2015. január 10., szombat

Weekend Inspiration

Az új évben, amikor megtesszük azokat a bizonyos fogadalmakat, számba vesszük a dolgokat az életünkben, amikkel nem vagyunk elégedettek, amiket változtatni akarunk. De úgy gondolom, hogy ilyenkor azokat a dolgokat is listába kell szedni, amik miatt hálásak lehetünk a sorsnak és amik az előző évben boldoggá tettek minket. Könnyű az önsajnálatban fuldokolni, utálkozni a tükörképünk láttán, vagy a mérlegen állva, de ezekből a negatív dolgokból nehéz erőt meríteni. Viszont életünk pozitívumai, az boldogságmorzsák azok, amik tényleg nagy löketet tudnak adni a céljaink elérésében. :) Ti mit gondoltok erről?


Örülhetünk például a szép otthonunknak, vagy annak, hogy ha van egy kis időnk saját magunkra. Itt például biztosan jó dolog lehet olvasgatni és teázni. :)


Hálásak lehetünk a barátokkal-barátnőkkel töltött közös percekért, a nevetésekért. :)


Az életmódváltás miatt sok új ételt, ízt fedezhetünk fel, ez is nagy pozitívum szerintem. Ha máskor nincs is időnk ilyen egészséges habzsi-dőzsis reggelikre, fogadjuk meg, hogy legalább hétvégén szerét ejtjük és így indítjuk a reggeleket. :)


Örülhetünk a nőcis apróságoknak. Egy szép palettának, vagy lakknak, vagy épp annak ha pontosan olyanra sikerül a sminkünk, amilyenre szeretnénk. :)


Örülhetünk a szép szemöldökünknek, szempillánknak, ha szép tusvonalat tudunk húzni, vagy ha különlegesen szép a szemszínünk. Más lehet, hogy pont ezekre vágyik. :)


Legyünk büszkék a szép kezünkre vagy ha ügyesen tudunk lakkozni. Nekem például az utóbbiban kell sokat fejlődnöm még. :)


Csodás ez a táska. Egy nő számára kisebb győzelem ha a leárazásokkor ki tud fogni egy szuper darabot klassz áron. :)


Legyünk büszkék magunkra, ha ügyesen tudunk sütni és főzni. :) Manapság nagyon ritka az ilyen a nők körében. :)


Szeressük magunkban az apró részleteket. A magasságunkat, a formás combot, a látványos dekoltázst vagy épp azt, ha sikkesen tudunk tipegni magassarkúban. :) Ezek sokkal vonzóbban lehetnek, mint egy fenékig érő póthaj vagy egy xs-es ruhaméret. :P


Örüljünk a természet vagy a lakóhelyünk szépségeinek. :) Ép például imádom a havas, kivilágított, hangulatos januári estéket.


Rakjunk rendbe a szekrényt vagy a gardróbot. Ki tudja lehet, olyan darabra is bukkanunk amire már nem is emlékeztünk. Az milyen szuper érzés ugye? Pláne ha azt látjuk, hogy a fogyókúrás fogadalom okán már túl nagy ránk. :P


Örülünk az apró dolgoknak. A szépségnek. Például ennek a csodás ruha látványának. Bár bevallom, élőben jobban örülnék neki. :D


Legyünk hálásak a meghitt pillanatokért. Olyan kevés van belőlük ebben a rohanó világban.


Becsüljük meg a kis kedvencünket, még akkor is ha gyakran csintalan. Nekünk ők csak egy részt jelentenek az életből. Nekik mi magunk vagyunk az élet. 


Szép Hétvégét Lányok! :) 

Hogy telik a hétvége? Habár meglehetősen rövid, azért remélem tudtok pihenni picit. :) Melyik a kedvenc képetek? :)

3 megjegyzés:

 1. A bevezetővel egyetértek, én azt fogadtam meg, hogy még többet segítek a kislányomnak a tanulásban :)
  Ma este viszont pótszilveszterezni megyünk a férjemmel... szóval mozgalmas este elé nézek :))) Szép képeket válogattál össze!

  VálaszTörlés
 2. Kicsit talán rövid ez a bejegyzés, de annál tartalmasabb.
  Férjem kérdezte elsején délután, hogy mit fogadtam meg. Azt mondtam semmit, mert amit eddig újevkor fogadtam meg abból szinte semmi nem lett.
  Azt mondom helyette: remélem eleg kitartásom lesz a sporthoz, fogyáshoz, váltáshoz. Igyekszem türelmesebb, odafigyelőbb lenni a családomhoz, főleg kisfiamhoz. Többet akarok vele foglalkozni. Olyan jó mikor munka után megbújhatom.
  Kicsit többet szeretnek figyelni magamra. Nem full pucc minden nap csak, hogy az alap mindíg rendben legyen. Attól, hogy gyárban dolgozom nem kell igenytelennek lennem. Munkahelyemen nagyon sokpozitív visszajelzest kaptam. Szinte felét nőktől! A hajam dícsérték a legtöbben!
  És harminc évesen megéltem azt is, hogy jó nőnek és szépnek neveztek. Ugyhogy megjobb akarok lenni.
  És rengeteget akarok alkotni, tanulni, mert olyanok is tehetségesnek neveztek, akikre Én nezek fel és akiktől tanulok.
  Vegül, de nem utolsó sorban:
  Köszönöm, hogy itt vagy nekem, nekünk. Rengeteg mindent kaptam, tanultam tőled.
  A kepek pedig mind tetszenek! Főleg a smink.

  VálaszTörlés
 3. Azok a sminkek gyönyörűek :)

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...