volna, ez engem is bosszantana, de azért a testvaj mégis csak jó és az illatfelhő is kárpótolhat némileg :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszett az illatuk ezeknek a limitált termékeknek, de végül nem vettem semmit. A kókuszos testradírjukat próbáltam eddig, az bejött. :)

    VálaszTörlés
  3. Szerencsére nem szagoltam, mert most szendvednék, hogy akarom, és a pénztárca véges:D
    De amúgy elég amatőr, hogy Mindkét terméket benézték...rendeltem sokszor Online tőlük, de nem volt gond.

    VálaszTörlés
  4. Nrkem is nagyon tetszik az illatuk. :)
    Sajnálom, hogy így jártál a rendeléssel, remélem, ha lesz következő alkalom, minden rendben lesz.:)

    VálaszTörlés
  5. Romániában nincs TBS, de be kell valljam,hogy valamiért nem szimpi ez a termékcsalád. Lehet az illat isteni, ha nem jó maga a termék ( tisztelet a kivétel). Bár ez az én meglátásom.

    VálaszTörlés
  6. Egyszer volt tőlük egy vaníliás testvajam. Ajándékba kaptam egy 50ml- s tégelyt. Aki vette annak nem jött be. Nekem, nekünk annál inkább. Ugyanis végül kisfiamra kentem. Tavaly ilyenkor hihetetlen bőrszárazság lett urrá rajta. Semmi nem jött be, az sem amit az orvos receptre írt fel. Egyszer csak a kezembe akadt...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)