Home Decor Ideas - White Perfection


home decor



A fehér szín az öltözködésben és a lakberendezésben is kényes árnyalat. Ennek ellenére a tökéletessége, légiessége, finomsága nagyon vonzó. A lakberendezésben tökéletesen illik a legtöbb stílushoz és nagyon jól variálható. Akár egy fa burkolatú, kicsit rusztikus hatású lakásban, akár egy letisztult skandináv stílusban, akár egy nőies, pasztelles otthonban nagyon jól mutat. Nevezhetjük alap színnek is, hiszen, ha az alapvető lakberendezési tárgyainkat ebben a színben választjuk (Szekrény, képkeretek, függönyök, lámpa, vázák) akkor a későbbiekben könnyebben variálhatjuk a színvilágokat és a stílusokat, letisztult, légies, tavaszi hangulattól kezdve tengeri-tengerparti hangulatú nyári otthonon át, mély, sötét színekkel variált őszies stílusig és arannyal-ezüsttel, meleg textíliákkal ünnepivé tett télies berendezésig.

Ti szeretitek a fehéret a lakberendezésben? Kicsi vagy nagy mennyiségben?

A képről mi a kedvencetek? :) 

Nekem a a kötött puff, az üvegbúra és a mécsestartó.

Megjegyzések

  1. Én inkább csak néhány kiegészítőben szeretem, nagy mennyiségben túl sterilnek érzem tőle a teret. Alapjáraton a krém, bézs színek tetszenek lakberendezésben és a meleg, természetes földszínek, de azért 1-2 fehér kellék jöhet, pl. függöny, díszpárna, stb. :)

    VálaszTörlés
  2. Pont most fogunk a barátommal másik lakásba költözni, és én annyira szeretnék fehér ágyat és bútorokat hozzá, de nagyon nehéz rávennem a párom, hogy beleegyezzen ebbe,de nem fogom feladni..:D

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik, főleg vidéki stílushoz alkalmazva. Sajnos nincs rá lehetőségem.
    Innét a komód, mécsestartó és a puff tetszik.

    VálaszTörlés
  4. Maga a tökély! Innen minden jöhetne :D

    VálaszTörlés
  5. Az ágynemű, a párnák és a lámpa :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom a fehér színt, így lakberben is jöhet, de csakis úgy, hogy ne legyen steril a végeredmény, ergo más színekkel, érdekes textúrákkal kiegészítve :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)