Essence-Catrice Új Szortiment Kívánságlista

Idén is összeállítottam a kis kívánságlistámat a két márka új darabjaiból. Ez inkább csak amolyan tervezgetés, hogy mik azok a termékek, amiket megnéznék majd közelebbről, esetleg meg is vásárolnék. :) Nyilván, ha reálisan nézem a dolgot, akkor végül úgyis csak 1-2 darab fog hazajönni velem. De álmodozni azért mindig jó, ugye? :P 
Remélem ti is megosztjátok majd velem, hogy mit néztetek ki az új szortimentből. ;)

 Essence


Az Essence új termékei közül elsőre a Pure Nude púder fogott meg. Ebből is nyilván a legvilágosabb szín lesz az ami esélyes nálam. De szeretnék még majd teszteket is olvasni róla, mert jelenleg négy púderem is van, így csak akkor veszem meg ha tényleg nagyon-nagyon jó. 
Ecsetből sosem elég, hát még ha ilyen cuki. A korrektor ecset is kívánságlistás lett.
A szemsminkek közül csak az egyik Metal Glam szemhéjpúder tetszett meg a Lavander Frost árnyalat. Itt találtok róla tesztet.
A pirosítók közül a Summer Dreaming tetszett meg. Szerintem tökéletes lenne tavaszra.
Az ajakkencék közül leginkább a nude rúzsok foglalkoztatnak. Egy sötétebb és egy világosabb árnyalatot is szeretnék. Itt találtok róluk swatchokat több más termékkel együtt. :) 
Az új lakkok közül elsőre három árnyalat tetszett meg. A Hey Love, a Space Queen és a Party Princess színek. Ezek szerintem tökéletesek lennének tavaszra-nyárra.
Tetszik még a rózsaszín Bling Bling lakk és a Nude Dots topper is.
A The Nudes vonaból két színt néztem ki. Az egyik az It's Nude Dude, a másik a Cupcake Topping.
A Müllerbe már érkeznek az új darabok, szóval szerintem a héten meg is nézem majd magamnak. :) 

Catrice


A szemsminkek közül csak egy menta színű mono szemhéjpúdert, a My Mermint árnyalatot néztem ki és a szempillanövesztő tust.
Az egyik pirosító is nagyon szimpatikus már hosszú ideje, a Coral Me Maybe árnyalat.
Az ajaksminkek közül a nude Pure Shine balzsamot néztem ki és az egyik pink rúzst. 
A lakkok közül a Luxury Vintage vonaból a menta és a füstös lila szín tetszett meg elsőre. A bais lakkjaik közül a Next Stop: Satin Tropez, a Gallon of Melon és az All you Need is pink színek tetszettek meg. Ezek mindegyik igazi tavaszi-nyári szín.
A Luxury Nudes vonalból több szín is tetszik, már láttam őket élőben is, egyelőre a Fresh Love Affair a kedvencem és persze a Topper.
A Müllerben egyébként már kint vannak az új termékek. 

Ti kinéztetek valamit az új termékek közül? Az én kívánságlistámról tetszik Nektek valami? :)

Megjegyzések

  1. Sajnos mifelénk sok tetmékük nem kapható. Ez mindkét márka esetében így van. Majd kesőbb derül csak ki, hogy miből lehet nálunl választani.
    Lakkot szeretnek venni. Erősebb és halványabb rózsaszínt, szürkét- mostanában nagyon tetszenek a szürke lakkok- és szép világoskéket.
    Egy szép rúzst. Szeretnék valami mattot kipróbálni. És talán megpróbálkozom vegre egy pirosítóval.

    VálaszTörlés
  2. Hello. Thank you very much that you add a link to my blog. Swatches from the catrice products will follow in a few days. ;)

    xoxo Bibi F.ashionable

    VálaszTörlés
  3. Tényleg tetszetősek. Nekem van mindenem itthon, szóval ezekből ami nagyon tetszik, az a zöld és rózsaszín lakk, mást nem vennék.
    Púderem régóta ugyanaz, szemrevalóim is vannak, feltankoltam belőlük az Essence leárazáskor, szájkencék is vannak, 3 bőven elég, ami nálam nagyon fogy, az kizárólag a lakkok. Meg a púder, de abból CV-t használok.

    VálaszTörlés
  4. Jajj engem az Essence új lakkjai nagyon elvarázsoltak (mármint nem a sima lakkok új formulával, hanem az új kollekciók, finishek). Kíváncsi leszek rájuk élőben is, remélem olyanok lesznek többé-kevésbé mint a képeken, sőt, még szebbek :) Catrice-t még nem nézegettem tüzetesen, de a lakkok ott is ígéretesek voltak első ránézésre.

    VálaszTörlés
  5. Én is eléggé el vagyok telve sminkcuccokkal, úgyhogy nagybevásárlást valószínűleg nem fogok én sem tartani.
    A pirosító valószínűleg hazajön velem, mert nagyon szeretem az Essence pirosítóit, illetve egy-két körömlakknak biztosan nem tudok majd ellenállni élőben, de túl sok dolgot nem tervezek vásárolni.

    VálaszTörlés
  6. Én nagyon kíváncsi vagyok a Rose palettára, így azt mindenképpen megnézem. Majs szombaton megyek, megpróbálok kihasználni a kedvezményt. ;)
    Már kb. 2 hete tervezek egy ilyen bejegyzést, remélem, még belefér az időmbe a héten. :)

    VálaszTörlés
  7. A Catrice listáról szinte az összes nagyon bejövős, de az essence-ről is tetszik néhány, pl. az ecset meg a nude rúzs :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem az essence ecsetek!Annyira guszták!!!!!! A nude rúzsok szépek. A nude dots fedőlakk izgatja nagyon a fantáziámat. A Catrice kínálatából a pirosítók és a rúzscerkák. Nálam látatlanban ennyi. :)

    VálaszTörlés
  9. Mintha a saját kívánság listámat látnám most, kivéve a menta színű dolgok.
    Mostanság inkább a rúzsokra vagyok rákattanva, így mindkét márka esetén ezeket fogom megvizslatni először. Persze a Lash Boost tus biztosan belepottyan majd a kosárkámba. ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)