Weekend Inspiration

Nem mondhatnám, hogy rajongok a februárért. Ezt már említettem többször is. Olyan vele a viszonyom, mint a novemberrel. Számomra ez csak egy kitöltő hónap. Ahogy a november a karácsonyi készülődést előtt, úgy a február a tavasz előtt. Hóvirágvárú, csöpögő eresz és olvadó hó illatú, megfázós, Valentin napi giccses, "nem kéne több fánkot enni", tavaszi kabátban megfagyós, téli kabátban megsülős, jácintot ablakban nevelős, három napig minden szabadidőben új trendek bejegyzést szerkesztős, nem volt már a lakkból amit kinéztem a új szortimentből ba***amegelős, tavaszi dekorációt tervezős, közben meg még forró csokit ivós, csizmamegutálós, "csak hó ne essen már", tavaszi nagytakarítós, téli ajtókoszorú-elpakolós, medvehagymás pogácsát sütős, az utolsó adag, előző tavasszal elrakott medvehagymából, márciusig visszaszámolós. 
Azért igyekszem hatékonyan tölteni ezt a hónapot is és olyan dolgokat csinálni, amik feldobják-kitöltik a mindennapokat, a magánéletben és itt a blogon is. ;)


Bármennyire is várom már a tavaszt, azt egy picit sajnálom, hogy a múlt heti csodás hóesésben nem volt alkalmam kimenni a közeli tó vagy a Duna partjára. Biztosan mesés lehet ilyenkor. :)


Nagyon tetszik ez a kabát. :)


Olyan bájos ez a házacska! :)


Sajttorta sós karamellel a tetején. :) Jajjnemszabad! :D


Vagány!


Hangulatos ez a fürdő. :)


Ami, remélem látod ezt. ;)


Ezt a szobát el tudnám képzelni a kis házacskába. :)


Ettől a látványtól szerintem nem csak az szívem dobban nagyot. :D


Itt szívesen kihúznám a téli további részét. :D


Farsangi mani-ötlet.


Farsangi-smink ötlet. :)


Nagyon dög! :D


De cuki! :) 

Szép Hétvégét Lányok! :) Jó pihenést mindenkinek! :) 

Ti várjátok már a tavaszt? Melyik a kedvenc képetek?

Megjegyzések

  1. A házak!!
    Már nagyon utálom a telet, a mínuszokat, de legalább hó nincs.

    VálaszTörlés
  2. A házak!!
    Már nagyon utálom a telet, a mínuszokat, de legalább hó nincs.

    VálaszTörlés
  3. Juj, a hézat a fehér szobával.. *.* tökéletesen jellemzi az álomvilágomat!

    VálaszTörlés
  4. Nálam a sós karamellás sajttorta nyert :D

    VálaszTörlés
  5. Szívemből szóltál ebben a bevezetőben, de nagyon! :D :) Az a táska a második képen mesééés *-*

    VálaszTörlés
  6. Szívemből szóltál ebben a bevezetőben, de nagyon! :D :) Az a táska a második képen mesééés *-*

    VálaszTörlés
  7. Szegény február nálam is csak töltelék hónap, bár azért a Bálint napot a magunk kis módján meg szoktuk tartani :)
    És ha már képek - azok a rúzsok, uram jóságos *.*

    VálaszTörlés
  8. Ház, szoba és a fürdő jajistenem...
    Annyira szeretem a fa burkolatot. A tanyán ahol laktunk gerendás-deszkás mennyezet volt. Parasztházba az dukál. Hosszú "hajópadlóval" a szép szobába amit hálónak használtunk. Így is melegebb érzetet adott, hát még a kilenc soros csrépkályha :)
    Mi ott a konyha sarkában alakítottuk ki a fürdőt. A csikós sütös kemence mellett. Este mikor meleg volt még a kemence vagy netán pattogottmeg a tűz, kád végén sorakoztak a gyertyák-mécsesek es bámultam az kádból az ablakon kifelé a tájra, csillagos égre...jaj most akkorát sóhajtotta
    Január vegén, február elején születtek a kiskecskék. Annyira örültem mindegyiknek. Olyan kis cukik, mikor felállnak, mikor először ugrálni akarnak. Mire bejött a jóidő igazi kis torpedós terroristák lettek, főleg 8-10 egyszerre. Az a műsor amit adni tudnak :D :D :D

    Cuki a róka is. Volt párszáz méterre tőlünk egy kis fenyves. Egyszer volt szerencsém így látni a kis vöröst mikor mentem lovakat itatni. Gyönyörű téli bundával is.

    VálaszTörlés
  9. Ah, miért kínzolT-T
    Na nem baj, reménykedek, hogy idővel még lesznek újra ilyen színek:D

    VálaszTörlés
  10. Hasonlóan állok én is a februárral, amolyan nagyon szenvedős ugorjunk át rajta hónap, a télből már sok, a tavasz meg még messze van.. képekből először a csodás tusvonalat mondtam volna kedvencnek, de (sajnos) az a cuki róka mindent visz a végén :3

    VálaszTörlés
  11. Óóó az a táj, az a házikó, az a szoba :) Meg a rókácska és a smink, köröm...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)