A Nap Szettje


Ma egy olyan szettet hoztam nektek, ami szerintem tökéletes egy hétvégi laza programhoz. Legyen az családi nap, barátnős délután, randi, mozi vagy egy kiadós shoppingolás. ;) 


Én a most nagyon divatos szaggatott farmert választottam a szett alapjának, de mindenki képzelje hozzá a saját kedvencét, ami leginkább passzol az ízlésének és alakjának. A szintén nagyon trendi csíkos felső szerintem jól illik hozzá. A vagány cipzáras dzseki az egyszerű sállal egyszerre laza és extravagáns. A kalaptól pedig nőies és egyedi lesz a szett. 
Én egy láncos cut out bokacsizmát választottam a szetthez, de jól illik hozzá egy tornacipő vagy bakancs is. Az egyszerű, praktikus fekete pakolós táska pedig minden nő legjobb barátja. :) Kiegészítőnek én egy gyűrűszettet választottam. 

Én egy laza hullámos hajat képzelek el ehhez az outfithez. Ha sietek és nincs idős hajsütővassal formázni a hajam, akkor általában befonom és a fonatot átmelegítem hajvasalóval. Ezután így hagyom 10-15 percre, amíg kihűl. Közben sminkelek, vagy reggelizem. Kibontom a fonatot, az ujjammal szétrázom a hajamat, fújok rá egy kis lakkot és már kész is a laza hullámos frizura. ;) 
A szetthez illő smink szerintem egy bézs-barna füstös szem, kevés pirosítóval és nude ajkakkal. Ha a programunk estig tart, akkor akár egy cicás tusvonallal is ki lehet egészíteni. ;) 


Mit szóltok ehhez a szetthez? Változtatnátok rajta valamit?  Mit terveztek hétvégére? :)

Megjegyzések

  1. Hát..ez nem az én stílusom, de felvéve máson biztos nagyon csini! :D (mondjuk én inkább bakancsot tennék hozzá, nem tornacipőt, ha már le kéne váltani a csizmát...:D)
    A smink részlegből minden sötétebb szín jöhetne - viszont az értékéből levon, hogy az a szemhéjalap nem igazán vált be nálam...:(

    Mondjuk a kalapot minden további nélkül elfogadnám...:D

    VálaszTörlés
  2. Tökéletes! :D
    Pont az én stílusomhoz illő! ;)

    VálaszTörlés
  3. A dzsekin és a farmeron kívül mindet szeretném :) A szakadt farmer helyett egy egyszerű kék farmert, a dzseki helyett pedig egy bőrkabátot választanék :)

    VálaszTörlés
  4. A kalap, a táska és a csizma jöhet :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)