Weekly Inspiration

Imádom ezt a napsütéses, tavaszt ígérő időjárást. Bár még jobb lenne, ha épp nem tüdőgyulladásból próbálnám kikúrálni magam. Nagyon-nagyon szeretnék már tavaszt, jó időt, virágokat, sok-sok napsütést, kirándulást és szabadban olvasást. 
Remélem jól telt a hétvégétek és a Valentin Napot is kellemesen töltöttétek el. :) Ezzel a képválogatással szeretnék mindenkinek kellemes hetet kívánni! ;)


Nem rajongok túlzottan az ilyen tucat-fotókért. (Virágcsokor a kézben, vagy rosszabb esetben a táskában.) De ez a rózsacsokor olyan szép, hogy muszáj volt beletennem a válogatásba. :)


Jól esik végre ismét világos színeket hordani. :)


Csini! :)


Olyan szép ez a táska. *.*


Imádom ezt a manit. Egyébként épp a hétvégén olvastam egy írást arról, hogy sok blogon, főleg külföldön retusálva vannak a manis fotók, hogy például teljesen tökéletesen szabályosra szerkesztik a körömágynál a széleket, vagy épp olyat is láttam, hogy a minta volt rászerkesztve a körömre. Persze, csodásak azok a tökéletes manik, csak szerintem ez is egyfajta hamis képet közvetít. A fenti fotóval kapcsolatban bizonytalan vagyok. Mit gondoltok tényleg ilyen ügyes a készítő, vagy picit rásegített fotóbolttal? :D Én naiv vagyok és azt mondom, hogy csak tényleg ilyen ügyes. :)


Olyan szépséges ez a pirosító, hogy nem is lenne szívem belemászni. :D


Oh, de imádom az ilyen salikat! :P Egyetek sok vitamint és öltözzetek melegen még akkor is ha úgy tűnik jó idő van, mert olyan könnyen meg lehet betegedni. Én már közel három hete meg vagyok fázva, szóval nem a levegőbe beszélek. :D


Mintha magamat látnám. :D


Gyönyörűségek! :)


Csini ez a szett. :)


Olyan szépek ezek a NYX ajakkrémek, kell nekem egy. :P


Hétköznapra egy kis egyszerű de mutatós smink. :P


Itt szívesen kivárnám azt, amíg a hőmérő higanyszála minimum 20 fok fölé nem kúszik kis hazánkban. :D


Ezt nagyon el tudom képzelni magamon. :D


Szépséges ez a háló! :)


Dögös füstös szemsmink, mert ez mindig jó választás. :P


Vagány ez az outfit. :)


Egy kis leopárdminta nekem mindig jöhet... :P


Imádom ezt a képet. :)


Nagyon szeretem a kaktuszokat. :)


Igazi csajos enteriőr. :)


Nagyon dög! :D


Oh Johnny! :D


100%-ig biztos vagyok benne, hogy elősegítené a gyógyulásomat most ebből egy szelet. Vagy kettő. :P


Jáááájjjj ez olyan cuki, hogy muszáj volt megmutatnom nektek is. :)


Szép Hetet Lányok! :)

Hogy telt a hétvégétek? Remélem ti nem vagyok betegek. :) Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. A csokitortás a favorit :P De az a barackszínű galléros blúz...*.*
    Jobbulást! :))

    VálaszTörlés
  2. A pirosító miatt egy hétig nyüszíteni fogok, csodálatosan szép! <3 A lakkozással kapcsolatban: a mutatóujjnál mintha a körömágy bőre minimálisan cafrangos lenne. Vagy lehet hogy csak liquid latex maradvány... én is bizonytalan vagyok kissé, de biztos vannak ilyen ügyes lányok. :) A betegséghez csak annyit: december 7-én robbantam le, 23-ig dolgoztam, a munkahelyemről bezuhantam otthon az ágyba, és január 26-án engedett csak vissza a doki dolgozni, de akkor már zokogtam neki hogy engedjen el. Az ismerőseim közül négyen is küzdenek most ezzel, szóval valami gusztustalan-droid-mutáns nyavalya van a levegőben. :( Gyógyulj meg! :) Virág

    VálaszTörlés
  3. Már megint olyan szép és romantikusan csajos képeket találtál, elolvadok tőlük ^^
    A manikűr szerintem biztos, hogy szerkesztett, én a széleknél olyan szabályos vonalakat látok, amit emberi kéz nem biztos, hogy így tudna megalkotni.
    A kis elefántok meg úúúúristen, de cukik, imádom őket, a kedvenceim! ^^ És gyógyulgass, jobbulást kívánok neked - remélem a napsütés és a jobb idő segít majd a felépülésedben :)

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást Neked. Jól elhúzódik ez most nálad... :(
    A rózsaszín rózsák meseszépek a képen, a kócos fogmosós tüneményes!!!!! A Zoeva ecseteket és valamelyik jó sötét nyx ajakkrémet elfogadnám. A kaktuszokat én is szeretem és az elefántos kép is cuki!!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Nem vagyok (kivételesen) naiv, szerintem egyértelműen volt egy kis utómunka a manin... :) Én sem szeretem ezt egyébként, mert úgy vagyok vele, hogy nem történik tragédia, ha nem teljesen tökéletes minden. Bár lehet, hogy csak magamat nyugtatom vele. :D
    A pirosítóra olyan régóta vágyom. ♥

    VálaszTörlés
  6. Óh, hogy mindenki beteg...:/
    Gyógyulj meg minél hamarabb!!! :)

    Amúgy a sminkek és a körmök csodálatosak...azok az elefántok meg iszonyatosan édesek!!! (És megkívántam a salátát - ezért nem szeretek kajás posztokat nézegetni, ilyenkor már sehonnan nem fogok alapanyagot szerezni...>.<)

    VálaszTörlés
  7. Az első kép mindent visz <3 a kis egyszerű "tusvonalas" smink is szupi :)

    VálaszTörlés
  8. Úristen!!! Amikor megláttam azokat a NYX szájfényeket valami megállt bennem aztán tovább ment és az álarcnál megállva el is képzeltem együtt a sötét bordóval. *.* Így nagyon szívesen mennék farsangozni bárhova. :D Ezenkívül még a hétköznapi smink is rettentően gyönyörű. Az a hófehér szoba pedig mesés.
    Nos én a hétvégémet betegen töltöttem. Ami viszont meglepett, hogy pár nap alatt kigyógyultam pedig semmit nem is csináltam nagyon csak aludtam, de azt sokat. Szóval nagy valószínűséggel ez lehetett a probléma egyik fő forrása. Szóval ezzel telt az én hétvégém. :)

    VálaszTörlés
  9. Virágcsokor pirosító torta és a elefáncsik a csúcs:)

    VálaszTörlés
  10. Szerintem is szerkesztett A mani, de szépek A színei.
    Kockás sälas szettet kerem egyben. A maszkot is, bár nem tudom mihez kezdek vele. A tortát is, na azzal tudom mit kezdek majd! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)