Essence "Hidden Stories" Trendkiadás


 Egy újabb csodás Essence kollekciót hozam nektek, ami a napokban jelenik meg a Müller üzleteiben. Én úgy tudom, hogy csak a Müllerben lesz elérhető, de bármi megtörténhet. :D Korábban már említettem, hogy a trendkiadások eléggé össze-vissza érkeznek, szóval ha valaki máshogy tudja, szóljon. :) 
A lényeg, hogy ez egy tipikus évindító Essence trendkiadás. Csillogó, pasztelles színekkel. Őrülök hogy a síelős, havas-jeges témát idén hanyagolták, jól jött már egy kis újítás. 
Igazi mesebeli kollekció, bár bevallom én annyira nem estem tőle hanyatt. De azért van benne pár olyan darab, amikre szemet vetettem. ;) Nézzük mit találunk a kínálatban.


 Négy souffle szemhéjfesték. Ezeket annyira nem várom a az előző tapasztalatok alapján. A fantázianevek: 
"Enchanted By Hint Of Mint"; "Where Did I Park My Unicorn?"; "Mauve-llous Fairy" és "Enter Wonderland"


 Ismét lesznek pigmentek is. Az utóbbi néhány trendkiadásból úgy tűnt, hogy az Essence már leállt a pigmentekkel, hát nem. Egyébként ezek eléggé jóra szoktak sikeredni, szóval kíváncsi leszek rájuk élesben. :) 
"From Dusk Till Dawn"


 "Trixie's Pixi Dust"


 "Carrie's Fairy Dust" Egyébként nekem elég unalmasak ezek a színek, főleg, hogy az utolsó kettő szinte ugyanaz.


 Lesz két szempillaspirál topper is, ezek érdekesnek tűnnek. "Where Did I Park My Unicorn?" és "Wonderland's Next Super Fairy"


 A Highlighterek nekem csalódást okoztak. Én valami csodás mintás, mesebeli szépségű terméket vártam. Persze, szépek a színek, de távolról sem tündéres. "Enter Wonderland"



"Rose in Wonderland"


 A szájfények nagyon mutatósak, a lilás különösen tetszik. A nevük: "Where Did I Park My Unicorn" és "Mauve-llous Fairy"


 A márka rákapott a különböző textúrák és finisek mixelésére a kollekciókban. Nekem ez tetszik, izgalmas. 
"Enter Wonderland"; "Enchanted by Hint of Mint"; "Where Did I Parm My Unicorn"; "Rose in Wonderland" "Mauve-llous Fairy".

A Kollekcióban megtalálható még két hajkréta spray. Ezekre nagyon kíváncsi leszek. Főleg mert az én sötét hajamon inkább a pasztelles színeket lehet érvényesíteni. Feltéve ha a pasztelles szín erős fedésű. :) 
"Enter Wonderland" és "Mauve-llous Fairy".

Beszéljünk kicsit a kollekcióról. A színek szépek, bár nem valami izgalmasak. A két ikertesó pigment szerintem felesleges volt. A két uncsi highlighter helyett szerintem lehetett volna elkotni 1-1 izgalmas. szép mintázatú highlightert és pirosítót. Azt tuti vitték volna mint a cukrot. 
A spirál topper helyett ugyanezekben a színekben lehetett volna csinálni tusokat. Olyanra biztosan beneveztem volna. A korábbi spirál topperek szerintem volt olyan kelendőek. 
A lakkok szépek, bár nekem hiányzik pár tündérporos topcoat. A hajkréta spray-re pedig tényleg kíváncsi vagyok. :)

Update: Ma voltam a Müllerben és épp az orrom előtt pakolták ki a termékeket, így gyorsan meg is néztem magamnak őket. :) Sőt egy lakk haza is jött velem. :) A szemhéjfestékek eléggé szépek és a lakkok is tetszetősek, de más nem fogott meg. A hajkréta spray-t pedig nem akartam úgy elhozni, hogy nem olvasok utána. :D


Nektek tetszik ez a kollekció? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. Őszintén szólva nekem ez tetszik - legalábbis a krémes szemfestékek közül a mályva és a rózsaszín - de biztosan nem veszek semmit, mert messze van a Müller, és eddig a Hello autumn volt az egyetlen a sokévnyi essence pályafutásom alatt, amire azt mondtam, hogy átutazom az egész várost érte...

    Amúgy a hajszínezők is jól néznek ki, ilyenkor sajnálom picit, hogy alapjáraton természetellenes (extrém? - tegnap óta ciklámen-fekete xD) hajam van, és az ilyen pasztellek, meg egyáltalán mindenféle spray kimarad az életemből...Le tudnám fújni, de csak rontana a helyzeten, viszont annyira imádom ezt a színt, hogy nem lenne szívem csak azért természetesre váltani, hogy használhassak ilyen termékeket...

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon semmilyen, még a Disney -s kiadás is több érzelmet hozott ki belőlem. Nem baj, a pénztárcám legalább ettől boldogabb :)

    VálaszTörlés
  3. Jön a tavasz, a világos színek, én meg duzzogok full feketében, sötétlila rúzsban, a nagymamák szívükhöz kapnak a HÉV-en... najó, szóval ez nekem túl jókislányos, a lila körömlakkot azért majd megtekintem, ez elvégre kötelesség.

    VálaszTörlés
  4. @Ami, "a nagymamák a szívükhöz kapnak a HÉV-en" jajjj.... :D ezen 5 perce szakadok. :D

    VálaszTörlés
  5. Ha ránézek egy olyan képre, amin a teljes kollekció egy az egyben rajta van, azt mondom "wow". De így külön-külön már annyira nem érint meg különösebben, kivétel a lakkok! Na az mind jöhetne! :D

    VálaszTörlés
  6. Az 1. körömlakk simán jöhetne, a többi terméktől nem vágódtam hanyatt!

    VálaszTörlés
  7. Csodásak! már kint vannak a Müllerben, ma volt hozzá szerencsém.. így a képeken nem varázsolt el annyira, de a körömlakkok gyönyörűek, és a krémes szemfestékek is ! Pigmentáltak, bár eléggé csillognak, mégsem diszkógömb hatás, és néha belefér a mindennapokba is :) szerintem megér egy próbát :)

    VálaszTörlés
  8. Talán a lakkok... Szerencsére nincs Müller a közelünkben, így nem veszek semmit.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)