Weekend Inspiration

Mindig is csodálkozva és egyszerre csodálattal néztem azokra, akik itt a blog világban minden gond nélkül beszélnek a problémáikról, magánéletükről, nehézségekről, szakításról és az élet buktatóiról. Talán azért, mert fiatal koromban annyi negatív tapasztalatot szereztem azáltal, hogy sokan visszaéltek az őszinteségemmel és a beléjük vetett bizalmammal. Így, mostanra elég zárkózott ember lett belőlem. Csak a közeli barátok és a család az, akiket könnyedén beavatok az életembe. Nem mintha bármit is titkolni szeretnék, csak szeretem ezt a fajta meghittséget, ezt a láthatatlan kis buborékot, ami így körülöttem lebeg. 
Bármennyire is szeretek másoknak segíteni ha úgy hozza az élet, én megszoktam, hogy nem panaszkodom, nem nyafogok, nem öntöm ki a szívem itt, facebook-on vagy épp a buszmegállóban a távoli ismerősnek. Nem ítélek el senkit, mindenkinek megvan a joga arra, hogy úgy dolgozza fel a nehézségeit, ahogy neki jól esik. Én inkább csendesen, magamban, a barátokkal megbeszélve, a család tanácsát kikérve teszem ezt. Nem csak a problémákról, a mindennapi élet nehézségeiről van szó, de ugyanígy a pozitív dolgokról is. Más dolog megmutatni Nektek, hogy mit vettem az utóbbi hónapban és más dolog beszélni az összeköltözésről, az otthonomról vagy épp a munkámról. 
Kaptam kérdéseket az utóbbi időben ezekkel kapcsolatban és amennyire tőlem telik és nekem kényelmes, válaszolok is rájuk. A magánéletemet ennek ellenére szeretem megtartani magamnak. Gergővel ezt megbeszéltem és ő nem kifejezetten rajongott az ötletért, hogy "szerepeljen". Az otthonommal kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy részleteket már láthattatok belőle, de mivel nem egyedül élek, így emiatt nem érezném fairnek, hogy megmutatom a szobánkat, a konyhát, stb. Hiszen ez rajtam kívül még a családom számára is személyes dolog. Ezt azért írom le, mert nemrég weheartit-on szembe jött velem a saját teraszunkról készült fotó. Nem kaptam hisztériás rohamot, vagy ilyesmi. Aki blogol, blogon oszt meg fotókat, pinterest és weheartit gombot tesz a felületeire, annak számolnia kell azzal is, hogy a fotói bejárják a nagyvilágot. Ha ez zavar, akkor el kell látni vízjellel, stb. 
Ezzel kapcsolatban, csak annyit állapítottam meg, hogy szeretem meghívni az embereket az otthonomba, de azt nehezen viselem, ha valaki, akár virtuálisan is "hívatlanul beállít". Tehát nem valószínű, hogy valaha is lesz room tour bejegyzés a blogon. Remélem megértitek. :) 
A másik dolog, ami miatt az utóbbi 1,5 hétben kicsit visszafogottabbak voltak a dolgok itt (a cicák műtétje mellett), hogy munkahelyet váltottam. Egy olyan lehetőséggel és ajánlattal kerestek meg, ami nem gyakran jön szembe az emberrel, így nem utasíthattam el. A művészet, a kultúra és az írás mindig is a szenvedélyem volt és sosem titkoltam, hogy szívesen dolgoznék ilyen területen. Erre most lehetőségem adódott, ráadásul rögtön "bedobtak a mély vízbe", egy vezető pozícióval. Nagyon izgulok és izgatott vagyok miatta. Az utóbbi napok papírmunkái után a jövő héten végre aláírhatom a szerződésemet és azzal foglalkozhatok, ami mindig is érdekelt és egyben a hobbim is volt. 
Kérlek titeket, legyetek türelemmel a blog iránt. Igyekszem olyan gyakran írni, amikor csak tudok, rengeteg tervem van és nem áll szándékomban hanyagolni titeket. :) Ha esetleg lenne rá igény, akkor a későbbiekben egy picit részletesebben is írok majd az új munkámról. 
Addig is mindenkinek, kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok! :)


Csodás! :)


Szépséges ez a ruci! :)


Egyszerűen tökéletes ez a smink. :)


Ombre kicsit másképp. :)


Imádok hétvégente puccos reggelit csapni. :D


Dög! :P


6 perc a szexi formás combokért. Ugye belefér? Youtube-on megtaláljátok a videót is hozzá. ;) Az első héten 3x végezzétek el, a második héten 2x két ismétlésben, akár egy kis kocogással vagy cardio-val kiegészítve. ;)


Álomházikó. :)


Mesés színek tavaszra. :)


A csillárral engem megvettek kilóra. :D


Oreo brownie, nyami! :O


Az a kád... *.*


Póló, farmeringgel... nagyon én vagyok. :D


Ruhaszerelem. :P


Az a kis halványvörös leghátul... őt nagyon szeretném! Olyan cukik! *.* 

Mik a terveitek hétvégére? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Sok sikert kívánok az új munkádhoz!

    VálaszTörlés
  2. Megértem, hogy nem szívesen "találsz ki" a blogodon az életedről. Én pont az ellenkezője vagyok, én nagyon szívesen írnék privátabb dolgokról is nemcsak "szakmai" témákról, de úgy érzem, hogy az a kutyát sem érdekelné... :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó volt olvasni a "bevezetőt", teljesen megértelek! Gratulálok az új munkádhoz, remélem minden úgy alakul, ahogy eltervezted! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagy kalappal az új melóhoz, és biztos mindenben ügyes leszel, ne izgulj :) A kitárulkozást pedig megértem. Én ugyan valameddig beavatom az olvasóimat a magánéletembe is, de az otthonomat biztosan nem fényképezgetném körbe és raknám ki sehová, mert az egy intim szféra és csak rám tartozik. Képek közül a rúzsokat elfogadnám, csak úgy, mint a puccos reggelit :P

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok az új munkádhoz :-)

    VálaszTörlés
  6. Sok sikert az új munkádhoz! Drukkolok!!!

    VálaszTörlés
  7. Sok sikert az új munkához!❤

    VálaszTörlés
  8. Óóó... oreós brownies:D
    Gratulálok az új munkához, egyébként:)
    És szerintem teljesen normális, hogy nem szeretnél magadról olyan személyesen beszélni. Én sokat írok arról, amit gondolok, de azt hiszem, kicsit absztraktabb formában - és szerintem ez inkább én vagyok, mint a magánéletem vagy a szobám belseje. Ugyanakkor a kis környezetünk részleteit kirakni az internetre, hát, a gondolata sem tetszik.

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok az új munkához. :)
    Én is nehezen nyílok meg egyébként,pedig néha lehet, hogy még jót is tenne egy kicsit nyitottabbnak lenni.

    VálaszTörlés
  10. A manikűr csodaszép, a rúzsokat elfogadnám, a kutyusos-farmeringes szett remek!

    VálaszTörlés
  11. Sok sikert az új munkádhoz! Mázlista vagy, hogy olyat dolgozhatsz, amit szeretsz is, remélem mielőbb elérkezik ez az én esetemben is :) És én szívesen olvasnék majd róla a későbbiekben bővebben is!
    A képek csodásak, az álomház, fürdőszoba, ombre mani, álomruha tetszenek a legjobban!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)