Weekly Inspiration

A tavasz a megújulás időszaka. Ahogy a természet újjá születik, ahogy a fák és növények életre kelnek, szinte mi is érezzük magunkban a változást. Nyugtalan izgalommal tennénk valamit. Kinyitjuk az ablakot, hogy bejöjjön a friss tavaszi levegő. Elpakoljuk a vastag kabátot, a szekrény mélyére süllyesztjük a hótaposót. 
Lecseréljük a díszpárnákat és az utolsó téli dekorációt is eltüntetjük. Friss virágot teszünk a vázába. Fodrászhoz és kozmetikushoz megyünk, talán még az új trendekbe is belekukkantunk, mit érdemes idén tavasszal beszerezni. Tervezgetünk. Nagytakarítás, kert gondozás, sport, kirándulás. Bizserget minket a tenni akarás. 
De a tavasz egyben az elengedés ideje is. Segít, hogy új fejezetet nyissunk, megváljunk a régi, negatív dolgoktól, amik már nem visznek minket előre. Lehet az egy sérelem, bosszúság, egy nem működő kapcsolat, egy rossz munkahely, egy olyan barát aki csak bosszúságot okoz vagy épp a kifogásaink, hogy miért ne kezdjünk bele az életmódváltásba. 
Egy pillanatra hunyd be a szemed, vegyél egy mély levegőt... hallgasd a madarakat, érezd a napfényt és a szelet a bőrödön és engedd el ezeket. Minden negatív dolgot, amit visszatartott, hátráltatott. Gondolj rá úgy, mint a tavaszi nagytakarításra. Szabadulj meg tőlük. 
Mert nem számít ha a természet új életre kel, ha kicsinosítod az otthonod, közben pedig ugyanazok a problémák, negatív energiák emésztenek. A megújulást belül kell elkezdened. :)


Mi az, amin változtatni szeretnétek idén tavasszal? Lehet az sport, lakás, munkahely, vagy akár egy kis fogadalom, hogy nem vásároltok egy hónapig semmit vagy minden nap főztök. Mi az amit elhatároztatok? :)


Abba a dzsekibe szerelmes lettem. *.*


Csodás ez a smink, habár a szemöldök az én ízlésemnek túl mű hatású.


Nagyon csini ez a frizura. A félkonty még mindig hódít. ;)


"Ne ígérj, ha boldog vagy. Ne válaszolj, ha dühös vagy. Ne dönts, ha szomorú vagy." Ez az egyik legbölcsebb dolog, amit valaha hallottam.


Imádnivaló!


Ez a szett egyszerűen tökéletes. Az a mályvás púderszín a feketével. A finom anyag a bőrrel kombinálva... nincsenek rá szavak, olyan csinos!


Instant szerelem.


Az egyik kedvenc Yankee illatom. :) Ha valaki friss, édes de gyümölcsös illatot keres, akkor tökéletes választás. :)


Nagyon rá vagyok kattanva a finom anyagok bőrrel kombinálására. Ez a csipkeruha is tökéletes szerintem a bőrkabáttal és a bokacsizmával. És a leányzó haja mesés! :)


Nude palettából sosem elég. :D


A nyaklánc, az ékszerek és a mani és csudiszép! :)


Épp ma adtam a barátnőmnek ecset ügyben tanácsot. Illetve az egyik kedves olvasóm is említette, hogy ecseteket szeretne. Én azt tudom javasolni mindenkinek, hogy finom satírozóecsetből érdemes kettőt is venni, hiszen a szemre használt ecseteknél itt a legfontosabb, hogy tiszta legyen. Koszos ecsettel nem lehet szépen satírozni és nem mindig van lehetőség kimosni, illetve megvárni amíg száraz lesz. Szóval érdemes befektetni kettő ilyen ecsetre. :)


Álomház! *.*


Fincsi! :P


Rég volt már gardrób-imádat a válogatásokban. :)


Sokaknál a csípő-derék problémás rész. Az úgynevezett úszógumi, még az alapjáraton vékony vagy átlagos alkatú lányoknál is előfordul. Ez a gyakorlatsor szuperül formázza a derekat és a csípőt, illetve a hasunk oldalán lévő izmokat. Itt nézhetitek meg a videót. Ha hetente 2x egy kis hiit vagy cardio edzéssel, futással párosítjátok, mellévesztek egy kis hasizom gyakorlatot, akkor nyárra már látványos lesz a változás. Az első két hétben 1x, utána 2x ismételve végezzétek. ;) Kezdjétek a videóban is bemutatott könnyített verzióval és egy hónap után végezzétek a gyakorlatok nehezebb változatát. Ki próbálja ki? :)


Csini!


Cukorka smink tavaszra. Ha megnézitek a mélyítővonalban a szemhéj és a szemöldökcsont között egy kicsit barnás-bronzos színt vittek fel. Ez kiemeli a szemet, segít a satírozásban és "mélységet" ad a sminknek. Így lesz egyben. Ha ilyen pasztelles színekkel dolgoztok, ne hagyjátok ki ezt a lépést. :)


Jajjj de gyönyörű! *.*


Mivel Tigris volt a kedvenc szereplőm a Micimackóból, így nem hagyhattam ki ezt a cuki manit! :)


Egy kis tavaszi DIY dekoráció. :)


:D


Biztosan van olyan lány köztetek, aki az esküvőjére készül. Vagy csak szeret szép menyasszonyi ruhákat nézegetni. Ki nem? :D


Csoki mousse brownie torta. :P Ki kóstolná meg? :) Aztán meg nyomhatjuk az úszógumi gyakorlatokat ezerrel. :D

Fotók: Pinterest, Weheartit

Szép Hetet lányok! :) 

Mi az amin tavasszal változtatni szeretnétek? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Házikó, kaja, tigrises mani :) Az esküvői ruha is szép.

    VálaszTörlés
  2. A magnólia fa, nagyon nagyon gyönyörű! Illetve mindegyik kép nagyon tetszik, mindig olyan szép képeket osztol meg velünk! :)

    VálaszTörlés
  3. Outfitek, gardrób, álomház és konyha... A sütit meg szerintem már nem is kell mondanom, mivel éppen előbb említettem egy másik bejegyzésed alatt :D

    VálaszTörlés
  4. A menyasszonyi ruha, a gyűrű és a frizura nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Konyha, gardrób, diy, az első outfit, meg úgy majdnem minden.
    Türelmesebb szeretnék lenni, remélem sikerülni fog. Meg több rendet a könyek közt, mert megint minden a szekrény szélén van. Meg még pár dolog van azért.

    VálaszTörlés
  6. A diy-t mentettem. Jó képek, mint mindig. :)Az első és a gyűrű gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  7. Nem lehet választani a konyha..de a többi is nagyon jó! Köszi a tornavideót:)

    VálaszTörlés
  8. Nem lehet választani a konyha..de a többi is nagyon jó! Köszi a tornavideót:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)