Essence "Like an Unforgettable Kiss" Pirosító Ecset Teszt/Vélemény


Mára egy tesztet, pontosabban véleményt hoztam nektek az Essence új trendkiadásában megtalálható pirosítóecsetről. A "Like an Unforgettable Kiss" kollekció már kapható a Rossmann-ban és már a promó képek alapján is az egyik leginkább várt darabja ez az ecsetke volt. Ebben a bejegyzésben leírom nektek, hogy én mit gondolok róla, mennyire éri meg beszerezni. Ha érdekel titeket, akkor nézzétek meg a teljes posztot. ;) 



 Az ecset ára, ha jól emlékszem 900Ft körül van, ami drogériás viszonylatban is nagyon jó ár egy ecsetért. Az Essence ecsetei egyébként is általában jó minőségűek, így nem gondolkodtam sokat, hogy kell e nekem ez a darab.


 Az ecsetke über-cuki, pink és lila, igazi csajos darab. Méretileg azonos az Essence más arcra való ecseteivel.


 A legaranyosabb pontja egyértelműen a szív minta a közepén, ami igazi gyűjtői darabbá teszi. :) Maga az ecset egy műanyag tokban lapul, ami nagyon szimpatikus, nem szeretem, ha idegenek végigfogdozzák az ecseteket. Bár más sminktermék is le lenne fóliázva. 
A tokból kivéve az első gondolatom az volt, hogy ez bizony az én meglátásom szerint hatalmas pirosítóecsetnek. A tenyeremhez mértem hozzá. Itt hozzátenném, hogy nekem alapjáraton picike kezem van. 
De egy pirosítóecsetnek meglehetősen precíznek kell lennie, hiszen nem mindegy, hogy hova kerül a festék az arcunkon, illetve, mennyire van eldolgozva. Ezzel, ha az ember lánya nekiáll eldolgozni a festéket, körülbelül az egész arcfelére jut belőle. Tehát azt azon nyomban megállapítottam, hogy pirosítóecsetnek ez a darab (szerintem) nem a legjobb választás.


 Az ecset egyébként csodásan puha, talán puhább mint a többi Essence arcecset. Kellően tömött is.


 Van egy enyhe íve is.


 A szálak ruganyosak, de nem durvák


 Az ecset szerintem nagyon klassz minőség, nekem egyáltalán nem hullott még mosáskor sem. A színéből sem engedett. Mivel tömött így a száradási ideje hosszabb egy picit, de cserébe nem veszít a formájából és az "állagából" sem.


 Én púderecsetnek fogom használni, esetleg a bronzosító-kontúr finomabb eldolgozására. Erre a feladatra teljesen jó, szépen felveszi a púdert, könnyű vele eloszlatni, beledolgozni a bőrbe.


Mivel tömött és ruganyos én el tudom képzelni azt is, hogy akár egy por vagy sűrűbb, mousse állagú alapozót viszünk fel vele. Ezt én még nem próbáltam, de az ecset imént említett adottságai miatt és mert enyhén ívelt, de a felülete mégis viszonylag egyenes, én mindenképp ki fogom ilyen célra is próbálni. 

Összegzés: Nagyon aranyos kis darab, az ára is baráti, a minősége szuper, puha, kézre álló darab. Pirosítóecsetnek szerintem túl nagy, de púder-bronzosító vagy akár alapozóecsetnek szerintem lehet használni, így abszolút nem felesleges vétel. Pirosítóhoz is lehet használni végső soron, de nagyon precíz, gyakorlott-sminkelő kéz kell hozzá, hogy ne pofonvert-arc legyen az eredmény. :D 

Értékelés: 5/4 

Egy pontot vonok le, mert én egészen biztosan nem tudnám pirosításra használni. Ha egy picit kisebb lenne, akkor megfelelne a célnak. Ennek ellenére nem rossz vétel, sőt. Nagyon kis puha, finom, aranyos ecset, én nagyon megszerettem. Az Essence szerencsére kapcsolt és egyre több ecsetük van, ha specifikusan pirosítóecsetet kerestek, akkor szerintem érdemesebb szétnézni az állandó darabok között. De ha ecset-fanatikusok cukiság-imádók vagytok, akkor csapjatok le erre is, mert igazi gyűjtői-darab. :) 


Ti megvettétek ezt az ecsetet? Vagy tervezitek? Mi a véleményetek róla? Milyen ecsetet használtok pirosítóhoz? :)

Ui: A mai képválogatás elmarad, hiszen betegség miatt szünetelt a blog, de reményeim szerint hétfőtől megy majd rendesen minden. ;) Még egyszer köszönöm a sok kedves üzenetet és emailt amit küldtetek! :)

Megjegyzések

  1. Nekem essence ecsetem van, de pont most tervezek újat venni (szerintem az is essence lesz...mondjuk a fekete kiadás nekem jobban tetszett, mint a virágos...de legalább műanyag nyele van, szóval nem cserélem le - tisztítás szempontjából jobb szeretem a műanyag nyelet), nem hullajtja a szőrét, de valahogy a hosszú évek folyamán eléggé megritkult a drága - tényleg, nem is tudom már mikori a kicsike, és már tus foltok is vannak benne, meg olyan fura a formája is meg minden...xD
    Egyébként ez is jól néz ki, de én mindennapi púderecsetnek inkább egy kevésbé tömöttet választanék szerintem...De ha van még a polcon, valszeg megnézem őt is, hogy milyen élőben, az alapján amit írtál, egész szimpatikusnak néz ki...:3

    VálaszTörlés
  2. Én nézegettem,de nagy volt a sor és nem vettem meg :D :D.Amúgy cuki,de nem biztos,hogy kihasználnám.Azért,hogy nézegessem,inkább nem vettem meg,pedig azóta többször is láttam a pulton. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon fáj rá a fogom, de az itteni Rossmann-okba nem ért még ide ez a terndkiadás :(

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást! Nekem nincs meg. Nem is tervezem megvenni, nem tetszik és túl nagy. Én a virágos ecsetekre pályázok, de le van fosztva MIDIG MINDEN amit szeretnék essence és Catrice fronton. :(

    VálaszTörlés
  5. Nagyon helyes kis ecset, de nem érzek ellenállhatatlan vágyata beszerzésére.

    VálaszTörlés
  6. Aranyos ugyan, de pirosítót en sem használok. Púderecstből a leárazások elején vettem a Catricetól. Csak azert, mert aranyos nem veszem meg. Meg felénk szerintem nem is hoznak majd.

    VálaszTörlés
  7. En megvettem es nagyon tetszik, hogy ennyire tomott, nem olyan kis satnya ;) Azt hittem, hogy velem van a baj es tul kicsi az arcom :D mert en is nagynak talaltam pirositashoz. Az ara 1.049.- Ft, ezt csak azert tudom, mert ma is lattam meg az allvanyon, nem raboltak meg le.
    Viszont lattam az uj kollekcios pirosito ecsetet es sztem szornyu. Lehet, h azert tunik kis benanak nekem, mert az RT ecsetekhez szoktam, azokat hasznalom, de nekem nagyon kis semmilyennek tunik a pirosito es a puder ecset is.
    Azt viszont lattam, h a frkete nyelu smokey eye ecset mar nem kaphato :( Az epp jo volt a szemhejamhoz. Venni is akartam belole, de mar sehol sincs. Mivel learaztak, gondolom, nem is lesz sehol.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)