COTW - Cotton Candy Pink


cotw



A héten a kereszttesómmal nézegettünk színkártyákat a születendő kislánya szobájához és megakadt a szemem egy árnyalaton, aminek Cotton Candy Pink volt a neve.  Egy csodás, púderes rózsaszín árnyalat volt, amolyan igazi vattacukor szín. Azonnal meg is ihletett és mivel közeleg a Valentin Nap, gondoltam legyen ez a hét színe.
Szerintem nagyon elegáns árnyalat, nem az babarózsaszín, Barbie baba verzió, inkább egy finomabb, elegánsabb szín.
Nagyon jól illik hozzá az ezüst, az arany, a rose gold, a fehér, a fekete, a nude színek, a barnás árnyalatok, a bordó valamint más pasztellek színek és a farmer is.
Egy-egy ilyen ruhadarabbal belecsempészhetünk bármilyen ruhatárba egy kis nőcisséget, balerina-sikket. Körömlakkban és szájfényben-rúzsban szinte kötelező darab, főleg a fehérebb bőrtípushoz illik nagyon jól.

Nektek tetszik ez a szín? Van ilyen holmitok? Vagy használtok sminktermékben ilyen árnyalatot? 

Mivel most viszonylag sok dolog szerepel a válogatásban, azt mondom mindenki 5 kedvencet válasszon! ;) Melyik lesz az?

Nekem a kabát, a rövid ruha, a kalap, a kacsintós cipellő (milyen cuki mááár :D) és a Pink Sands gyertya, mert az az egyik kedvenc YC illatom! :) Na jó azért a Naked 3-nak is örülnék. :P

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik ez a szín, bár nagy felületen azért nem viselném :) A kiegészítők tetszenek, fülbevaló, pirosító, lakk, gyűrű, szemhéjfesték-paletta. Bár ha jobban megnézem, a hosszú ruha is nagyon csinos.

    VálaszTörlés
  2. Egy szép kis rózsaszín táskát boldogan elfogadnék....

    VálaszTörlés
  3. Nem szeretem ezt a színt - meg a rózsaszínek nagy részét -, de ilyen árnyalatú nude körömlakkra vadászok már, amióta az enyém elfogyott...és egyszerűen sehol se lelek...Szóval egy ilyen szép kis körömlakkot elfogadnék...:D

    VálaszTörlés
  4. Én már túl vagyok a túl rózsaszín korszakomon, így csak három kedvencet tudok választani. Nem fogsz meglepődni, hogy az első a Naked 3. :D Rajta kívül nagyon tetszik a hosszú ruha és a jobb alsó sarokban lévő szoknya. :)

    VálaszTörlés
  5. Pont ezt a színt viselem a körmeimen, gyűrűsujjakon metálos rózsaszínes ezüsttel. =)

    VálaszTörlés
  6. Minden pasztell színt kedvelek, a rózsaszínt is nagyon. Erről a képről bármit elfogadnék, de persze a kabát, ruha, táska tűnik fel először. :)

    VálaszTörlés
  7. Komolyan el szoktam gondolkodni, hogy van-e olyan szín, amit nem szeretek, mert mindig csupa olyan színt választasz ide, amit imádok :D
    A kedvenceim a 2 ruha, a magassarkú, a kabát, a Naked, a Pink Sands illata pedig szerintem is isteni!

    VálaszTörlés
  8. A nagyobbik táska, magassarkú és a három nagyobb helyett több kicsit kernék. Fülbevaló, lakk...stb.

    VálaszTörlés
  9. Ebben a színben bármit, de innen leginkább a dzseki, a táska és a magassarkú!!!!! <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)