SOTW - Spring Fever


SOTW



Ma egy igazi tavaszköszöntő válogatást hoztam nektek a hét stílusa rovatban. Csupa üde, az évszakot idéző holmi. Pasztell és élénk színek, virágminták, csipke és vidám kiegészítők, csodás lakkok és szebbnél szebb tavaszias kozmetikumok kerültek a válogatásba, remélhetőleg úgy, hogy mindenki talál benne kedvére valót. :) 
Tavaszra szinte kötelező darab egy színes pulcsi, vagy valamilyen virágos ruhadarab. A kiegészítők közül pedig a színes táskák és a feltűnő nyakláncok hódítanak. A cukorkaszínű lakkok nélkül pedig el sem lehet képzelni a tavaszi trendeket. 1-1 ilyen ruhadarabbal vagy kiegészítővel szuperül felturbózhatjuk a ruhatárunkat és azonnal tavaszi hangulatba hozhatjuk magunkat. :) 

Ti vásároltatok már valamilyen ruhadarabot, kiegészítőt vagy kozmetikumot tavaszra? Mit terveztek venni? Válasszatok 5 kedvencet a képről! ;)

Nekem a ballonkabát, a menta színű pulcsi, a jobb alsó sarokban lévő nyaklánc, a masnis szoknya és a korall színű Essie lakk a kedvenceim. :)

Megjegyzések

  1. Még nem vettem, de szeretnék egy világos bokacsizmát és egy hozzá passzoló táskát.
    A képről a ballon, a bokacsizma, a pulcsi, a ruha és a szoknyák!
    Imádom a tavaszt!!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a bőrdzseki és a ballonkabát must have kategória. Szépségesek! :) Persze a többi is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Egy ilyen ballonkabátnak nagyon örülnék! :)
    A képről a jobb felső virágos ruha, a ballonkabát, a két rövid virágos szoknya és a jobb alsó nyaklánc a kedvencem! :)

    VálaszTörlés
  4. Egy gumicsizmára lenne szükségem és esetleg egy táskára. Innen annyi minden tetszik most, azt hiszem ennek a pénztárcám nem örül.

    VálaszTörlés
  5. Aww. Nekem minden nagyon tetszik, nagyon ki vagyok már éhezve ezekre az árnyalatokra. :) Még nem vettem semmit sem, még készül a kivánságlistám. :)

    VálaszTörlés
  6. A bokacsizma, a fehér kardigán, a virágos nadrág és a fehér kardigán melletti nyaklánc a kedvencem :)

    Szerencsére ballonkabátot beszereztem tavaly a kedvenc turimból ^^

    VálaszTörlés
  7. Húúú, hát a képről bármit nagyon szívesen elfogadnék :P Mivel alig van pasztell színű ruhám, szeretnék egy-két darabot beszerezni :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon vidám ruhák! Nekem nagyon tetszenek a ballonkabátok, de valami sötétebb színben szeretnék egyet. A zöld táska és a csizma is nagyon tetszik, meg a zöld lakk :)

    VálaszTörlés
  9. Egy szép nyakláncot nagyon szeretnek. Amihez kell persze pulcsi is ! Meg egy új táska ! Lakkból már megvan amit akartam.

    VálaszTörlés
  10. Ballonkabát! Valamint kis kék borítéktáska, virágos szoknya, pink táska és az összes lakk - ez így 5 db ám, ha úgy vesszük! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)