Winter Must Have List 2015


Habár már január közepe felé ballagunk, a télnek még koránt sincs vége, sőt. Ezért készült ez a bejegyzés, hogy mik azok a trendi holmik, hasznos darabok, szépségápolási termékek és egyéb kiegészítők, amiket érdemes beszerezni a hideg időben. A leárazások sűrűjében szerintem jól jön egy ilyen lista, sokan (köztük magam is) hajlamos vagyok elveszni az akciók, szuper árak között, így nem árt átgondolni, hogy mi az ami tényleg jól jön, jó vételnek számít. 
Ezért készült ez a bejegyzés, remélem hasznosnak találjátok és szántok rá a végén 1-2 percet, hogy véleményt írjatok róla. :) 


winter must have list 1.



❄Illatorgia - Szerezz be egy kényeztető téli illatcsomagot. Most például akciósak a TBS téli illatai. Itt nézheted meg őket.   Egy fárasztó nap után nincs is jobb mint beburkolózni egy finom illatba. Plusz a hidegben különösen fontos a bőr megfelelő táplálása, így érdemes beszerezni egy testradírt és testvajat.
❄ Egy kis extra - Néha mindenkinek jár egy pici extra kényeztetés. Szerezz be egy fincsi fürdőbombát, vagy fürdősót és tarts wellness napot.
❄ Nincs többé hideg láb - Szerezz be néhány extra meleg zoknit, vagány harisnyákat és térdzoknikat. Télen sem kell lemondani a szoknya-tunika viselésről, sőt a kedvenc ruháidat is hordhatod meleg harisnyával. ;)
❄ Ecset elleneseknek - Ha nem akarsz ecsettel sminkelni, akkor próbáld ki a sminkszivacsokat. Egyre több helyen kaphatóak ezek a kis tojás alakú szivacsok, amikkel könnyedén felviheted az alapozót, korrektort vagy a krémes termékeket. :)
❄ Sietős reggelekre - Jól jönnek a krémes szemhéjfestékek, amiket alapként is használhatsz. Egy fényes-csillámos és egy matt igazi alapdarab. :) Ha nincs időd több színnel sminkelni, csak felkensz egy ilyet, elsatírozod a széleit, egy kis tus, szemcerka, spirál és kész is a teljes szemsmink. :)
❄ Ékszer/doboz - Egy ilyen látványos kis alkalmi táska mellé nincs is szükséged ékszerre, hiszen önmagában is statement darab. Képzeld el a kis feketéd mellé, vagy egy farmer-fekete top buliszettel. Jól hangzik, ugye? :P
❄ Színes hétköznapok - Szerezz be egy rikító színű pulcsit vagy felsőt. Hidd el, igazi hangulatjavító egy szürke, esős, ködös hideg napon. :) A képen látható darabot hordhatod cicanacival, vagy akár a szintén képen lévő mintás cicanadrággal is. Csini és meleg is.
❄ Színfrissítés - Kezd az új évet egy új hajszínnel, vagy akár fazonnal is. :)
❄ Frizurabarát - Sokan nem szeretik a sapkákat, mert lelapítja a hajat. Vagy csak nem találnak olyat, ami jól állna, tetszene neki. Ha te is ezekkel a gondokkal küzdesz, érdemes próbát tenni a fülmelegítőkkel. Tudom, most azt gondoljátok, hogy attól még a fej megfázhat, de a semminél azért jobb, nem. Én legalábbis utálom, ha lefagy a fülem. :D
❄ Hópihe - A tél tiszteletére szerezz be egy kis hópelyhes ékszert. Vagy cuki charmokat is kaphatsz nyaklánchoz, karkötőhöz. Nekem nagyon tetszenek a hóemberes, szánkós darabok. :)
❄ Bakancslista - Ha még nincs ilyen stílusos, kényelmes és szuperül variálható darabod, akkor használd ki a leárazásokat és szerezz be egyet. Ha béleletlen verziót választasz, akár egész évben hordhatod. Már igenis sikkes a meleg hónapokban shorttal vagy akár ruhával viselni és nem csak a fesztiválokon. :)
❄ Statement másképp - A nyakláncok mellett csodás statement fülbevalók is vannak. A változatosság gyönyörködtet és manapság már mindenki díszes nyakláncokat hord. Légy te az, aki picit egyedi, és viselj látványos fülbevalót. ;)
❄ Pillamánia - Most sok helyen akciósan szerezhetőek be műszempillák (Claire's például). Érdemes betárazni belőle. :)
❄ Kockáztass - Ha még nincs kockás kiegészítőd, akkor szerezz be egyet. Szuper sálakat kaphatsz most sokkal olcsóbban a Tally Weijl és F&F kínálatában. :)
❄ Naughty or nice? - Szerezz be egy merész bordó vagy bogyószínű rúzst/szájfényt és egy jeges rózsaszínt. ezek most mind nagyon divatosak. :) Legyél dögös vamp az egyik nap és jókislány a következő alkalommal. ;)
❄ Dércsípte pofi - Ha a hidegtől nem pirultál ki eléggé, akkor csalj egy picit. A téli sápadtság ellen jó megoldás egy szép pirosító. :)
❄ Füstös szem - Legyen akár klasszikus vagy színesebb változat, egy ilyen palettával mindegyiket el tudod készíteni. Ma éjfélig 7000 Ft fölött ingyenes kiszállítás van a Pink Pandán!!! ;)
❄ Puffogj - Szerintem megéri beruházni egy meleg, hosszú, divatos, semleges színű (zöld, kék vagy bordó, tehát a fekete és barna cipőiddel is szuperül passzol) pufidzsekire. Én is a leárazásokon vettem az enyémet és olyan darab, amit már ősszel felpróbáltam, de így egy tízessel olcsóbb volt. ;)


winter must have list 2.



 ❄ Sapka, sál, kesztyű szett - Érdemes beruházni egy ilyen szettre, mert egyrészt meleg, másrészt minden kabáthoz jól passzol. Válassz semleges színt, mint a fehér, bézs, bordó, piros, kék, stb. ;) 
❄ Alapdarabok - A leárazásokon sokkal olcsóbban tudsz beszerezni alapdarabokat. A képen látható szoknya például örök klasszikus és teltebb alakú lányoknak is jól áll. De egy szép fehér ing, egy fekete zakó vagy épp egy fekete ceruzaszoknya is olyan darab lehet, amit aztán éveken át hordhatsz. ;) Érdemes előre gondolkodni, ha ballagás-állás keresés előtt állsz.
❄ Ajakápoló - A kiszáradt, sebes ajkakon semmilyen rúzs vagy szájfény nem mutat, ezért szerezz be egy jó ajakápolót. ;)
❄ Még egy alapdarab - Minden nő ruhatárába kell egy elegáns basic fekete magassarkú. Még akkor is ha évente csak 1-2 alkalommal kerül elő. Mert sokkal rosszabb, ha azon kell bosszankodni, hogy nincs. Ráadásul itt az újévi buliszezon, jön a Farsang, biztosan fel tudod majd venni valahová. ;)
❄ Legyél jó bőr! - Vagyis szerezz be egy jó hidratálókrémet, arcpakolást. Ha szükséges újíts be egy jó sminkalapozót, korrektort és púdert is. A bőrünknek más-más dolog jó a hidegben és a melegben is, ezek egyáltalán nem felesleges dolgok, nem pénzkidobás. Sokkal rosszabb ha pattanásos, száraz lesz a bőröd, mert ráerőlteted a nyáron bevált termékeket.
❄ Örök darab - Ruházz be egy a képen láthatóhoz hasonló, vastag sarkú, barna vagy fekete csizmára. Hidd el igazi örök darab és állandóan vissza jön a divatba. Én az enyémet anno 10 éve vettem és épp a héten kérdezték meg, hogy hol lehet kapni. ;)
❄ Drágának tűnő pénztárcabarát - Avagy a leárazásokon érdemes beszerezni egy dizájner darabnak is beillő táskát. A legtöbb street fashion márka már arra törekszik hogy az ikonikus márkák darabjaihoz hasonló táskákat dobjon piacra. Hidd el sokkal sikkesebb egy ilyen, mint egy olcsó hamisítvány. :)
❄ Vállad be! - Ősz óta szemezel a bundával, amit eddig pofátlanul drágának tartottál viszont most le van árazva? Ne gondolkodj sokat. Szintén olyasmiről van szó ami pár évente újra és újra divatba jön. ;) Ráadásul olyan trend amit nem olyan mernek bevállalni és sokkal szabadabb mint évekkel ezelőtt, amikor csak divás szettekben lehetett hordani. Most nyugodtan hordhatod sneakerrel vagy épp bakanccsal is. :)
❄ Puhaságok - Tárazz be meleg pulcsikból és kardigánokból. Szerezz be egy-egy trendi darabot is, de keresd a basic dolgokat is, mint például a fehér pulcsi, a szürke vagy fekete kardigán hosszabb fazonban, vagy egy kis rövid, kecses darab, amit az irodai vagy elegáns szoknyás szettjeidbe is beilleszthetsz. :)
❄ Fogadalom - Ha megfogadtad, hogy az új évben rendben tartod a sminkcuccaidat és a kártyáidat, akkor azért, ha eddig még nem tettél ilyen kötelezettséget, akkor azért szerezz be egy jó kis táskába dobós neszesszert és egy szép pénztárcát, amikben takaros rendben sorakozhatnak a mindennapi kellékeid. Engem például halálra bosszant ha valaki öt percig kutat előttem a pénztárnál DM kártyája után. :P
❄ Hajápolás - A hajadnak is szüksége van az ápolásra. Plusz ha sokat vasalod, hőformázód, akkor pláne kell neki egy kis extra kényeztetés. Egy jó pakolás vagy hajápoló szérum/olaj gondoskodik róla, hogy a loknijaid puhák és ápoltak legyenek. Ha a házi praktikák híve vagy, esetleg csak spórolni szeretnél, hetente 1x tegyél a hajvégedre meleg olívaolajat és hagyd fent legalább fél órát. ;)
❄ Láthatatlan - Most sok fehérneműüzletben és ruhaüzletben akciósak a melltartók. Ha még nincs testszínű darabod akkor csapj le egy ilyenre. Válassz levehető pántos, balconette fazont, amiket a pánt nélküli ruhákhoz és topokhoz is hordhatsz. Ez az a fazon, ami nagyobb méretet is szuperül tart, ráadásul nem látszik át a felsőkön mint például a fehér. ;)
❄ Fekete helyett - Ha már van kis feketéd, akkor turbózd fel a ruhatárad egy színes darabbal. A pirossal nem lőhetsz mellé és egész évben hordhatod. A képen látható darab például teltebb alakhoz is jól passzol. Ja és még egy ok, hogy megvedd azt a bizonyos, előbb emlegetett melltartót. :P
❄ Nyakbavaló - Ha egyébként sokallod a statement nyakláncok árát, akkor a leárazásokon olcsóbban beszerezhetsz egyet.


winter must have list 3.



❄ Pulcsiruha - Ha szeretsz csinosan és kényelmesen öltözni, de utálsz fázni, akkor neked való egy ilyen darab. A testhez álló és nőiestől kezdve, a laza és sportoson át mindenki találhat kedvére valót. :) Akár buli egy szexi harisnyával vagy egy cuki mintás leggingssel hétköznap is velveheted a képen látható darabot. :)
❄ Fagyálló - Ha hideg van, ne erőltesd az olyan cipőket, amit csinik ugyan, de lefagy bennük a lábad. A fagyos időben válassz kényelmes és meleg csizmát, még akkor is ha kevésbé csinos darab. A vesemedence gyulladás sem az.
❄ Basic póló - A "Mit vegyel fel" probléma egyik megoldása lehet pár ilyen póló. Fehér, fekete és 1-2 színes darab, és könnyebben indul a reggeli készülődés is. ;)
❄ Lakkmánia - Ki ne szeretné a szép lakkokat? :) Persze télre is kell néhány darab. Bogyószín, fehér, kék, csillogó vagy épp matt... :P
❄ Szexi bébi - Lepd meg magad és a pasidat is egy dögös fehérneműszettel. Közeleg a Valentin-nap. Ha pedig szingli vagy, akkor épp azért szerezd be, ki tudja, lehet hogy hamarosan téged is megtalál Ámor! ;)
❄ Nincs több kifogás! - Ha eddig nem kezdtél sportolni, mert drágának tartod az edzőruhákat (bár ez nevetséges kifogás szerintem :D) akkor most ezzel sem takarózhatsz tovább mert szinte mindenhol vannak akciók. Az F&F-ben például 2700Ft-ért vehetsz sportmelltartót. ;)
❄ Az új illatod - Rengeteg parfüm akciós most. A DM-ben például ez a Katy Petty csomag 3000Ft, én is lecsaptam rá és IMÁDOM. :)
❄ Farmer, az örök - A leárazásokon érdemes beszerezni egy jó farmert is. Ha teltebb az alakod válassz sötét, koptatás nélküli, szűk, de sztreccses darabot. Ha kifejezetten vékony vagy, akkor pedig világos, koptatott farmert próbálj fel. Ha pedig valami extrára vágysz, akkor most olcsóbban vehetsz például boyfriend fazont is. :)
❄ Ápolt kacsók - Ahogy a száraz ajkakon a rúzs, úgy a sebes, száraz kezeken a legcsodásabb lakk-költemény is értelmét veszti. Szerezz be egy jó kézkrémet, amit mindig magaddal vihetsz. :)
❄ Onesie - Az új őrület, a pihe-puha otthoni kezeslábas, az Onesie. Kényelmes, vicces és meleg. Kell még rá ok, hogy beszerezd? :)
❄ Kifutó befutó - Avagy a Catrice és Essence leárazásokon is érdemes garázdálkodni, mert sok szuper dolgot vehetsz olcsóbban. :) Biztosan van olyan, amit rég kinéztél, de eddig visszatartott az ára. Csak siess, ne ne maradj, mert a Catrice leárazás már megy a Rossmann-ban. ;)
❄ Csillogj! - A buliszezonba kell egy kis extra csillogás. Szerezz be egy csillámos testápolót vagy púdert, esetleg egy szép highlightert. ;)
❄ Flitter-glitter - Igazi must have a buliszezonra egy ilyen flitteres szoknya. Viseld egyszerű fekete toppal és magassarkúval. Biztosan nem leszel észrevétlen. ;) 
❄ Az otthon illata - Tárazz be fincsi gyertyákból vagy viaszokból is. A Candy Cane Lane mentás-édes, a Snowflake Cookie édes sütis, a Mandarin Cranberry gyümölcsös, az Icicles havas-friss, míg a Pink Sands édes-gyümölcsös tavaszra készülős illat. :)

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és hasznosnak találtátok! :)

Kinéztetek a listáról valamit? Van olyan amit már beszereztetek? Mi az amit még hozzátennétek? :)

Megjegyzések

  1. Én most egy szép körömlakkra vágyok, meg "évszínű" (marsala) rúzsra...(szóval mindjárt át is megyek megnézni a másik posztodat...:D)

    Amúgy a második képen az a ruha eszméletlen szép!!! :D
    Az első képről a paletta tetszik...meg a bakancs színe...Én egy burgundi shelly's rangers-re vágyok, csak a méretemben nincs soha...(na jó meg egy 15 soros bordó-fekete koptatott steel-re és egy 10 soros pirosra....nálam ha bakancs, akkor mindenképp acélbetétes, számomra egy "sima" bakancs csak pénzkidobás, ha nem betétest akarok, akkor csizmát veszek, amit nem kell fűzni se, ha meg már be kell fűzni, akkor jöjjön az acél is...)

    VálaszTörlés
  2. Az áhított alapozót sikerült megszereznem a leárazáson.
    Sajnos kevés fizut kaptam, mert átvett az anyacég és nem vihettem a szabadságaimat is. Ezért fizetetlent kaptam 4 napot. Vásárlás kilőve.
    Pedig egy koptatás nélküli sztreccses farmerre és kardigánra, meg egy új sportmelltartóra szükségem volna.

    VálaszTörlés
  3. Én táskára vágyok most leginkább, ruhákat nem tervezek venni, de ki tudja. Egy jó farmer sose rossz. ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)