Haul (Drogéria, Ecsetek, Ékszerek, Lakberendezés, Zara, New Yorker)


Ebben a bejegyzésben az elmúlt másfél hónap zsákmányait szedtem össze a blogon. Mivel egyszerre sosem vásároltam sok mindent így praktikusabbnak láttam, ha összegyűjtöm a dolgokat egy nagyobb bejegyzéshez, mintha minden héten hoztam volna egy-egy kicsi, rövidke zsákmányos-posztot.
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam mostanában, nézzétek meg a teljes bejegyzést! ;)


Egyébként kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy mit gondoltok melyik jobb? Kisebb poszt, esetleg részletesebben vagy így ömlesztve, nagy mennyiségben, de kevésbé részletesen?


Ezen a képen szerepel csak a Nivea Contol Shine Arckrém, amit új nappali arcápolónak vettem meg. Korábban használtam egy nagyon jó Nivea arckrémet, hasonló kiszerelésben, de sajnos nem ez az. Még tesztelgetem, hamarosan írok majd róla részletesen is. :) 

Az Essence ecsetről már írtam itt.
Szerintem hamar elkapkodták, de az eldugottabb Rossmann üzletekben még találhattok belőle. :) 

Szintén csak itt szerepel a Santé szempillaápoló balzsama, amit a Natúrangyal.hu oldalról rendeltem. A szempilláim sajnos februárban nagyon erősen hullattak, így muszáj volt beszereznem rájuk valamit.


A Nivea tusfürdőt még sosem próbáltam, szerettem volna valami tavaszias illatot. 

A Kallos hajpakolás újravásárlás volt, hiszen korábban már használtam és szerettem. 

A Garnier micellás víz szintén olyan termék, amit újravettem. Legutóbb májusban vásároltam belőle és február elején fogyott el, így nagyon megérte. Én szeretem. Sokan háborognak miatta, hogy nem lehet vele lemosni a sminket, meg kell mellé a lemosó és az arcmosás. 
Bevallom én el sem tudom képzelni, hogy az arctisztítási rutinomban ne szerepeljen az arcmosás. A sminklemosó funkcióját pedig nem tartom rosszabbnak, mint a Bioderma esetében. Ott is legalább 3-4 korong kellett, amíg leszedte a spirált a szememről, ráadásul irritálta a szememet. 

Amire én használom, az az arctisztítási rutinom 3. lépése, tehát a sminklemosó, arclemosó után ezzel törlöm át az arcomat. Nagyon jól leszedi a smink maradékokat és az arctonik-arckrém előtt már teljesen tiszta lesz a bőröm.


Smink és körömlakk fronton eléggé elszaladt velem a paci, hála az Essence és Catrice leárazásoknak.


Mielőtt még csúnya, telhetetlen önző nőszemélynek tartanátok, megsúgom, hogy itt bizony sok olyan dolog lapul, amit Nektek szánok majd egy nyereményjáték keretein belül. Többek között a krémes szemhéjfesték, a szemhéjpúderek és a pirosító is ilyen. ;) 

A szemöldökceruzát teljes áron vettem, mert elfogyott a megszokott Essence szemöldökceruzám és ki akartam próbálni a Catrice termékét is mert csupa jókat olvastam róla. :) 

A Catrice korrektorból kettőt is vettem, az egyiket magamnak, a másikat a barátnőmnek. Ez a kedvenc korrektorom és szinte hihetetlen, hogy a kis tégely már 2 éve nálam volt és csak most fogy el, pedig rengeteget használtam. Nem is tudnék élni nélküle, így mindenképpen kellett az utánpótlás.

Két trendkiadásból is vásároltam leértékelve, az egyik A Feathered Fall, amit február elején ismét kitettek a Müllerben, így nem hagyhattam ott 700Ft-ért az áhított tust és szájfényt. :P 

A Vieannart trendkiadás is le van értékelve a Rossmannban, ebből szintén vettem két rúzst, a Klimt's Ardent Kiss árnyalatot. Az egyik szintén a barátnőmé, a másikat pedig azt hiszem beleteszem majd a nyereményjátékba, bár nagyon szólongat, hogy had maradjon velem. :D


Az Essence krémes szemfestékei közül a rózsaszínt magamnak vettem, a bézs árnyalat pedig majd egy olvasóé lesz.


Catrice cukiságok.


Még egy kép. :)


Az utóbbi 1 hónap lakkszerzeményei. Igaz, hogy azóta még öt új darab került a gyűjteménybe, de azokat nem volt alkalmam még lefotózni. :)


Kezdjük a középsővel, mert róla már írtam a blogon. A Hidden Stories kollekció egyik lakkja. Itt láthatjátok élesben:

A másik két árnyalat a kifutó Essence lakkok közül a 109 Off ti Miami! és a 167 Candy Love árnyalatok. Mindkettő kívánságlistás darab volt hosszú ideje már. :)


A Catrice Feathered Fall topper után már ősszel majd meg haltam, de sajnos amikor meg akartam venni, már elfogyott. Ennek örülök, mert a leakciózáskor sikerült belőle találnom. :) 

A Catrice Roc-o-co "02 Lilas Bleus" árnyalata élőben teljesen magával ragadott. Egy csodás sápadt, picit piszkos hatású selyemfényű matt menta. Az üveg miatt pedig igazi gyűjtői darab. :) 

Az Essence 190 Kiss Me Freddy árnyalata is régóta vágyott lakk, nem is hagytam ott az üzletben akciós áron. Csak megsúgom, hogy zsenge tinikorom nagy szerelme Freddie Prinze Jr. volt, a kedvenc filmem pedig a Csaj nem jár egyedül volt, amiben van egy Kiss Me című szám. :D


A Lovely lakkok közül ezt a csodás zöldes-kékes-lilás multichrome darabot hoztam el, szintén egy szerencsés olvasóé lesz majd. ;) 

A Catrice kifutó lakkok közül a lila sand lakkot vettem meg, ami szintén régóta birizgálta már a fantáziámat, mert hát homok hatású, meg lila... :D

Az Essence-től még a Galaxy Flakes lakkot hoztam el.


Régóta kívánságlistás volt egy új ecsetkészlet és sokáig gondolkodtam rajta, hogy megveszem a Sigma egyik készletét, de aztán úgy gondoltam, hogy keresek egy olcsóbb alternatívát és a különbözetet szépen félreteszem a fényképezőgép-projekt keretébe. :) 

Nagyon sok véleményt elolvastam és megnéztem, és végül a Jessup márka mellett döntöttem, akik szuper Sigma és BH Cosmetics dupe ecseteket gyártanak.

Mivel évek óta nem használom az ebay-t, így Ági volt olyan édes-aranyos, hogy segített nekem a rendelésben. Mert szerettem volna pár dolgot ebay-landről, de ismerem magam, hogy ha újra regisztrálok, akkor nincs megállás és ész nélkül vásárolni kezdek. :D


Az ecsetek szuperül becsomagolva érkeztek, kb. 2 hetet kellett rájuk várni.


Abszolút kihasználható darabok, nincs benne egy olyan sem, aminek ne találtam volna funkciót.


Nagyon puhák, de kellően tömöttek.


Fotózás után azonnal kimostam őket és egyáltalán nem hullanak, nem változott a minőségük sem.


A satírozóecset egy álom.


Az arcra való ecsetek... jajj hol is kezdjem. Puhák, tömöttek, rugalmasak, nem hullanak, nagyon jól felveszik a festékeket és szépen le is adják, nem csíkoznak, mosás után sem változott a minőségük. Kézre állnak és szerintem nagyon szépek is. :)


Van a csomagban sima lapos stippling alapozóecset, ferde alapozóecset, egy ferde kerek egyet amit én kontúrozáshoz használok, egy tömött kis kerek ecset, ami nekem nagyon bevált a pirosítóhoz, de szerintem alapozóecsetnek sem lehet rossz. A hegyes ecset pedig a precíz alapozáshoz szuper, illetve a youtube guruk előszeretettel használják a szem alatti korrektor és fixálás rutinban. 
Ez az öt ecset egyébként a Sigma 5 Piece Kabuki szett másolata.


Komolyan beleszerelmesedtem ebbe a készletbe.


Annyira de annyira puhák!


Szintén ebay szerzemény ez a két csodás statement nyaklánc.


Azt hiszem együtt töltjük majd a tavaszt és a nyarat! :)


Ezzel a nyaklánccal kicsit bizonytalan vagyok, mert annyian írtak, hogy nekik is ez van meg és pedig nem szeretem ha szembejönnek velem a ruháim-kiegészítőim. Ha máson is látom majd, akkor valószínűleg kiszeretek majd belőle, de egyenlőre imádom, szinte minden nap ezt viseltem az utóbbi hetekben. :)


Ruha fronton nem sok mindent vásároltam az utóbbi hetekben, tényleg csak a legszükségesebbeket.


Ezt a lenge, szürke kardigánt a New Yorkerben vettük, Gergő lepett meg vele Valentin Napra. Imádom az ilyen póló-kardigánokat. :)


A csíkos basic felsőt a Zara-ban vettem 2000 Forintért. Nagyon tetszett ez a típus már évek óta, de amit eddig próbáltam nagyon előnytelen volt a mellméretem miatt. Ez viszont tetszett magamon, a tavasz egyik fő trendje, szóval nem hagyhattam ott.


Ez a military zöld hasvillantós crop pulcsi egy spontán vásárlás eredmény. Az egyik kolléganőmet kísértem el a Hádába és megláttam ezt a Woman márkájú rövid pulcsit, ami tökéletes a magas derekú nacikhoz és szoknyákhoz és csak 1800Ft volt, nem hagyhattam ott.


Még február elején elkapott a tavasz láz és anyuval elugrottunk a KIK-be ahol mindig nagyon jó dolgokat szoktunk találni. Most sem volt másképp. :P


Teljesen beleszerettem ebbe a kék árnyalatba. Ez a kék, felakasztható kaspó annyira szépséges, ráadásul fém. Valami szép hófehér virágot kell már csak találnom bele. :P 
A cuki kis madaras abrosz tökéletes lesz Húsvétra. :)


Vettem még dekorhomokot és gyertyákat is ebben a kék színben, utóbbiak darabja 150Ft volt. :D


Szintén Húsvétra kerülve választottam ezt a natúr dísztojás szettet is, ami kemény 290Ft volt. Barkával szerintem jól fog mutatni. :)


Ezek a cuki nyuszikák pedig aranyeső ágra kerülnek majd a színes tojások mellé :) Szintén 290Ft volt a csomag.


Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és hasznosnak találtátok. :)

Ti miket vásároltatok mostanában? Az Essence és Catrice leárazásokról vettetek valamit? Vásároltatok már tavaszi dekorációkat? :)

Megjegyzések

  1. Igazából...én mindenféle felosztásban szeretem a zsákmányos bejegyzéseket, majdnem annyira szeretem olvasgatni/nézegetni, hogy mások mit vettek, mint vásárolni.../na meg ötleteket gyűjteni...:D/

    Amúgy sok szép dolgot vettél! :)
    Azok az ecsetek is egész jól néznek ki...:D

    VálaszTörlés
  2. Én szivesen olvasgatam a vegyes haul posztokat :) Alig várom a lakkokat bevetésen! A nyakláncok is gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  3. Azért szeretem az ilyen zsákmányolós posztokat nézegetni, mert egy kicsi hang azt mondja nekem legbelül: "Jól van, kicsi Boszi, megnyugodhatsz, más is van, aki legalább annyit elkölt, mint te." :D Most hogy így látom, az a lila Catrice lakk az én fantáziám is elkezdte birizgálni, remélem, láthatunk majd szvaccsfotókat róla! ;)

    VálaszTörlés
  4. A még nem mutatott lakkal szívesen látnék bejegyzéseket :)
    Az ecset nekem is tetszik, szeretnék még egy készletet, lehet ezt veszem majd meg. :) a ruhák pedig nagyon csinosak ^_^

    VálaszTörlés
  5. A NIVEA tusfürdőre kíváncsi vagyok milyen.
    A micellás vizet pedig már 1000 éve meg akarom venni :D

    VálaszTörlés
  6. Ajj, éppen ma jártam a Rossmannban, és annyi minden jó dolog le volt árazva (körömlakk, szemhéjpúder, púder, spirál stb.), hogy nem lehetett otthagyni :D Pláne nem 2-300 Ft-ért! :)

    VálaszTörlés
  7. Szép dolgokat vettél! :)
    Nekem is vannak olyan érzéseim egy-egy ilyen bejegyzés olvasása közben, hogy jó, hogy nemcsak én vásároltam sok dolgot az elmúlt hónapban :D
    Az a Lovely duokróm lakk nagyon tetszik, no meg a sminkek és a lakberendezési cuccok :D
    Sajnálom, hogy nálunk nincs KIK

    VálaszTörlés
  8. Én is szeretem a Haul posztokat írni is meg nézni is másoknál. A hosszabbakat jobban szeretem, de néha jobb a rövidebb, ha van valahol valami tuti kihagyhatatlan akció és erre van felhívva a figyelem. Amúgy jó dolgokat vettél. A catrice szemöldök ceruzáját én nem igen szívlelem. Kíváncsi leszek a véleményedre. :)

    VálaszTörlés
  9. A rózsaszín nyakláncba szerelmes lettem*-*

    VálaszTörlés
  10. Kb két hete rendeltem meg ugyan ezeket az ecseteket csak ezüstben, remélem Nekem is ennyire fognak tetszeni, már alig várom! Velük rendeltem egy Zara dupe, ilyen takaró sálat, az ma jött meg, egyszerűen imádom! :D

    VálaszTörlés
  11. Jók a haul posztok, szerintem több egyszerre impresszívebb.
    Amúgy én úgy örültem, hogy le van/volt árazva a Viennart. Tök véletlenül találtam még rúzsokat, és csomót gondolkoztam, hogy a Klimt's Gentle Kiss vagy a Klimt's Ardent Kiss jöjjön velem haza. Aztán az előbbit vettem, mert bordó rúzsom mégiscsak több van, világosabb piros meg egy sem. De annyira szép mindkettő szín, meg az a tok...
    Néha kisebb budapesti Rossmannokban nagyon régi trendkiadások leárazott darabjaival lehet találkozni, ugyanott például még a check & tweed -ből voltak lakkok (400 forintért!) meg szemhéjpúderek.

    VálaszTörlés
  12. Az az ecsetkészlet *-*
    Jó kis dolgokat vettél :) Haul postok pedig bármikor, bármilyen mennyiségben jöhetnek :D

    VálaszTörlés
  13. Szeretm az ilyen bejegyzéseket! Megnyugtat, hogy nem csak én vettem több lakkot mostanában. Azok a fránya leárazások is olyanok, mint a szirének. Ismételten meg kell jegyeznem, hogy ezen a téren túlzó hatással van rám a blog. :D
    Nekem a Catrice új trendkiadásának a lakkja annyira nem jön be. Nem az a szín , mint a képen es az üvegben. Kicsinylem az ecsetét és nehéz fogni a pindur kupakját. Nem utolsó sorban szerintem az állandó szortimentnek felemelték az árát.

    Tennél fel azokkal a nyakékekkel saját outfit bejegyzest? Engem érdekelne!

    VálaszTörlés
  14. Lemaradt:
    A KIK-ben vásárolt gyertya piszok jó vétel volt. Bútorfestő társaim a bútorgombok miatt járnak oda. Van, h a prcelán bútorgombok 259.-/db áron vannak. Ugyanazon gombok sok helyen lakber webshopokban akár az ezer forintot is megközelítik. Nagyon nem mindegy!

    VálaszTörlés
  15. A rózsaszín statement nyaklánc gyönyörű!!! A Catrice camouflage korrektor nekem is kedvencem... Jó sok minden összegyűlt! :)

    VálaszTörlés
  16. Szuper dolgokat szereztél be! A Kiss Me Freddy-n én is gondolkodtam, de végül nem vettem meg, mindenesetre nagyon szép színe van :)

    VálaszTörlés
  17. Már látom, hogy azok az ecsetek lesznek a névnapi meglepetéseim saját magamnak! :D

    VálaszTörlés
  18. Te aztán feltankoltál :D Minden nap fested magad? (Én igen :)
    Remélem, lesznek lakkbemutatók :)

    VálaszTörlés
  19. A nyakláncok csodaszépek! A Garnier micellás vizet én is úgy használom, mint Te, és nálam is alapdarab az arcápolási rutinomban. Egyetlen hátránya, hogy utazásnál nem a legpraktikusabb a mérete, de ez megoldható probléma. =) Ezt a Nivea arckrémet használtam korábban, nekem tetszett, kíváncsi vagyok, Neked hogy vált be. =)

    VálaszTörlés
  20. Én is nézegetem az E-bayen az ecseteket. Lassan meg is rendelek belőlük, csak olyan nehéz a választás...
    A híres Essence Lush Princess spirált vettem meg a napokban, és tetszik egyelőre :).

    VálaszTörlés
  21. Én szeretem a Garnier micellás vizét, nekem remekül bevált, úgyhogy nem valószínű, hogy drágábbra fogok váltani. Minek, ha ez is jó? Nekem teljesen jól leszedi a sminkemet, a spirált is lazán, ráadásul sokáig elég. Nekem a szememet sem csípi, pedig sokan erre is panaszkodnak. Nem tudom, nálam teljesen jól működik, nagyon szeretem :) A többi dolog is nagyon jó, amiket vettél, látom már eléggé tavaszias színeket válogattál sminkek terén :)

    VálaszTörlés
  22. :) Nagyon jónak tűnnek az ecsetek. Nekem eddig csak a kicsik vannak meg, de mióta azok megérkeztek, akarom az egész szettet. :D A nyakláncok is nagyon szépek. :)

    VálaszTörlés
  23. Már én is keresek egy jó kis ecsetkészletet, mert lassan már bővül a használandó termékeim listája és van amihez elengedhetetlen lenne 1-2 bizonyos ecset.:) Ebay-re most már engem se lehet felengedni, mert rettenetes, hogy mennyi mindent meg tudok ott látni és bumm...megrendeli az ember. Persze olcsónak olcsó, de sok kicsi sokra megy.

    VálaszTörlés
  24. A nyakláncok elképesztően szépek :)

    VálaszTörlés
  25. Szia! Én is szeretnék egy ilyen ecsetkészletet rendelni, de még sohasem vettem semmit ebayről. Azt szeretném megkérdezni, hogy van e azzal kapcsolatban tapasztalatod, hogy mi történik ha nem vagyok otthon a szállítás idején? Berakják a postaládába vagy hagynak értesítőt? Valamint ha van otthon valaki, az átveheti e helyettem? Köszönöm. Anna

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)