The Versatile Blogger Award


Az utóbbi hetekben ismét díjeső hullik a blogger körökben. Engem is többen jelöltek, de eleinte kedvesen visszautasítottam az elismerést, mert nem vagyok nagy rajongója ezeknek a díjaknak. 
Most mégis megadom magam, mert tényleg hihetetlenül jól esik, hogy ennyien érdemesnek tartotok rá. :) 
Szóval, köszönöm mindenkinek, aki jelölt. Nem emelnélek ki titeket név szerint, mert félek, hogy valakit kifelejtek, de mindenkinek iszonyú hálás vagyok! :) 

A díj elfogadásának egyik kritériuma, hogy írnom kell magamról 7 random tényt. 

  1. Nem szeretem a díjakat. Szerintem sokkal nagyobb elismerés, ha egy blogger munkáját azzal tiszteljük meg, hogy pár sorban írunk neki. Ez csak az övé, csak neki szól. 
  2. Ritkán nézek tévét és akkor is főleg dokumentumfilmeket, híradót. 
  3. Minden évben újranézek egyet a régi kedvenc sorozataim közül. Most épp a Jóbarátok felénél tartok, de idén még tutira sorra kerül újra a Szex és New York és a Gossip Girl is. 
  4. A kedvenc cukrászdám a győri Bergmann, a kapuvári Monaco és a világ lefinomabb Sacher tortáját Bécsben a Villa Aurora-ban adják szerintem.
  5. Rajongok a kastélyokért, elhagyatott házakért, szellemfalvakért és minden ilyen hátborzogató dologért. Közben meg a Paranormal Activity után egy hétig lámpa mellett aludtam. :D 
  6. Néha annyira el tudok veszni a saját gondolataimban, hogy elképesztő dolgokat művelek. Egyszer a vaníliakrém helyett a krumplipürét kentem a piskótára. :D 
  7. A kedvenc csokim az Oreo kekszes Milka és a Reese's mogyoróvajas tallérja. 
Nos, ennyi lenne. Nem szeretnék külön jelölni senkit a díjra, ha valaki idetéved és még nem kapta meg a díjat, akkor vigye nyugodtan. :)

Szép Napot Mindenkinek! :) 

Megjegyzések

  1. Ha Kapuváron járunk, mindig bemegyünk a Monakóba :) Volt, hogy a nyitvatartáshoz igazítottuk a látogatást :D
    Az Oreo kekszes Milkát én is szeretem, de csak a kicsit, mert a nagyban egész keksz darabok vannak, az kemény :S

    VálaszTörlés
  2. Úgy ennék most egy sütit :D

    VálaszTörlés
  3. Győrben nálam a Kálvária cukrászda viszi a prímet, minden süti/torta isteni, amit ott ettem, de az Eszterházy magasan viszi a prímet! =)

    VálaszTörlés
  4. Székesfehérváron szeretném felderíteni a legjobb cukrászdát és kávézót. Annak a napnak meg akarom adni a módját. Mondjuk egy szép tavaszi kirándulós -csavargós napot.

    VálaszTörlés
  5. Kapuváron a Monakó tényleg isteni, alig várom már a fagyiszezont szerencsére közel van könnyű elugrani egy kis nyalánkságért. :D

    VálaszTörlés
  6. 5-ös 6-os nálam is! :) (na jó még nem kentem krumplit piskótára, de hasonlóan meredek dolgok voltak már)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)