Weekly Inspiration

Bloggerként nagy nyomás nehezedik az emberre, ha arra adja a fejét, hogy divat és szépségápolás témában ír. Egyrészt bármennyire is igyekszik csak a saját szórakoztatása miatt, örömből írni, azért ott a nyomás, hogy olyan témáról, termékről írjon, ami másokat is érdekel. Ezen szerintem nincs mit szégyellni, ha nem lenne bennünk egy pici magamutogatási-szereplési vágy, akkor nem csinálnánk. BTW, ha megfigyelitek nagyon nagyon sokunknak van színjátszás, sport, zenei, stb... múltja, szóval szeret(t)ünk szerepelni. ;)
Van aki azért kezdi el, mert valamiféle megerősítésre, sikerélményre vágyik, amit az élet más területein abban a pillanatban nem tud megélni. Ez is egy nagyon pozitív dolog szerintem. 
Szóval az ember lánya elkezdi írni a kis blogot, jön pár olvasó, minden happy. Aztán esetleg jön 100-200 olvasó és itt az ideje nyereményjátékot rendezni. Ahogy beleássuk magunkat a "bizniszbe" egyre inkább jönnek az új márkák, kísértések. Mindenki erről a lakkról ír, nekem is írnom kell róla. Mindenki pillecukros kakaót iszik, nekem is innom kell. Mindenki csipkés tányéron fotóz, nekem is azon kell fotóznom. Mindenki Pixiboxot rendel, nekem is rendelnem kell. Mindenki Yankee Candle-t vesz, nekem is kell. 
Szerintem a beauty-fashion és lifestyle blogger világ szuper. Rengeteg új dolgot ismerhetünk meg, tanulhatunk egymástól, és persze olvashatunk az adott termékekről is, jobb esetben elfogulatlan véleményt. 
Bloggerként és olvasóként is fennáll azonban a veszély, hogy beránt minket a fogaskerék és egy időt után már mindent megveszünk és kipróbálunk. Olvasóként mert a blogger is ezt használja, bloggerként pedig mert muszáj lépést tartani.
Aztán persze ott vannak a szponzorok... ott voltak ők 4-5 évvel ezelőtt is, csak nem ennyien és azt hiszem bátran mondhatom, hogy akkoriban a mennyiség még nem ment a minőség rovására, hiszen volt kb. 10 blog, akik tesztelésre kaptak termékeket. Most pedig szinte bárki kaphat. Talán ezért is indul annyi új blog. Sok lett a beprotezsált, haverkodós, "jöhet velem az xy blog írója is a rendezvényre?" márkák-után kullogós, olvasókat-vásárolós blog. Mindenki akar egy szeletet a tortából. 
Egyre több a megvásárolható ember. Viszont szerencsére sok olyan is van, akitől pártatlan véleményt olvashat az ember lánya. Nagyon pozitív dolog az is, hogy a blog útján annyi kedves olvasót és bloggertársat ismerhetünk meg. Fény és árnyék, jó és rossz, szeretet és utálat.
 Kapunk, hideget és meleget is. Mindenki számára ismerősek a  rosszindulatú névtelen kommentárok. Ti szeretnétek tudni, hogy ki áll mögöttük? Mert én a saját bőrömön tapasztaltam már meg, hogy sokszor olyan aki névvel csak szépet és jót írt előtte. 
Dilemma, hogy csinálj egy nyereményjátékot. Milyet? Olvasó halászósat, akkor megkapod hogy játékkal szerzed az olvasókat. Ha kommentálni kell a nyereményért, vagy "bármit tenni" akkor azért fújnak rád. Nálam legutóbb odáig merészkedett pár ember, hogy számon kértek, miért nem indítottam karácsonyi játékot. 
Mindig vannak olyanok is, akik azt hiszik joguk van beleszólni más életébe. Miért vagy ilyen vékony? Honnét van erre pénzed? Ennyi idősen miért írsz blogot? Erről az a véleményem, hogy ha valami nem tetszik, akkor nem kell megnézni, elolvasni, stb. Van olyan blog és blogger akit nem kedvelek, de nem járok a nyakára utálkozni, főleg nem név nélkül. Az meg, hogy valakinek van ideje hate-stalking (utálsz valakit de közben állandóan az oldalát és a képeit nézegeted esetleg be is szólsz neki) játékot játszani... mindig azt mondom, hogy a blogolás felér egy terápiával. De néha meg mi vagyunk a terápia. Szar napom volt? Megyek és beszólok, xy bloggernek, hogy miért van lenövése vagy miért vette meg a 10. PP lakkot! Máris jobban érzem magam. 
Hogy miért írtam ezt le? Egyrészt mert az utóbbi két hétben picit átértelmeztem magamban, hogy mit is szeretnék kezdeni a bloggal, másrészt mert szerettem volna, ha páran, akik esetleg azon gondolkodnak, hogy maguk is blogger-felületet ragadnak, lássák, hogy van egy picit árnyékosabb oldala is az egésznek, ahol nem csak csodás lakkok, swatchok, Pinterest képek és Starbucks poharas, nagyokat nevetős bloggertalálkozók vannak. ;)


Ez... :)


Imádom, ha valaki mer színeket viselni télen is. :)


Hóember építés Beauty Blogger verzió. :D


Csodásak! :)


Volt hó ahol laktok? Nálunk esett kb. 5 centi, de sajnos mostanra elolvadt.


Ez a sál és a táska együtt. Egy szürke vagy kék szövetkabáttal... :)


Az egyik kedvenc téli illatom. :)


Mostanában megint elkezdtem vágyódni a nude lakkok iránt... :)


Kellesz nekem béjbi! :P


Ez a fenti nyaklánccal! *.*


Megszületett Blake kisbabája. Nagyon csini kismama volt, bár egyébként is imádtam már a stílusát. :)


Mesés ez a smink, tökéletes hétköznapra, vagy egy tusvonallal akár alkalomra is. Ha valakinek megvan a Vintage Romance paletta, akkor könnyedén elkészítheti. ;)


Imádom azt, hogy most még minden ki van világítva, ott a akrácsonyfa de már letehettük a karácsonyi-szilveszteri őrület terhét. :D


Tegnap volt szerencsém egy ilyenhez. :D Ez történik ha a beauty-körökből kiszivárog egy trend olyan emberek kezébe, akik se jó ízlést, se tedd-ne tedd rovatot, de még egy divatmagazint, vagy szépségápolással kapcsolatos blogot sem láttak életükben. :D


Oh nyami nyami! :P


Szépséges ez a paletta. :)


Egyszer szívesen eltöltenék 1-2 havas napot egy ilyen kunyhóban. :)


Whao!


Talán instán már láttátok, de szilveszterre csináltam Puppy Chow-t. Régen nem volt olyan buli, hogy ne készítettünk volna, sőt még moziba is csempésztünk be belőle. Nagyon egyszerű édesség, tökéletes olyannak aki szereti az édes-sós kombót. Szóval ha szeretnétek receptet... ;)


Itt sétálgatni egy pohár forró itallal.


Ombre és hópehely... lehet nem szeretni? :D


Lila smink, mert whao! :D


Nagyon tetszik ez a berendezés. :)


H&M-ben és az F&F-ben szuper cuki és meleg zoknikat vehetünk most leárazva. :)


Csoki mousse s'more torta... egy perces néma csönd nyálcsorgatással. :D


Szerelmeim... :)

Legyen csodás hetetek! ;)

Meséljetek lányok, hogy indult az év? :) Mi a véleményetek a nyitógondolatról? Hogy bírjátok a visszarázódást a dolgos hétköznapokba? :) 

Én most megyek is újra lefotózom a Manikűrvadászos művemet, tekintve, hogy tegnap kora délután meghalt a másik laptopom, rajta a manis és két másik tervezett bejegyzés képeivel. :D Yeyyy! Idegnyugtatás gyanánt, tartottam is egy terápiás vásárlást. :D

Megjegyzések

  1. Nekem most a havas képek a kedvenceim, talán azért mert hozzánk nem sok jutott, ami hullott, gyorsan el is olvadt.
    Tényleg érdekes dolog ez a blogolás, bár én (eddig) a negatív oldalát nem igazán éltem meg, bár ehhez szerintem az is hozzájárul, hogy nincsenek pl. olyan elvárásaim, hogy keressenek meg innen és onnan. Két dolog az , ami fontos nekem: 1. érezzem jól magam, miközben készítem a bejegyzéseket, hiszen nekem ez kikapcsolódás. 2. legyen az Olvasóimnak(ha csak 1-nek, nekem már az is elég) informatív, hasznos vagy csak egyszerűen érezze jól magát és kapcsolódjon ki arra a néhány percre, amíg a blogomon van.
    Nem hiszek abban, hogy attól jó egy blog, hogy sok cég támogatja, és rengeteg feliratkozója van. Hiszen mi az, hogy jó? Szerintem mindenkinek más, épp ezért nehéz ezt megítélni, mindenkinek már az, de szerintem ezzel nincsen semmi baj.

    VálaszTörlés
  2. Szeretem az ilyen írásokat. A szememben te vagy az egyik olyan bjúti blogos, akinek bízok a véleményében és nagyon tetszik, hogy te fel mered vállalni a véleményed. Én inkább olvasó vagyok és ritkán írok komit de te vagy az egyik olyan személy akihez írni szoktam. Valóban sok most az új blog és a legtöbbön látszik hogy a szponzorálás a cél.

    VálaszTörlés
  3. Szia, régóta olvasom már a blogodat (több száz másikkal együtt), bár nem vagyok nagy kommentelő.
    Ami most írásra késztet az az, hogy már többedszer olvasok tőled a magyar beauty-társadalomról kritikát - amit megértek. Viszont ha szeretnél kiemelkedni a tömegből, akkor melegen ajánlom a Decor8 bloggerének, Holly Beckernek az online tanfolyamát professzionális blogolás témakörben: http://decor8blog.com/ecourses/
    Holly az egyik legsikeresebb független, profi blogger, sokat lehet tőle tanulni. De ha nem is mész el tanfolyamra, akkor annyit elmondhatok, hogy az egyik legfőbb mondanivalója: Create unique content! Hozz létre egyedi tartalmat! Ne azt, amit a többiek csinálnak, hanem valami mást, egyedit, sajátot. Nem utánozni kell, hanem egy lépéssel előttük járni. Persze, ez sokkal melósabb dolog, de ha jól csinálod, megtérül. Az igazi, nagy, sokat invesztáló szponzorok is ilyen blogokat keresnek. Én pl. azért nem olvasok magyar blogokat, mert mindenki ugyanarról ír, sok a szar saját fotó vagy lopott kép - nem érdekel.
    Bár ha már itt tartunk: ha szeretnéd, hogy megbecsüljék a munkádat, akkor te is becsüld meg másokét! Gyakran felteszel ide rengeteg képet, és nincs megjelölve a forrás - ez gyakorlatilag lopásnak minősül, és a törvény bünteti. De ha ettől eltekintünk, akkor csak etikai megfontolásból is: miért nem tiszteled meg azt, aki ezt a fotót sok munkával összehozta, hogy legalább kiteszed a linket? (Angolul ezt credit-nek hívják, és minden valamire való blogger gyakorolja - sőt sokszor engedélyt is kérnek, hogy mások képeit használhassák. Bár itthon erre mindenki szarik rá, de ez így nagyon szomorú.)
    Na de ennyi kitértő után mégis csak azt akarom mondani, hogy ügyes vagy, szorgalmas vagy, és ne foglalkozz másokkal, csak magaddal. Járd a Te utadat, úgy, ahogy neked jó. És ha akarsz, tanulj másoktól, a jobbaktól, akik már előrébb járnak. (Van sok ingyenes online tanfolyam is a neten.) Nem kell mindig a nyájjal menni. Sok sikert kívánok neked, és köszönöm az eddigieket!
    (Ui: nem bánom, ha kimoderálod, végülis ez csak neked szól, nem másoknak.)

    VálaszTörlés
  4. @Bogaar, nekem nincs semmilyen célom a bloggal, nem akarok profi blogger lenni, egyszerűen azért csinálom, mert szeretem. :) Az időmbe sem férne bele.
    A profi fotókhoz jó gép is kell meg persze idő a fotózáshoz, az utómunkálatokhoz, ami ugye megint szűkös. :D
    Az inspirációs fotókkal kapcsolatban annyit mondhatok, hogy ahonnét a képeket válogatom, Pinterest, Tumblr vagy Weheartit, lehetetlen visszakeresni, hogy eredetileg kitől származott a kép mert ott sincs megjelölve nagyon sok esetben. De nagyon sok fotón van vízjel, azokat természetesen nem szoktam leszedni. Ha csak ezt a bejegyzést visszanézed, itt is láthatod, hogy például a körmös képeknél ott van, hogy kié kép.
    Mivel jogot tanultam, így tisztában vagyok vele, hogy mit jelent a szerzői jog. De nem hiszem, hogy ebben az esetben bármint is változtatna, ha odatenném, hogy ez a kép Pinterestről van. Egyrészt mert a fotók nagy része minden fotós-oldalon fent van. Másrészt mert aki kitűzte vagy feltöltötte, nem biztos, hogy a kép tulajdonosa. Azzal sem vagyunk előrébb. Bevallom én más "valamire való blogokon" még csak annyit láttam, hogy kiírták a fotók a Pinterestről vannak. Ez meg számomra ilyen nesze semmi fogd meg jól. Sajnos, ha egy fotón nincs vízjel lehetetlen visszakeresni, hogy kié volt eredetileg. Lehet hogy valaki sajátjaként töltötte fel, közben nem is az övé.
    Attól kezdve, hogy forrásmegjelölés/vízjel nélkül feltöltesz egy képet egy megosztó oldalra, gyakorlatilag le is mondhatsz róla. Csakúgy, mintha kitalálsz egy receptet és felteszed Nosalty-ra. Utána ha valaki megfőzi és elmondja egy ismerősének a receptet, aki tovább adja, a másik meg felrakja egy oldalra, akkor őt is lehet vádolni lopással.

    Szerintem nagyobb gond, hogy egyesek konkrét ötleteket, bejegyzéseket nyúlnak le másoktól és ha ezt szóvá meri tenni a tényleg "tulajdonos" akkor még neki szedik le a fejét.
    Bár én már azon láttam összeveszni itt lányokat, hogy valaki előbb rakott ki egy Pinterest fotót mint a másik. :D

    Én örülnék neki a legjobban, ha minden fotóhoz lenne megbízható forrásmegjelölés, de szerintem inkább ne legyen ott hogy kié az, mint hogy valaki olyat jelöljek meg aki szintén "lopta" a fotót. :) De ez csak az én véleményem.

    Köszi, hogy írtál. :)

    VálaszTörlés
  5. @Ági, teljesen egyetértek. Csak olyan sokan vannak akik az örömet nem is látják az egészben, csak a "célt". Néha nem is a végállomás a fontos hanem maga az út. :) Jó lenne ha több öröm-blogolás lenne és kevesebb reklám és szponzorált bejegyzés. :)

    VálaszTörlés
  6. Nem kötekedésből de akkor ők sem valamire való bloggerek?

    http://www.theverystyleblog.hu/2015/01/hetkezdo-inspiracios-kepek-98-az-elso.html

    http://glitterfingersss.blogspot.hu/2015/01/i-need-inspiration-74.html

    Én még egy blogon sem láttam minden képnél megjelölve hogy honnét van. Aki azt akarja hogy meg legyen jelölve írja rá a képre a nevét. Ebből a lekezelő stílusból meg vissza lehet venni, ha neked nincs blogod akkor ne osztogass ki másokat. Olvasd a külföldi blogot aztán csókolom.

    VálaszTörlés
  7. @Marika, a jövőben kérlek picit visszafogottabban nyilváníts véleményt. Köszönöm! :) Én nem éreztem lekezelőnek a hozzászólást és sajnálom hogy te magadra vetted. De kérlek máskor vedd figyelembe, hogy ezek a hozzászólások nekem szólnak és bármennyire is jól esik, hogy kiállsz mellettem, kérlek máskor ne ilyen hangnemben írj. Igazán sajnálom, hogy a lényeg, vagyis a képek felett elsiklottál.

    VálaszTörlés
  8. Tanultam egy új szót, köszönöm! :D
    Én még friss hús vagyok ha mondhatom így, de komolyan nem tudom elképzelni, hogy valakinek az legyen a szórakozása, hogy vad idegenek blogjára jár kötekedni...Szomorú.

    VálaszTörlés
  9. A mai világban már minden egyes általunk feltöltött fotót felhasználhatják és terjeszthetik. Sajnos néha hiába van vízjel a képeken, pár kattintás és már le is szedtem róla... a blogomra 99%-ban saját, általam készített képet teszek fel. Nem szoktam vízjelezni, mert rontja a kép minőségét és bárki le tudja szedni egy kis hozzáértéssel.

    Engem az dühít, hogy folyamatosan jelennek meg a Pinterest posztok. Elkezdte valaki, és minden egyes blogon ez van. Nem akarok ezzel senkit sem megbántani, de így van. Akkor legalább változtassuk meg a poszt címét vagy valami.

    Nekem tetszik amit csinálsz, és csak így tovább!! ;)


    VálaszTörlés
  10. Farkasok <3 Hóemberes manikűr <3 A receptnek örülnék.Nekem még kicsit nehezen megy a visszarázódás, lehet a náthám miatt is :S

    VálaszTörlés
  11. Hasonlóan gondolkodunk sok dologban. Talán a korom vagy a személyiségem okán, de hidegen hagy a Yankie Candle és a Pixibox, ahogy a PP lakkok is... persze ha olyan blogger ír róluk, akit egyébként szivesen olvasok, akkor nála ezekről is szivesen olvasok, de nem érzek olthatatlan vágyat hogy mindenben asszimilálódjak az éppen aktuális trendhez. Én az alkotás iránt köteleztem el magam, nálam ez van fókuszban, talán nem mindig trendi és nem hozza potyacuccok garmadát a postaládámba, de elég nagylány vagyok már hozzá, hogy eldöntsem mi az amire tényleg szükségem van és ha nagyon akarom akkor meg is tudom venni. Sokszor már maga a tudat, hogyha akarnám megkaphatnám is elég ahhoz hogy ne akarjam :))))))))))) Talán fura, de tinikoromban is minél több mindenkinek volt valami spéci cucca, engem annál kevésbé motivált hogy beálljak a sorba :D Azóta is az egyéniségeket preferálom, és menthetetlen idealistaként a lelket keresem a blogokban is! A tiédben van, ezért járok ide :)

    VálaszTörlés
  12. A blog és a fotózás nekem a lelkem kifordítása, a percek kiszínezése, szeretem , bár sokszor nehéz, de mindig zakatol a fejemben valami, amit létre szeretnék hozni... Sok idő és sok munka, célom nekem sincs vele...
    Gondolkodom én is nyereményjátékon, de csak azért, mint már egyszer Te is írtad, mert szeretnék adni, és lehet, nem kérnék cserébe semmit. Még nem tudom... Színes , de azért igényes összeállításokat én is szeretek látni az utcákon. Eszter

    VálaszTörlés
  13. Csodásak a képek, bár engem most inkább a felvezető szöveg fogott meg. Nagyon sok valós dologról írsz és igazad is van bennük. Sajnos felhígul a blogger társadalom, de mivel nem a beauty a fő profilom, ezért engem annyira nem is zavar a dolog. Mindig lesznek olyanok, akik szponzort vadásznak maguknak és a több olvasóért megveszik az ikeás tálakat - ha nekik ez kell, lelkük rajta, én nem vagyok senki, hogy ítéletet mondjak felettük. Nem zavarnak, én sem őket, így aztán megmaradunk a békés egymás mellett élés jegyében :) Meg tegyük hozzá azt is, hogy én abszolúr hobbi blogger vagyok, ezért is nem ruházok be fényképező gépre, ezért nincsenek profi fotóim, nem vagyok képben az aktualitásokkal, de nem is baj. Ilyennek is kell lenni, meg olyannak is :)

    VálaszTörlés
  14. Kicsit beparáztam, remélem nem akarod abbahagyni.
    Sajnos ez a kamu profil vásárlós dolog kezd engem kétségbe ejteni. Nagyon durva, hogy ezt meg lehet tenni...vagyis ezt is. Mélységesen felháborít.
    Amúgy ezen meg mindig ki vagyok akadva, hogy játékot követeltek...
    Amúgy nagyon hasonlóak a gondolataim ezzel az egésszel kapcsolatban mint Neked. Örülök hogy megírtad <3

    VálaszTörlés
  15. @Marika: sajnálom, ha félreértetted, nem lekezelésből írtam, hanem egy észrevétel részemről. Egyébként tizenegy éve írok blogot :)

    Igen, tudom, hogy nehéz és időigényes mnka megkeresni az eredeti forrást. De nem lehetetlen. Külföldön egyre inkább így megy ez (köszönhetően talán annak is, hogy néhány blogger büntetést is kapott). Remélem, itthon is elterjed ez a trend.

    De nem ez volt a fő mondandóm: hanem az, hogy aki megtalálja a saját hangját és valami egyedit ír - függetlenül a többiektől -az idővel learathatja a munkája gyümölcsét. Itt ezen a blogon is egyedi munka pl. a sok szett összeállítás - így jövünk és nézzük, olvassuk, szeretjük.

    VálaszTörlés
  16. Köszönöm mindenkinek aki írt! :)

    @Szilvia, köszönöm, nagyon sokat jelent hogy így gondolod. :) <3

    @Azrail, nem akarom abbahagyni. :) Köszönöm, hogy írtál. :)

    @Megaera, én pont azért szeretem a blogodat, mert egyedi és sokszínű. :)

    @Gabriella, engem az idegesít, hogy ugyanazokat a képeket látom mindenhol. Plusz bármennyire is nem az én fotóm, akkor is zavar, ha kirakom és egy hétre rá ott van a másik blogon és tudom, hogy nálam találta meg. Eszembe nem jutna más képválogatásából szedni a fotókat. Sőt, volt már olyan, hogy kiszedtem a saját válogatásomból egy fotót mert észrevettem hogy más pár órával előtte feltette.

    @Shine on silver, imádom a fotóidat és mindaz amit írtál, látszik rajtuk. :) Nagyon igényesek, egyediek és művésziek. :)

    VálaszTörlés
  17. Sajnos a blogolás és olvasás vásárlásra ösztönöz, néha ez jó, néha nem. Tartom nincs, Pixiboxot vennék, ha minden termék megérné, de csak azért mert össze van csomagolva pár termék, nekem még nem éri meg.
    Én szeretem nézni a Pinterest képeket, a tumblrt is, igaz, egyre ritkábban.
    A nyereményjátékról te döntesz. Én azért nem szoktam részt venni, mert ami kell, azt megveszem, a nyeremények meg többnyire olyanok, amiket megengedhetek magamnak és nem szeretek megosztani ezer helyen. Engem irritál, hogy akkor van esélyed, ha twittelsz meg FB-on osztod meg a blogot. Kissé FB-fóbiám van, ami cikk úgy kezdi, hogy like, mert el sem olvashatod, azt nem is akarom.

    VálaszTörlés
  18. Lila smink, kék pelyhes mani, a többit meg elfelejtettem mire átfutottam a hozzászólásokat.

    VálaszTörlés
  19. Át olvastam mégegyszer az egészet. Hozzászólásokat is.
    Másoknak igaza van abban, hogy ez már a többedik " kirohanásod " a közelmúltban. Nekem az a veleményem, hogy akarsz te is valamit. Nevezhetjük azt " egy kis szeletnek" a blogger világ tortájából vagy ki minek akarja. Keseregsz kicsit miatta. Viszont felnőtt vagy, és reálisan gondolkodsz. Tudod, hogy neked nem ez életed fő célja. Viszont akkor is bánt kicsit, mert eddig mindent meg tudtál csinálni, mindent meg tudtál szerezni, mert megdolgoztál érte. Itt viszont választanod kell(et). És nehéz.

    Különböző divat es szépségblogokról nem írok véleményt. Megpedig azért nem, mert mást rajtad kívül nem olvasok. Nálad minden megvan egyszerre ami engem érdekel. Nem akarom jobban bele ásni magam sem divatba, sem sminkelesbe. Tudod, hogy engem teljessen más téma érdekel. Ezert járok hozzád evek óta.

    VálaszTörlés
  20. Érdekes volt, amit az elején írtál a posztnak. Én szerencsére még sosem találkoztam ilyennel senkinél, akiket olvasok, hogy csak úgy jönnének maguktól állandóan ugyanazok az emberek és szidnák. Jómagam sem találkoztam ilyennel még sem a régi blogjaimon sem a mostanin. Hogy ki miért kezd bele a blogjába, az mindenkinek a saját dolga, ha azért, hogy ingyen termékeket kapjon, akkor azért, ha azért, hogy másokat másoljon, akkor azért, ha pedig azért, mert ezt szereti csinálni akkor azért. Én azért írom, mert motivál és mert kikapcsol. Más célom nincs vele, csupán szeretnék egy újabb jó közösség tagja lenni, mert úgy vettem észre, hogy az általam olvasott blogok szerzői mind-mind nagyon kedvesen viszonyulnak az emberekhez :) Ez pedig jó, és érdemes továbbvinni és ezt hangoztatni, nem csupán a rossz dolgokat kiemelni - holott természetesen emellett nem lehet szó nélkül elmenni.
    Minden esetre elgondolkodtattál, köszönöm :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)