Januári Kedvencek


 Szinte hihetetlen, hogy már egy hónap eltelt az évből. Januárban ismét sok kedvencem volt, régiek és újak vegyesen. Ezekről írtam nektek ebben a bejegyzésben. Természetesen a kozmetikumok mellett a random kedvenceket és a bloggal kapcsolatos statisztikákat sem hagyhattam ki a felsorolásból. Remélem tetszeni fog nektek ez a bejegyzés és ti is megosztjátok velem a kedvenceiteket az elmúlt hónapból. :) 
A folytatásért kattintsatok a lenti linkre! ;) 


Testápolás
 

  •  Balea lábápoló krém - Ez az eddigi legjobb lábápoló amit valaha használtam. Már egy használat után rendbe hozta a hidegben kiszáradt sarkamat, ráadásul védi a bőrt a vízhólyagok és cipő általi feltörés ellen. 
  • Nivea Cocoa Indulging - Ez a kedvenc mindennapi testápolóm. Nagyon finom illata van, jól hidratál és gyorsan beszívódik a bőrbe. Ennél több nekem nem kell. 
  • The Body Shop Vanilla Brulé testvaj - Imádom! Nagyon finom illata van. Lágy, vaníliás, de nem émelyítő. Jól hidratál, gyorsan beszívódik és az illat sokáig érződik a bőrön. Ha találtok még belőle valahol, ne hagyjátok ott, mert tényleg szuper testvaj. 
  • Palmolive Ayurituel Energy tusfürdő - Ennek szerintem egy az egyben mézeskalács fűszer illata van. Amint látjátok már a flakon végére értem, kettőt használtam el belőle és nagyon szomorú vagyok, mert sehol sem tudtam utánpótlást venni belőle. Finom, fűszeres, kicsit édeskés illat, tökéletes hideg estékre. :) A vaníliás testvajjal szeretem a legjobban használni. :)

Hajápolás


 Januárban egyértelműen az Aussie Miracle Moist termékcsaládja volt a kedvencem, az összes hibájával együtt. Nagyon jól táplálja a hajamat, szuperül habzik és nagyon fincsi illata van. Ha szeretnétek róla bővebben olvasni, kommentárban jelezzétek. ;) 


Arcápolás/Arc-smink


  •  Akneroxid krém - Erről a termékről Dalmánál olvastam először és amikor január elején a több edzés és az étrendem megváltoztatása miatt a bőröm kezdett lázadozni, gondoltam teszek vele egy próbát. Azóta szépen helyrehozta a bőrömet. Eléggé szárat, így az éjszakai arckrémem alá használom. Egy egészen keveset felviszek oda ahol a pattik leginkább meg szoktak jelenni (nálam ez a T-zóna) és belemasszírozom a bőrömbe. Az első néhány használat után a bőröm nagyon kiszáradt tőle, de ezen olívaolajos kezeléssel tudtam segíteni, sőt azóta is hetente egyszer olívaolajjal masszírozom az arcomat. Csodákat tesz a bőrrel télen. :)

  •  Maybelline Pure BB - Számomra ez a tökéletes őszi-téli BB krém. Jól hidratál, könnyű felvinni, tartós és természetes a fedése. Mivel az Akneroxid szépen helyre hozta a bőröm így az utóbbi két hétben (kopogjuk le) még korrektor sem kellett mellé. :) 
  • Rimmel Stay Matte púder - A Maybelline BB-vel nagyon jó párost alkotnak. Nem egy csodapúder, szóval senki se várjon tőle 8 órán át vagy tovább tartó matt arcbőrt, de természetes a fedése és nekem ebben a hidegben 5-6 órát simán kibír a bőrömön, anélkül, hogy kifényesednének az ilyen gonoszságra hajlamos részek. :D

  •  Lancome Blush Subtil Palette - Arcformázó paletta. Itt találtok róla tesztet. Itt most had nyafogjak kicsit. :D Többen is kértétek, hogy írjak róla, itt, emailben fb-on, de talán 2 ember írt hozzá véleményt, közben pedig majdnem 300-an látták a bejegyzést. Szóval, néha tényleg nem tudom, hogy megéri e 1-1 órát fotózásra, a képek válogatására és a bejegyzés megírására szánni. :-/ No mindegy, nyafi vége. Imádom ezt a palettát, egyszerűen tökéletes.


 Nem igazán szoktam kontúrozni, csak különleges alkalmakra, de ennek hála megjött hozzá a kedvem, így ha van egy kicsivel több időm sminkelni, mindig készítek egy visszafogott kontúrt. :)


 Szemsmink


 Január hónapban ezeket a termékeket használtam legtöbbször sminkeléskor.


 Vakus fotó.


 A palettákat külön-külön és kombinálva is szeretem használni. A Catrice paletta limitált kiadás volt tavaly és egy kicsit elhanyagoltam, pedig csodás darab. Nyeremény is volt kb. egy éve a blogon, így bízom benne, hogy aki nyerte legalább ennyire megszerette és ki tudja használni mint én. :) Kicsit szomorú is voltam, amiért idén nem kaptunk ilyen palettákat a Catrice-től.



  •  Makeup Revolution Iconic 3 paletta - Itt írtam róla tesztet. Szeretem, imádom, nincs olyan nap, hogy legalább egy színt ne használnák belőle, ha sminkelek. :)

  •  Catrice Arts Collection Barock Paletta - Róla nem linkelek tesztet, mert limitált kiadás volt. Ha valakit érdekel, akkor a keresősávban rá tud keresni. ;)

  •  L'Oréal Volum Million Lashes Extra Black - Korábban már használtam, illetve elhasználtam egy ilyen spirált, és nagyon szerettem is. Január elején a tesómtól kaptam egyet, egy osztrák vagy német magazin mellé volt csomagolva ajándékként, de neki nem kellett, így lecsaptam rá. Nagyon szépen szétválasztja és hosszabbítja a pillákat és nem lesznek tőle nehezek.
  • NYX szemhéjalapozó - Róla itt találtok tesztet. Szuper darab, nagyon szépen beletapadnak a szemhéjpúderek, de a satírozásban nem akadályoz. A tartósságát tekintve is nagyon jó, rajtam mindenféle elkenődés-elmászás nélkül kibír vele a szemsminkem 8 órát. :) 
  • Essence Big Bright Eyes szemceruza - Az egyik legjobb drogériás sminktermék, igazi must have darab. Használom szemöldökcsontra, szemhéjra, belső szemzugba, vízvonalra, sőt még a szám fölé is. Itt írtam róla bővebben.
 Ajaksmink


 Januárban ezt az öt terméket használtam a legtöbbet. Szájfényt mostanában ritkán használok, ezt az Essence darabot, leginkább a Catrice nude rúzs fölé szoktam felkenni.


 Rimmel, Astor, Revlon, Catrice. Az árnyalatok nevei a címkéken.


 Swatcholva ugyanebben a sorrendben. :) 


Körömlakkok


 Az elmúlt hónapban ezeket a lakkokat használtam.


 Sajnos Az Essie Bahama Mama színét nem tudja hova tenni a fényképezőgépem. :D Valójában egy lilás-bordós szín, fényképen mégis mindig pirosnak tűnik.


 Az OPI lakkot általában munkába kenem fel. A Catrice lakk még fellelhető a Müllerekben a Feathered Fall kollekció része volt, most akciósan 700Ft körül vannak a kollekció darabjai.


 Az Essie lakkot általában magában használom, de az Avont nagyon szeretem az Essence Hey Nude homoklakkjával párosítani.


 Vakus kép. 


Kedvenc Kiegészítő


 Nagyon szeretem a gyűrűket és szívesen viselem őket egymásra halmozva. Pár éve még hatalmas divatbűnnek számított az aranyat ezüsttel viselni, de a bizsuknál ma már kifejezetten sikkes és nekem nagyon tetszik. Az egyszerű kis gyűrűk a H&M-ből vannak, a masnis és a Love feliratú pedig a Tally Weijl-ből.


 Általában így szoktam viselni őket.


Kedvenc Parfüm


 A kedvenc esti-alkalmi parfümöm a Guess Dare illata volt januárban. Annyira nőies és lágy illat, teljesen beleszerettem.


 Hétköznapokon a Katy Perry Royal Revolution-t használom legszívesebben. Egyébként mindkét illat olyan, amit szerintem tavasszal és nyáron is szívesen fújok majd magamra. 


Kedvenc Yankee Candle illat


 Januárban egyértelműen az Iciles volt a kedvencem. Tökéletes téli illat. Kicsit sajnáltam megbontani, mert olyan cuki volt a madárkás címke. :P


Kedvenc Étel


 A kedvenc ételem januárban a Penne Vodka volt, ami Laura Vitale receptje. A Laura in the kitchen youtube csatorna háziasszonya, csodás és ötletes receptjei vannak. Egyébként az étel neve nem csalóka, ugyanis tényleg vodkával készül a paradicsomszósz. Elsőre talán bizarrnak tűnhet, de nagyon finom étel. 


A heti két csalóka-evés mellett mostanában nagyon egészségesen étkezem. Az egyik kedvenc salátám a cobb saláta volt, amibe pulykamellsonkát, vegyes salátát, paradicsomot, almát, gránátalmát, tojást és aszalt vörösáfonyát is szoktam tenni. A tetejére pedig a klasszikus mákos-majonézes cobb saláta öntet került, de hamis majonézzel. 

Kedvenc Ital: Zöld tea, illetve nagyon ízlett a Tchibo vaníliás lattéja is. 

Kedvenc Könyv: Ugron Zsolna- Erdélyi Menyegző 

Kedvenc Sorozat: Star-Crossed (Nem tudom megemészteni, hogy csak 13 részes :( Komolyan az egyik legjobb alapsztori amihez valaha szerencsém volt.) 

Kedvenc Film: 









Kedvenc Zene: 









A végére egy kis statisztika a blogról

A három legnézettebb bejegyzés januárban: 




Oldalmegjelenítések száma az elmúlt hónapban: 

17144

Köszönöm, hogy itt voltaktok velem januárban is. :) Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak, érdekesnek találtátok! :) 

Mik voltak a kedvenceitek januárban? Az én kedvenceim közül szerettek valamit? :)

Megjegyzések

  1. A Color tattoot én is szeretem, bár az elején tartottam tőle, hogy nem lesz-e hulla hatása a barna szememmel. Nem lett :] Néha alapként használom egy szürkés palettával kombinálva, ilyenkor nagyon szép metálos-lilás lesz a végeredmény.

    A paletták terén nálam a Flawless mindent levert - de megfogadtam, hogy jövő héten minden nap másik palettát fogok használni. Mindig ez van egyébként, hogy rákattanok egy palettára, és azt nyúzom, ameddig meg nem unom. Három hónapba telt, mire leakadtam a Catrice nude palettáról :D

    VálaszTörlés
  2. Oké...a CT most már biztosan velem jön, ha ide is idekerült, egyre izgatottabban várom az akciót...*-*
    Amúgy a rimmel púder esetében most megnyugtattál...nekem is van egy, de én nem sok bizalmat fűztem hozzá...:D
    És az avon Gel lakkja nálam is örök kedvenc (mondjuk nekem az Envy árnyalat...:)).

    VálaszTörlés
  3. Az O.P.I lakk nagyon tetszik ^^
    uh, a tésztás ételek a gyengéim *.*
    Maroon 5 pedig ismét egy remek zenét hozott össze :)

    VálaszTörlés
  4. Én leszedem a YC matricákat és egy kicsi jegyzetfüzetben gyűjtöm. Az illata is megmarad és hát a látvány miatt is megéri. Bár néha eléggé csodálkozva néznek rám miatta... A CT a kedvencem, mindegyik árnyalat meg van, van amit külföldön szereztem be, hetente többször nyúlok érte. A nyafi nagyon cuki volt, teljes volt a létjogosultsága, én is így szoktam csinálni... :) Virág

    VálaszTörlés
  5. Jó látni, hogy a paletta, amilyet nyerni lehet nálad az egyik kedvenced. :)
    Szépek a kedvenc lakkok is. :)

    VálaszTörlés
  6. Jaj, az a Catrice paletta... Azóta is bánom, hogy nem tudtam megszerezni. :(

    VálaszTörlés
  7. @Karolina, csak a márka azonos. Amit nyerni lehet nálam az a Romantic Smoked. Én azt még nem próbáltam, de biztosan nagyon jó. Néha azért előveszem és megnézegetem, mert olyan szép. :P

    VálaszTörlés
  8. Azt hiszem, a L'Oréal szempillaspirálok a kedvenceim, nekem kicsit drágák, de leárazáskor/Glamour napokon mindig olyat veszek. És a Sloane's Plum még mindig nagyon szép.

    Viszont ááá már megint én vagyok a kritikus, de nagyon örülnék, ha időt szakítanál arra, hogy elolvasd ezt a cikket az American Sniper-ről. Ezek a filmek, sajnos vagy nem sajnos, nem vákuumban léteznek. És én nem tudok elmenni ilyenek mellett csak úgy.

    VálaszTörlés
  9. A Stay Matte púderben petrolatum van, ami nem igazán jó pattanásos bőrre, nekem azóta alig van, mióta ezt (is) leváltottam.
    http://kremmania.hu/kremek/cv-cadea-vera-2in1-puder-make-up

    ezt próbáltad már? Most átlátszó a teteje, nekem a legvilágosabb árnyalat a jó, Müllerben kapható, olcsó és nem okoz sem mitesszert, sem pattanást.

    VálaszTörlés
  10. @Nuss, a Flawless palettát és nagyon szeretném. Meg az új matt verziót is. Azt meg is akartam rendelni, de elfogyott sajnos. No mindegy, majd ha lesz valami jó kis akció akkor mindkettőt megrendelem. :)

    @Ági, kár hogy a Catrice nem csinál több ilyen palettát. Szerintem évente kettőt simán piacra dobhatnának, lenne rá kereslet. :)

    @Ami, olvastam azt a cikket korábban és olvastam Chris Kyle könyvét és azt is amit róla írtak még. Szerintem egy cikk alapján vagy egy nézőpont alapján nem lehet egy embert megítélni. Egy ellentmondásos személyiség volt, egy ellentmondásos háborúban. Ugyanígy lehet támadni-imádni JFK-t, Che-t, Hitlert, Ghandit, Jordan Belfortot, Elvist, Steve Jobs-ot, vagy bárkit, akiből ikonikus személyiség lett.
    Nekem elsősorban az újfajta nyers látásmód tetszett a filmben, ahogy a háborút bemutatták. Bradley Cooper pedig az egyik kedvenc színészem és szerintem zseniálisat alakított.

    @Audrey80, köszi az infót. Több púderem is van, a Stay Matte púdert csak akkor használom, ha tudom hogy hosszabb ideig leszek sminkben és nem lesz időm megigazítani.

    VálaszTörlés
  11. A Szemsminkeknél a 3 fotó annyira szép lett! :)
    Az Icicles nekem is megvan, de még nem került felhasználásra, mert egyesek szerint wc-illatosító szaga van :( :D No de egyre több helyen olvasom róla, hogy milyen jó, úgy hogy alá lesz gyújtva hamarosan úgy érzem :)

    VálaszTörlés
  12. @Elíz, köszönöm. Nagyon jól esik, ha valaki a fotóimat dicséri, minden önteltség nélkül azt hiszem sokat fejlődtem ilyen téren. :) Szerintem nincs wc illatosító szaga. Tény, hogy egy frissebb illat, de közben elegáns is, van benne egy kis extra. Az ilyeneket nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
  13. A rúzsokért oda meg vissza vagyok, mindegyik nagyon tetszik :) A Catrice paletta is mesés, a CT pedig nálam is nagy kedvenc.

    VálaszTörlés
  14. Volt ilyen L'oreal spirálom, szintén Glamour kuponnal. Nagyon szerettem, kár, h drága.
    Nekem a Nívea testápolói nem jönnek be. Ketszer próbáltam eddig, de nekem ragacsos tőlük a bőröm. Nekem most Neutrogena sarki szedres van, meg Garnierből a fehér flakonos. Nagyon szeretem őket.
    A sarkamra Avonos krémet használok. Kell valami más helyette. Van, h napu kétszer használom, de száraz így is a bőröm sokszor. Szinte fehér, pedig többször reszekem egy heten. A munkás bakancs tönkre teszi.
    Végül ebben a hónapban sem lesz Revolution palettám. Hetfőn eljutottam Székesfehérvárra bútorfestésre és vettem egy 35 cm x25 cm-esládikát, h legyen festeni valóm. Rendes fenyőfa, kezzel készült, 4500volt.
    Nekem Schauma Fito Koffein samponja es balzsamja a kedvencem most. Regebben már használtam. Meg vettem egy ceratinos hajpakolást egy drogériában. Literes kiszereles volt 890 forint és nagyon jó.
    Parfümből SJP Cowet es avonos Pur Blaca volt használva.
    Körmömlakkból Lovley nud lakk Essence lilásbordósaranyos topperal, Kallos bordó aranycsillámos lakkja es egy sötétkék, meg NYC lakokk.
    Arctisztító Ballea gyümölcs savas szalicillel, az a zölt. Rájöttem, h a gyár miatt rendszeresen három arc tisztítás kell. Így végra kevesebb volt a pattanás. Piros folt viszont még mindíg.
    Arckremből AvonCare mehpepővel. Ebben a hidegben jól jött.
    Ajkakra Bebe ajakápoló, Labello Cherry ápoló, Glazewear szájfény és egy Essence rúzs.
    Arcra még Catrice mosse alapozója, Manhattan Clearface púderrel, meg Eucerin correktorral. Utóbbi több éves, de meg jó és szeretem.
    Szemek: főként pezsgő szín a Maybeline pakettámból, egy Catrice lila szemhéjpúder- még itt nálad nyertem- csillámos halvány rózsaszín, Essence halvány barna csillámos szintén. Most nem tudom az árnyalatok neveit megnézni
    Spirálból pedig hónapok óta Catrice Multimizer feketében.
    Zenében Green Day, Kowalsky Mega A Vega, LinkinPark, Ramstein főleg Du Hasz című száma, Kárpátia, The Cranberies, Csík zenekar, festéshez pedig klasszikust hallgatok,.
    Azthiszem ennyi.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)