COTW - Peach Coral


COTW



A hét színének ezt a csodás barackos-korallos árnyalatot választottam, mert szerintem tökéletes tavaszi szín. Élénk de nem harsány, nőies, de nem cicababás. Mindenféle haj és bőrszínhez jól illik és nagyon jól variálható más színekkel. Jól mutat a feketével, fehérrel, a barnával, a földszínekkel, a nude árnyalatokkal, farmerral, a narancs egyéb árnyalataival, arannyal, ezüsttel, rózsaarannyal de akár egy kis türkizzel is lehet párosítani. :) 
Tökéletes választás, ha egy szép tavaszias körömlakkot, ajakszínt vagy pirosítót keresünk, de kiegészítőben is nagyon egyedi lehet. A ruhatárunkba legkönnyebben szerintem basic felső vagy sál formájában lehet beépíteni. 

Nektek tetszik ez a szín? Viselitek az öltözködésben? Esetleg sminkben vagy a körmötökön? 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem a Coralista pirosító a bal felső sarokból, a gumicsizma és a feliratos clutch a kedvenceim. :)

Megjegyzések

  1. A három kedvenc a három rúzs egyértelműen...:3
    De sajnos ez az az árnyalat (meg mondjuk a barack és korall külön-külön is), ami egyszerűen iszonyatosan mutat rajtam...pedig így képen keresztül olyan szép...:(

    VálaszTörlés
  2. Ez a szín egyáltalán nem az én színem :/

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik ez a szín, bár nem sok ilyen színű ruhám van. A három kedvenc a képről a póló a gumicsizma és a rúzs jobb oldalt abban a gyönyörű virágos csomagolásban. Nehéz választás volt de ezeket tudnám elképzelni, hogy hordanám is a mindennapokban.

    VálaszTörlés
  4. Imádom ezt a színt, hordanám, sőt hordom is. Sminkben, körmön, felsőben is. A képről az estélyi és a magassarkú kivételével MINDENT elfogadnék!:)

    VálaszTörlés
  5. Így nézve szép. Nem tudom, hogy ruhában viselném-e? Nincs belőle semmim.

    Nekem az Essi lakk, a póló melletti fülbevaló és a köves karkötő lentről ami tetszik és elfogadnám.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)