Makeup Revolution "What You Waiting For?" Paletta Teszt

 

 Ebben a bejegyzésben a Makeup Revolution egyik palettáját, a "What You Waiting For?"-t mutatom be nektek. Még januárban rendeltem a Pink Panda webshopról és azóta többször is kipróbáltam élesben, így mostanra azt hiszem kitapasztaltam annyira, hogy véleményt tudjak róla írni. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan teljesít a paletta, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést! ;) 



A paletta a Sleek palettákhoz hasonló, de egyedibb papírdobozban érkezik. Nekem ez nagyon szimpatikus, mivel ha a dobozában tartjuk és esetleg több palettánk is van a márka ezen vonalából, így könnyebben meg tudjuk különböztetni őket, ráadásul a doboz védi is a palettát.


Maga a paletta masszív, jól záródó, fényes műanyag tokot kapott. Rémesen gyűjti az ujjlenyomatokat és könnyen karcolódik, mindenképp javaslom, hogy tároljátok a dobozában, még ha macerásabb is a használata így.


Még egy szimpi tulajdonság, hogy a doboz hátulján megnézhetjük, milyen színeket tartalmaz.


A palettában egy nagyon jó kis tükör és egy számomra (és szerintem sok más sminkrajongó hölgytársam számára is) felesleges dupla végű applikátor is található. A színeket névvel ellátott műanyag védi, én ezt szintén javaslom megőrzésre, mert akár szállításkor is védi a palettát.


18 szín található a palettában, ebből 12 fényes-csillámos, 6 matt árnyalat. 
Felső sor: We Love You, Tick Tock, Can't Find The Break, Moving Car, Do It Alone és Sex Chromosome
Középső sor: Now It's Only Me, Scary Conversation, Take a Chance, Shut My Eyes, Stupid H..., Life Is Short
Alsó sor: Your Capable, Super Hot Female, Million Dollar Contract, Hot Track, Brand New Fans, Wicked Style


A paletta színvilága vegyesen hideg és meleg tónusú. Több árnyalat is megegyezik az Iconic paletták színeivel, de úgy gondolom, hogy ez egy kicsit jobban kihasználható paletta, hiszen több matt szín is található benne, így egy teljes sminket ki tudunk hozni belőle, legyen az alkalmi, bulizós vagy nappali szolid smink.
A paletta színei a most olyan nagyon trendi rózsaszínes beütésűek. Nekem nagyon nagy pozitívum, hogy fényes és matt highlight színt is tettek bele és van benne matt barna és fekete is. Nekem általában ezek a kritériumok a legalapvetőbbek, ha egy tökéletes, minden igényt kielégítő natúr színárnyalatú palettát szeretnék.


Az első kilenc szín. A matt árnyalatok felülete a régi Sleek palettákra hajaz.


A paletta második fele. (Bocsánat a rosszabb minőségű fotóért, hirtelen beborult amikor a fényképek készültek :-/)


Jöjjenek a színminták. A felső sor alap nélkül készült, a második sor szemhéjalapozóra. 
We Love You, Tick Tock, Can't Find The Break
Benti természetes fénynél. Alap nélkül is csodásan pigmentáltak a színek, de az igazi mélységüket mindenképpen alappal érik el. Hozzátenném még, hogy a tartósságukat is jelentősen javítja a szemhéjalapozó. Egyszer használtam alap nélkül őket élesben, de sajnos azt kell hogy mondjam, alig 2 óra alatt lepotyogtak a színek és beültek egy csíkba. 
Mivel manapság egy szemhéjalapozó beszerzése egyáltalán nem elérhetetlen vagy megfizethetetlen, azt mondom, ez egyáltalán nem hiba, vagy hátrány, különösen ebben az árkategóriában. Szerintem szemhéjalap nélkül még a drágább, felső high end szemhéjpúderek sem bírják sokkal tovább, főleg ha valakinek nagyon olajos vagy rejtett szemhéja van. 


Kinti napfényben. A fényes színek textúrája kellemes. Nem szúrósak-karistolósak a csillámok. A potyogása átlagos, nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint mondjuk egy Sleek. Könnyű őket elsatírozni.


Benti fényben, ablaknál.


Moving Car, Do It Alone és Sex Chromosome
Ablaknál készült swatchok. 
Ennél a hármasnál már látszik, hogy az alap milyen sokat számít. Különösen az utolsó színnél. 
Alappal egyszerűen tökéletesek. Szinte krémes, egyáltalán nem porzik vagy potyog. Mint az Iconic 3-nál itt is a sötét szín igazi mivoltját nehéz lefotózni. 


Nekem nagyon tetszenek ezek a rózsaszínbe hajló bronzos árnyalatok, ezek azok, amik szerintem a legtöbb nőnek jól állnak.


Ráadásul olyan színek, amik minden évszakban jól viselhetőek. 
Itt is kinti fényben készültek a swatchok.


Azt meg kell említenem, hogy a színminták egy húzással készültek.


Itt sikerült elkapni a Sex Chromosome csillámait.


Now It's Only Me, Scary Conversation, Take a Chance
Benti fényben, ablaknál. 
Az első szín egy mályvás rózsaszín. Ezt egy bronzos arany követi, a harmadik pedig egy csodás rózsaarany. 
Az első és a harmadik potyog egy picit, de engem ez nem zavar, megvannak a kis trükkök, amivel ezt meg lehet gyógyítani. ;) 


Az alap itt is sokat javít a minőségen.


Kinti fényben.


Kinti napfényben.


Shut My Eyes, Stupid H..., Life Is Short
Ebben a hármasban bronzos, barnás és egy ezüst csillámos fekete szín található. 
A fekete is nagyon gyenge alap nélkül, de szerintem ez sok palettában így van. Alap nélkül az első két szín eléggé porzik, de alappal csodásan működnek. 
Benti fényben, ablaknál készült swatchok. 


Szintén ablaknál, picit gyengébb fényben. A fekete ezüst csillámai használat közben annyira nem látszódnak.


Kinti fényben.


Your Capable, Super Hot Female, Million Dollar Contract
Benti fényben, ablaknál. 
A matt színek első hármasa, alap nélkül szinte észrevétlen. Alappal sem a leglátványosabbak, de nem is ez a lényeg. Az első szín tökéletes highlight. A másik két szín szuper átmenet-satírozószín, illetve a harmadik nagyon jó kis árnyalat a mélyítővonalba. 
Itt a matt színek általános betegsége érződik, vagyis a textúra kicsit krétás, porzik. Az alap ezen is segít persze. 


Erre a három színre talán sokan csak a vállukat húzogatják, de az az igazság, hogy nagyon-nagyon kevés palettában található meg a tökéletes matt highlight és satírozó-crease szín is. Sőt úgy általában az egész drogériás vonal nagyon gyenge matt színekben, még amit mattnak neveznek, sokszor az is szatén (lásd Catrice).
Szóval igenis nagyon jól kihasználható ez a három szín is.


Hot Track, Brand New Fans, Wicked Style
Benti fényben ablaknál. 
A matt színek közül a második hármasfogat már sokkal jobban teljesít, de ez sötétebb színeknél így is szokott lenni
Itt egy tökéletes taupe színt, egy meleg barna árnyalatot és egy klasszikus feketét kapunk. 


Alap nélkül ők is elég gyengék, de az alappal egyszerűen tökéletesek. Szép taupe árnyalatot nehéz találni, hasonló az Iconic 3-ban van, de az is inkább barnás egy picit. 
A barna szuper, tökéletes szín a smink "melegebbé-tételéhez" a fényes bronzok mellé. 
A matt fekete szín pedig minden paletta i betűjére felteszi a pontot. Ez az amivel mélyíthetjük, füstösíthetjük a sminkünket.


Kinti gyengébb fényben. 
Alap nélkül a fekete nagyon gyenge, de az alapba szépen "beleragad", ennek ellenére nagyon jól satírozható. Ezt el lehet mondani az összes színre. A matt színek satírozásakor néha foltosak lesznek, de itt nincs szó ilyenről.


Az Iconic 3 maga lenne a tökéletes paletta, ha lenne benne ez a barna és fekete, de mivel nincs két dolgot tehetünk. Vagy veszünk 1-1 monot vagy egy másik palettát, amiben benne vannak ezek is, vagy megvesszük ezt a palettát, amiben szinte ugyanazok a színek találhatóak meg, néhány extrával. 
Én a magam részéről nem szeretek több mono szemhéjpúdert vagy hasonló palettákat magammal vinni, ha utazom, így ez egy nagyon jó paletta, mert minden benne van, amire szükségem van. Egy színesebb palettával kiegészítve tökéletes darab nyaralásra is. 
Plusz szuper basic darab, ha valaki szeretne egy természetes palettát, amiben minden benne van.


Összegzés: Általánosságban elmondható hogy egy szemhéjalap mindenképp kell hozzá. Alappal a színek átlagban 8 órát simán kibírnak rajtam. Jól satírozhatóak, építhetőek, nem potyognak. Felvitelkor van egy minimális porzás, de mint említettem engem ez nem zavar, ezen lehet segíteni. Ennyi pénzért szerintem egy szuper, minőségi, nagyon nagyon jól kihasználható palettát kapunk. Az ára 2790Ft, ezért az összegért 18 színt kapunk, tükrös palettában, dobozzal. A 12 színű Sleek paletták átlagban 3000Ft körül vannak.
Érdemes egyébként figyelni a PP oldalát, mert sokszor vannak akcióik, ingyenes kiszállítás, stb. Amikor megéri akár több dolgot is rendelni, vagy a rendelésünk mellé akár ajándékot is választhatunk. ;)
Az oldalon amúgy csalókák a palettáról készült képek. Nézzétek a swatchokat. Hasonló színösszeállítás a Girls on Film sőt szerintem a nagy Flawless palettában is megtalálható a színek nagy része.

Értékelés: 5/5 

Most vonhatnék le pontot mert könnyen karcolódik és ujjlenyomatot gyűjt, de nem teszem, mert a dobozában tartva meg lehet kímélni. Azért nem akarok levonni egy pontot sem, mert alap nélkül gyengébb és nem tartós. Manapság egy szemhéjalap beszerzése ugyanolyan egyszerű, mint egy szempillaspirálé. Azért sem vonok le pontot, mert néhány szín porzik és a felvitelkor potyog. Nem vagyok egy szőrszálhasogató, mindenbe belekötő emberke. Ezeken a dolgokon lehet segíteni. Nekem fontosabb, hogy minden fontos szín megtalálható benne, alappal tartós, csodásan pigmentált és jól építhető-satírozható. 

Szerintem szuper paletta én szívből ajánlom mindenkinek, aki olcsón szeretne egy mindentudó palettát. :) Egy egész listám van Makeup Revolution palettákból és biztosan nem ez volt az utolsó amit megvettem, mert eddig csak jó tapasztalataim voltak a márkával és úgy általában a Pink Pandával is. :)

Mit gondoltok erről a palettáról? Megvettétek? Vagy esetleg valamelyik változatot a 18 színűek közül? Van kedvencetek a márkától? Vagy olyan ami kívánságlistás? Szerintetek milyen a tökéletes basic, természetes paletta? :)

Megjegyzések

  1. Nekem a Girls on Film van meg, ebben túl sok a barna az én ízlésemnek de nagyon jó összeállításaik vannak, szeretnék még párat :) A kedvencem a Sleek Oh So Special, egyszerűen nem tudok leakadni róla :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű!!! Csak sajnos számomra kihasználhatatlan lenne...néha úgy "kívánom" az ilyen színeket, de iszonyatosan nézek ki velük, és nem is illenek hozzám...:/

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, de van egy négyes Maybeline palettám, így a sötétebb színeit nem használnám.
    Ma is nézegettem a PinPandán a Revolution palettákat, de nem tudok dönteni.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, de van néhány 4-es drogériás szemhéjpúder-palettám, amit előtte szeretnék elhasználni. Tudatos vásárló üzemmódba kezdtem kapcsolni magam :)

    VálaszTörlés
  5. Klassz, átfogó teszt!
    Ez a paletta nincsen meg, de sok másik igen, és általában a legnagyobb bajom velük nekem is a szemhéjpúderek tartóssága. Idővel viszont sikerült kikísérletezni, így krémes szemfestéket viszek alájuk, amivel az egész napot kibírják. Megkérdezhetem, hogy te milyen primert használsz? Mert nekem az I Heart Makeup primeremmel 4-5 óránál többet nem bírnak ki - habár nekem rejtett szemhéjam van.
    Ha gondolod, nézz be a blogomra, több MUR palettát teszteltem már - a nagy kedvencem most az Iconic Pro 2. :)

    VálaszTörlés
  6. @ZsebBoszi, a Catrice tégelyes szemhéjalapozóját használom. :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi! Amint alkalmam adódik, beújítok egyet! :)

    VálaszTörlés
  8. Az Iconic 3 van meg nekem, őt nagyon szeretem, sokat használom.
    Gyakorlatilag bármelyik másik MUR palettáról látok képet, megvenném, mert általában szuper palettákat készítenek. Ez is nagyon tetszik, szuper, hogy ennyi matt szín van benne!
    Viszont elég sok palettám van, így egyelőre nem érzek tényleges késztetést, hogy megrendeljem (de ki tudja mit hoz egy szuper akció :D

    VálaszTörlés
  9. MUR paletták közül a Hot Smoked, az Iconic3, a GO!, és a Flawless van a birtokomban.

    A HotSmoked palettát nem használom annyit, mint eleinte gondoltam, de alapból egy jól kihasználható bulis paletta.

    Az Iconic3 szívemnek kedves, nagyon natúr, de nekem az a tipikus tavaszi/nyári paletta a színei miatt.

    A GO! univerzális, van benne bronzosító, pirosító, és highlighter is, plusz a szemhéjszínek.

    A legnagyobb kedvencem azonban a Flawless paletta, nagyon jól kihasználható, csodálatosan pigmentált színei vannak, nappali is esti smink is könnyedén összedobható vele.

    VálaszTörlés
  10. Ahogy nézegettem a swatchokat, megjegyeztem magamnak, hogy sok szín hasonló a Flawless árnyalataihoz, de aztán te is írtad :) Nagyon tetszenek a Makeup Revolution paletták, mindig találok olyat, amit szívesen megvennék, de azt hiszem a Flawless-szel most elleszek egy jó darabig :) A te palettádból a 3 sötétebb matt a kedvencem, gyönyörűek :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép ez a paletta és szuper részletes volt a bejegyzés. :)

    VálaszTörlés
  12. @Piros, szerintem bármelyiket is választod, megéri az árát. :)

    @Nuss, én is erősen gondolkodom megint a Flawless-en, de félek, hogy utána már nem használnám a többit. :D

    Köszi Lányok! :)

    VálaszTörlés
  13. Úúúú, ezzel a palettával szemezek a kezdetek óta (nem csak azért, mert Gwen Stefany sminkeket lehet vele csinálni... ;D )
    Most megerősítettél a cikkeddel és a swatchokkal, szülinapomra beszerzem ezt a csodát! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)