Outfit Ötletek Valentin Napra


Ebben a bejegyzésben öt különböző szettet találtok, a legkülönfélébb Valentin napi programokra tervezve, legyen az elegánsabb esemény, mozi vagy épp szingli-barátnős program. ;) Természetesen lesznek smink és frizura ötletek is. 
Remélem, hogy hasznosnak találjátok ezt a posztot és kommentárban elmesélitek, hogy ti mit terveztek szombatra és mit fogtok viselni, valamint, hogy a bejegyzésben szereplő szettek közül melyik a kedvencetek! ;) 


1. Party/Vacsora 

red red red



Ez a szett tökéletes választás egy Valentin napi buliba vagy egy elegánsabb vacsorára. Akár életed párjával mész, akár a barátnőiddel. Feltűnő, szexi, nőies és egyedi. Egészen biztosan nem egy tucat-szett. 
Teltebb alakkal is jól mutat ez a ruhafazon, de arra ügyelj, hogy a ruha anyaga sima legyen, mert a képen látható textúra erősíti az alakot. Ha bizonytalan vagy, akkor itt találsz egy szintén piros ruhát, ami egészen biztosan jól fog mutatni rajtad, még ha L-es méretnél nagyobbat hordasz akkor is. ;)
Én azt vallom, hogy egy piros cipellő minden lány számára kötelező darab. Még akkor is, ha évente csak 1-2 alkalommal viseled. Épp ezért válassz klasszikus darabot. Magassarkút vagy balerinát. Ezzel a ruhával a fekete cipő valahogy nekem annyira nem tetszett, de ezzel a piros darabbal nagyon dögös az összkép. A fekete táska remekül kiegészíti. Az arany ékszerek pedig visszafogott darabok, így hagyják érvényesülni a ruhát. 
A sok piros miatt én mindenképpen nude lakkot és ajakszínt javasolnék a szetthez. 

Itt megnézhettek egy tutorialt, amiben egy a szetthez illő, szemhangsúlyos smink készül el. A sminket a képen látható Iconic 2 palettával is el tudjátok készíteni. ;) 



Itt pedig egy nagyon egyszerű, de mutatós kontyon tanulhattok meg elkészíteni. Rövidebb hajból is meg lehet csinálni. ;)




2. Vacsora/Mozi/Kiállítás/Csajos Program


Ez a szett tökéletes viselet egy lazább, kevésbé formális randira, amikor nem szeretnél túlságosan kiöltözni. Az outfit mégis csajos és nőies, a fekete és a finom púderrózsaszín mindig nyerő párosítás. :) 
Teltebb alakkal is viselhető a szett, csak a farmert cseréld le egy sima, sötétkékre, vagy akár egy bordóra, mert az nagyon jól néz ki a púderrózsaszínnel. :) 
Én egy kis nude táskát és egy sima fekete, enyhén magasított sarkú bokacsizmát választottam a szetthez. Utóbbi szerintem szinte mindenkinek van és igazán univerzális darab télen. :) A táska esetében azért választottam világosat, mert szerintem egy fekete táskával már túl sötét és komor lenne a szett. A szetthez jön még egy igazi alapdarab a fekete blézer. Kiegészítőnek egy nagyon szép, visszafogottan elegáns, de mégis különleges nyakláncot választottam, ami mellé szerintem nem is kell más ékszer. :) 
Én ehhez a szetthez egy sima nude lakkozást tudok elképzelni, esetleg az egyik körmön egy kis fekete csipkemintával feldobva. ;) A szetthez illő frizura valami egyszerű. Mondjuk laza hullámos haj. 

A sminkhez itt találtok egy tutorialt és a képen látható termékekkel (vagy bármilyen hasonlóval, ami készleten van otthon) el tudjátok készíteni. :) Én csak annyit változtatnék rajta, hogy a fekete szemceruza és tus helyett barnát használnék, mert az szerintem finomabb és nőiesebb eredményt ad. :)





3. Koncert/Kiállítás



Ez a szett klassz választás lehet, ha szereted a vagányabb stílust, de közben valami nőieset szeretnél viselni. Egy buliba, kiállításra vagy koncertre is felveheted. A ruha szuper, mert a színei, a stílus miatt télen-nyáron hordhatod. A bőd blézer vagány és a télikabátod alá is felveheted. A kis táska különleges darab és színeiben tökéletesen passzol a ruhához. Én szeretem mixelni a mintákat, de tény, hogy kell hozzá egy kis érzék. Ha ilyen téren bizonytalan vagy, akkor próbálkozz színek szerint variálni vagy a színesebb darabokhoz a klasszikus fekete-fehér mintákat párosítsd, mint a csíkos vagy a pöttyös. :)
Mivel a ruha és a táska is látványos, így kiegészítőnek csak egy gyűrűszettet illesztettem az outfitbe.
A szetthez én egy lilás-mályvás füstös szemsminket képzelek el, amit a képen látható palettával el is tudtok készíteni. A palettát egyébként itt megnyerhetitek! ;)

Itt megtanulhattok egy vagány hajfonatot, ami szerintem szuperül illene ehhez a szetthez. :)






4. Csajos délután/Mozi/Cukrászda


Ez a szett tökéletes egy lazább programra. Például ha a Valentin napot a barátnőddel, anyukáddal, lány tesóddal töltöd, vásároltok, moziztok vagy csak kávéztok valahol. De egy lazább randira is jó választás. :) 
A kedvenc farmerod, egy szép basic felsővel,a kedvenc csizmáddal, egy sima fekete táskával. A szett legfőbb darabja a különleges kardigán és a kicsit dívás kalap. Én egy feltűnő fülbevalót választottam kiegészítőnek és egy aranyos szívecskés gyűrűt. :)
Én ehhez a szetthez egy kék-csillámos manit készítenék. Ha pedig mondjuk sétálgatni mentek, akkor jól jön egy ajakápoló és egy kézkrém a hidegben. ;) Ráadásul a mozi és a bevásárlóközpontok levegője is szárítja a bőrt, így akkor is életmentő lehet ha van nálad kézkrém. 
Én ehhez a szetthez egy kék füstös szemsminket készítenék egy látványosabb arckontúrral. :) 

Ebben a videóban egy szexi laza Victoria's Secret vagy Serena Gossip Girl stílusú hullámos frizurát tanulhattok meg elkészíteni. Nem kell hozzá hő, se hajsütővas, se vasaló, csavaró sem, hullámcsat sem, nem a zoknis, nem a ceruzás megoldás, sokkal egyszerűbb. :) Ha délelőtt elkészíted, estére csodás szexi hullámaid lesznek. ;) 





5. A kis fekete


Természetesen a válogatásból nem hiányozhat egy klasszikus fekete ruhás összeállítás sem. A kis fekete örök és minden alkalomra telitalálat, ez alól nem kivétel a Valentin nap sem. A képen látható ruha igazi klasszikus, időtlen fazon. Teltebb alakhoz is viselhetős, sőt kifejezetten jól mutat a formás idomokon. De egy kis extra magabiztosságért nyugodtan viselj alá alakformázó fehérneműt. ;) 
Én most nude kiegészítőkkel és egy kis kígyőbőr mintával párosítottam. Ettől egyszerre lágy és szexis az összkép. Teljesen mindegy, hogy 18 vagy 50 éves vagy, ez minden korosztályban szexi. 
A szetthez én egy barnás-nude szemsminket képzeltem el, vörös ajkakkal. De ha a párod nem rajong a rúzsos csókokért, akkor válassz nyugodtan egy színtelen ajakápolót vagy egy nude rúzst. :)
A fenti videóból elleshető laza hullámos frizura pedig ehhez a szetthez is tökéletesen illik. :) 


Remélem mindenkinek csodás hétvégéje lesz és jól telik majd ez a kis ünnep, akár egyedül, akár párban töltitek! ;) 

Készültök valamilyen programra hétvégén? Mit fogtok viselni? Melyik a kedvencetek a fenti szettek közül? :)

Megjegyzések

  1. Szia! :) Már nagyon régóta figyelem a blogodat, de eddig nem iratkoztam fel és kommentáltam(nem is értem mért), de most úgy éreztem ideje elkezdeni, mert ebben a blogban tényleg egy igényes mindig szerkesztett és ötletes blogot látok. Nagyon örülök, hogy anno rátaláltam. :) Nagyon tetszik a stílusod és az, hogy tényleg lelkiismeretesen foglalkozol az oldaladdal.
    A fenti szettek közül pedig nekem a Koncert/Kiállítás szett vitte a pálmát.

    VálaszTörlés
  2. Egészen hajnal fél ötig úgy volt, hogy szombat este túlórázom. Akkor szóltak, h megsem, mert vissza jött táppénzről valaki. Viszont így sem megyünk sehova.
    Nekem a 2. és 5. tetszik BonPrix katalógusában láttam egy nagyon hasonló ruhát, mint itt a fekete. Hetezer valamennyi , ha jól emlékszem, műszálas anyagból. Nagyon gondolkodom rajta.

    VálaszTörlés
  3. Nos, én melegítőnaciban/pizsiben fogom tolni a mai Valentin-napot. Jógázni mentem volna, de közbejött valami.
    Nincs mit tenni, uncsi lány vagyok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)