Weekly Inspiration

Az év első hónapja olyan gyorsan elsuhant mellettünk, hogy komolyan megijedtem. Észre sem vesszük majd, és már itt a tavasz. Számomra a hónap vegyesen telt, történtek nagyon jó dolgok, de volt pár nagyon rossz pillanat is.
Mostanra a nagy fogadalomtételek hurrikánja is lecsendesedett, itt a blog szférában akik belevágtak valamilyen életmódváltós-edzős kihívásba, alig néhányan helyzetjelentenek már. Eltűntek a hangzatos bejegyzések, az "edzős és együnk egészségesen" fotók Instagramról is. 
A környezetemben is ezt tapasztaltam. A konditerem, ahová év eleje óta járok, Január első hetében szinte tele volt, a mai délutánra pedig alig lézengett ott 1-2 ember. 
Én büszke vagyok magamra, mert a karácsonyi habzsidőzsi miatt rám szaladt néhány kilót már  majdnem teljesen sikerült leadnom és januárban minden héten 4x edzettem. :) 
Remélem hogy közületek, akik itt is írták, hogy szeretnének változtatni, fogyni, stb. kitartóan véghez tudták vinni amit elterveztek. Ha pedig nem annyira, akkor sem szabad feladni, sosem késő elkezdeni. ;) 
Remélem, hogy az év első hónapja mindenki számára szuper volt. :) Február hónap első heti inspirációs bejegyzésével szeretnék mindenkinek klassz hetet és még klasszabb hónapot kívánni. ;)


Mik a terveitek erre a hónapra? :) Nekem elsősorban takarítós-lakberendezős-dekorálós projektjeim vannak, de szép ki lista gyűlt össze receptekből is, amiket ki akarok próbálni. :)


Csini!


Rózsaszínből sosem elég. :P


Tökéletes akár hétköznapra is. :)


Nagyon élveztem a hóesést, és tudom, hogy ha újra havazni fog, akkor megint elámulok majd rajta, de most már várom a tavaszt is. :)


Disney-hercegnős hajfonat. :)


Whao! *.*


De cuki! :)


Nagyon bejövős ez a szett. :) Mondjuk nincs az az összeg, hogy a csupasz térdemet kipakoljam ebben az időben. :D


Oh! Az egyik kedvenc illatom, most is őt használom. :) Ha valaki szereti a durván édes, sütis karamellillatot, akkor érdemes kipróbálni.


Ma egy olvasó azt kérdezte tőlem emailben, hogy milyen kozmetikumra érdemes többet költeni. Szerintem az alapozó és a korrektor azok, mert szuper szemhéjpúdereket lehet venni nagyon olcsón is, a tusok és spirálok is nagyon jók drogériás szinten, de alapozóból és korrektorból viszonylag kevés a nagyon-nagyon jó. Tehát én úgy gondolom, hogy ezekre érdemes picit többet költeni. Ha az ember lánya megvesz 3-4 drogériás alapozót és egyik sem válik be, akkor az összeg már megközelítheti egy high end termék árát is. Persze a drága nem mindig a legjobb, de ha sok tesztet és véleményt elolvasunk, akkor kaphatunk egy kis látképet arról, hogy mi az ami nekünk is beválna. :) Egyébként ha mégsem jön be egy adott termék, akkor érdemes a blokkal együtt visszavinni.


Még mindig imádom!


Hány darab ecsetet használtok sminkeléshez? :) Ezzel a kollekcióval azért már lehetne játszogatni, nem? :D


Imádom ezt a szettet. :)


Hangulatos, ugye? :)


Csodásak ezek a NARS rúzsok. :)


Egy kis nyamiság. :)


Szépséges! :)


Oh ez a táska! :)


Imádom a kandallókat és a különleges tűzifatárolókat. Ez a megoldás is nagyon tetszik. :) 


Arab stílusú smink, mert megunhatatlan. A szemöldöke pedig majdnem tökéletes. Az én ízlésemnek az eleje picit természetellenesen van trimmelve.


Pulcsimintás köröm, mert olyan szééép! *.*


Jajjj! :D


Ez a kilátás azért nagyon ott van. :D


Gergő szerint ez Xena estélyiben. :D Nekem akkor is bejön. :P


Hangulatos ez a nappali. :)


Macaron. Mert nyami és mert olyan jól néznek ki ezek a színek együtt. :P


Szépséges ciccmicc! :) Jajjj de megdögönyözném! :D

Szép Hetet Lányok! :) 

Hogy telt számotokra az év első hónapja? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Egy nagyon jó haverom van nagy életmód váltásban, 30 éves korára le szeretne fogyni (talán összesen 40 kilót akart leadni, tavaly év elején kezdte, jól is haladt, de ugye jött a Karácsony...xD), neki az a mottója, hogy "sose késő elkezdeni, ezért én is csak jövő héten megyek majd" - szeptember végén tölti a harmadik x-et...Na ezért nem szoktam megfogadni semmit ...xD

    Egyébként örülj neki, legalább mindig van helyed, és gratulálok!:)
    És megint csodásak a képek, és pont azon gondolkodtam hétvégén, hogy mit tudnék még kihozni a Vintage Romance palettából, amit elvihetek suliba, hogy "élesben" teszteljem...:D

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek a képek ismét! :)
    A rózsaszín köröm, a smink és a cica a kedvencem :D
    Én is nagyon szeretem a havat, várom a hétvégi havazást, de egyre többször gondolok a tavaszra, hisz nemsokára itt van már :)

    VálaszTörlés
  3. Oh-oh az a rózsaszín körömlakk...egy rugóra jár az agyunk, tegnap rendeltem pont meg ezt a CG árnyalatot! :-) A fonott copf gyönyörű, mostanában én is rá vagyok állva az ilyen jellegű fonatokra, bár az elkészítése okoz néha egy kis késést a munkahelyről :-) Ezt a Yankee illatot én is kipróbáltam, egészen érdekes, először nagyon nem jött be, aztán ahogy hozzászoktam megtetszett, de tény hogy elég szokatlan illat. Olyan muris.:-)

    VálaszTörlés
  4. @Black Fairy, igen, én is így vagyok vele. Türelmes ember vagyok, de amikor valaki elfoglal egy gépet csak hogy fotózza magát rajta meg azon netezzen... na akkor nem vagyok olyan türelmes. :D

    @PAncsi, jöjjön a tavasz. Bár, ahogy néztem hozzánk a héten még 15 centi hó jön. :D

    @Ami, valahogy sejtettem, hogy Neked a rúzsok fognak a legjobban tetszeni! ;)

    @Rita, nekem is nagyon tetszik ez a lakk. Ha erre jársz legközelebb írnál róla nekem, hogy mennyire vált be? :) Én nagyon szeretem az ilyen édes illatokat, főleg télen. A másik kedvencem a Vanilla Cupcake, azt is érdemes kipróbálni. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szívesen írok majd róla, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket, nagyon szeretem az ilyen cukorka színű lakkokat. Nagy CG lakk kedvelő vagyok és eddig nem is okoztak csalódást kivéve kettőt, melynek az árnyalata felkenve nem igazán tetszett, egyből meg hiányzott az ecset :-)
    Az illatokra visszatérve ismerem a Vanilla Cupcake-et is, bár én autóillatosítóban próbáltam, durva is volt pár napig, nagyon intenzíven ontotta magából az illatát, de bántónak nem volt mondható! Amúgy tényleg nagyon fincsi illat! :-)

    VálaszTörlés
  6. A kedvencem a babakék kabát meg a kilátásos és a kandalló, de persze a többi kép is tetszik, a cica pedig extracuki ^^

    VálaszTörlés
  7. Xéna estélyiben :DDD
    Annyira jók a képeid (szokás szerint), hogy nem is tudok mit hozzáfűzni... talán annyit, hogy a kandalló elméletben tök jó, de gyakorlatban összepiszkolja az egész lakást.
    Az életmód váltás kapcsán pedig csak annyit, hogy elkezdeni baromi nehéz, de egy idő után annyira része lesz a mindennapoknak, hogy én már el se tudnám képzelni, hogy ellógjak egy edzést.

    VálaszTörlés
  8. Nekem kicsit elkente A számat, hogy kilóban nem változtam. Igaz centiben igen. A hasamon és a csípőmön.
    Húúú az a bálterem... Egy hercegnő ruci kell azzal a hajjal most! Úgy szeretnék egyszer, na jó többször, emenni egy igazi bálba, ahová olyan naaaagy ruha kell...
    A cica utazhatna a ruha uszályán :) . Csak vicc volt. Most néztem a Szaffit.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)