SOTW - Touch of Spring



SOTW



Amennyire hanyagoltak voltak a sálak egy időben, most szinte elképzelhetetlen darabjai a modern nő ruhatárának. A trendek, a minták, az anyagok változatosak és izgalmasak. A vastag, téli kötött sálak és a kockás minta után végre ismét a lenge darabok, a pasztell színek, a légies minták kerülnek előtérbe, amelyek tökéletes kiegészítői a könnyű kis blézereknek, a nőies ballonkabátoknak, a lezser oversize kabátoknak és az aprócska dzsekiknek.
A sál legalább olyan egyedi és személyiségfüggő, mint egy parfüm. Lehet elegáns, finom, klasszikus. Játékos, vidám. Merész és egyedi, buja és szexi, kislányos vagy épp bohém. Sokféle módon hordhatod és még az alapdarabokból összeállított szetteknek is karaktert és egyediséget ad.
A legolcsóbb módja annak, hogy felfrissítsd a tavaszi ruhatáradat és amíg egy fajta kabátból általában csak egy színt vásárolunk, sálból lehet egy egész gyűjteményünk is, mindenféle alkalomra vagy hangulatra.
Amellett, hogy megkoronázza a szettünket, hasznos is, hiszen védi a nyakunkat a hidegtől. A sál a kabátunkkal, blézerünkkel legalább olyan, mint a sminkünkben a szemöldökünk. Elsőre talán nem tűnik fontosnak, mégis meghatározza a szettet és ha rosszul választunk (nem mindenkinek áll jól minden szín, minta, vastagság, hosszúság, viselési mód), akkor el is ronthatja az összképet.
Ennek ellenére manapság a kínálat bősége miatt nehéz félrenyúlni.

Ti milyen sálat viseltek idén tavasszal? A képről melyik a kedvencetek? :)

Nekem az apró fekete pöttyös pipacsos, a mellette lévő pillangós és a menta színű. :) No meg a felső sor csipkecsodája. :P

Megjegyzések

  1. Hát egyenlőre csak a régi kínálat van. Van egy egyiptomi kendőm, zöld-fekete. Olyan amit a katonák is használnak. Van egy fehér-pink színű, ezűst színű szállal hímezve, sejtmintás. Meg egy barna és más homokszínekből álló, persza ornamentikäs pamut kendőm.
    Innét a csipkecsoda, a menta színű és az alsó sorban balról a harmadik tetszik.

    VálaszTörlés
  2. A menta, az a barna-fehér mintás és a csipkés tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)