Weekend Inspiration

Ma reggelre behavaztunk. Már ébredéskor tudtam, hogy valami nincs rendben, a csend miatt. Már korábban is említtetem, de a hóesésnek van egy jellegzetes csendje, amikor az egész világ elhallgat, olyan mintha vattával lenne kibélelve. A madarak elhallgatnak, a a kutyák menedéket keresnek és egyáltalán az egész világra egy földöntúli csend borul a hóval. Minél nagyobb a hó, annál nagyobb a csend. 
Ha éjszaka kimész ilyenkor, a hóesésben, olyan, mintha egy másik bolygón lennél. 
És az illat... hol is kezdjem? Más illata van a városban és a vidéken is. A Városban valahogy kesernyés. füstös. Vidéken friss és metsző. Az erdőben érzed benne a fenyőket, a borostyánt és a halott avart. A vízparton szinte leírhatatlan.
 Nem titkoltam, hogy örülnék még egy kis hónak, most itt van. :) Megyek is gyorsan, feltöltöm a madáretetőket, a kismadaraknak ilyenkor nagy szükségük van az élelemre, ha tehetitek ti is segítsetek nekik. 


Mikor a képeket kiválogattam, még nem gondoltam volna, hogy ezt élőben is láthatom még ezen a télen. :D


Nagyon dög. De jó értelemben. ;)


Hóesés-mani. Valószínűleg halálra idegesítene magamon, de így máson látva, nagyon tetszik. :)


Csini. :)


Én mindig azt mondom, ha a szemöldöködet nem formázod, igazítod, hangsúlyozod sminkeléskor, az olyan, mintha öltözködéskor nem vennél fel cipőt. Talán elsőre apró részletnek tűnik, de az egész összképet meghatározza.


Remélem nem lógtátok el a reggelit. ;)


Szépséges ez a paletta. *.*


Whao! Kérem a kulcsokat. :D


Imádom.


Milyen cuki ez?! :)


Hallottátok hogy a Vogue hivatalosan is divatosnak minősítette az Ugg csizmát? :) Persze nem a legyúrt talpú-szárú erre-arra dőlős darabokat. :P És én továbbra is fenntartom, hogy 10 fok fölött hordani legalább akkora eszetlenség mintha valaki 10 fok alatt tangapapucsban járna. ;)


Tökély. :)


Itt akarok most lenni karamellás forrócsokival és bagellel. :P


A jó öreg, brutál kakaós csokitortát nehéz überelni. :)


Ő it egy tacskó-golden retriver keverék. Kb. annyira nem akarom tudni, hogy hogyan hozták össze, mint a kentaúrt. De azzal ellentétben hihetetlenül cuki és jajjj kell nekem. :) 

Szép Hétvégét Lányok! :) 

Nálatok esett a hó? Mit terveztek hétvégére? Melyik város vagy vidéket néznétek meg hóesésben? :)

Megjegyzések

  1. Azt a csokitortát szeretném.... MOST :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás képek:) sajnos nálunk az eső esik :'( bár ez az össze-vissza idő nagyon megvisel. Szóval beállhatna igazán. Nem is tudom melyik évszak volt rosszabb front miatt, a nyár vagy a tél..

    VálaszTörlés
  3. Nálunk is esett, de sajnos csupán locspocs lett az eredménye. Szerintem is szebb a hó vidéken (falun), mint városban...
    A csokitortát most nagyon megkívántam, azt hiszem készítek is valami csokis gyorssütit, de a kedvencem a kiskutya, annyira édes és gyönyörű! :)
    Régen volt egy spániel és retriever keverék kutyánk, azóta sem láttam szebb kutyát, mint ő volt...

    VálaszTörlés
  4. A kalapos képen az a csipkés felső milyen jó *-* Régóta akarok már egy ilyet. :)

    VálaszTörlés
  5. Nálunk is esik egész nap, csak nem a hó. :( Nagyon nem tetszik most ez az időjárás nekem.
    Nekem volt már kaviáros manim, igaz, csak 1-1 ujjamon, de nem volt zavaró. Igaz, nem is unatkoztam, mert el lehetett lenni vele egész nap. :D

    VálaszTörlés
  6. Ez a kutya jópofa :)
    nekem nem hiányzott a hó...állandóan megy a mentő, mellettük lakunk.

    VálaszTörlés
  7. Nálunk sajnos nem esett. :( A mai nap edzéssel, egy kis vásárlással és sok-sok pihivel telik. Holnap családi összejövetel lesz. Alig várom!!!!! :)

    VálaszTörlés
  8. Mint mindig, most is csodásak a képek :) Nálunk reggel volt hó, de átváltott esőbe és mostanra szét is csapta azt a kevés havat is, ami volt, de azért reggel örültem neki nagyon. Voltunk sétálni is, ki kellett használni :)

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű az a havas köröm! Nekem volt már kékben és nagyon jól megmaradt. A szürke kanapé helyett szeretnék egy ilyen sárgát vagy lilát (http://moonangelstories.blogspot.hu/2015/01/weekend-inspiration_24.html)és teljes a kép! Nagyon szépeket gyűjtöttél össze!
    Üdv: Lau

    VálaszTörlés
  10. Nálunk esett hó, 28 cm !!!
    Végre olyan amire vágytam, még a drótkerítés is hórácsra váltott. Gyerek korom óta nem láttam ilyet itthon. Néztem ma buszról az erdőt...olyan gyönyörű.

    A csokitorta nagyon guszta. Meg sok minden tetszik. A modern házat és nappalit kivéve. Az valahogy nem az én világom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)