Weekly Inspiration

Azt hiszem ez a tavasz igazán tökéletesen kezdődött. A csillagászati tavasz kezdetével, napfogyatkozással és ezzel a csodás, napos, meleg idővel, amikor az ember szíve is szinte magába szívja a napsugarakat, a komor, szürke, félhomályos, hideg tél után. 
Szombatra kinyíltak a jácintok a kertben és ebédre megsütöttem az idei első medvehagymás tönkölypogácsát. Délután, amikor kirándulni mentünk, a patakpart és az erdő szinte életre kelt. A vad jácintok lilája, a fáradt, elnyíló hóvirágokkal. A fák szétpattanni készülő rügyei és a nyüzsgő, hangos madárkórus mind a tavaszt hirdette. Csodásak ezek az első, igazi, frissen hűvös, de melengető napsugarú tavaszi napok, az éppen éledő természettel. Rövid ideig tart ez az időszak, de azt hiszem mégis ezek a napok tudják a legtöbb energiával feltölteni az embert. :)


Hogy telt a hétvégétek? :)


Csodás tavaszi pasztell mani. :)


A macaron világnap is most volt? Megünnepeltétek? Mi sajnos lemaradtunk róla, az egyik kedvenc cukrászdámban már az összes elfogyott. :D


Egyszerűen tökéletes ez az üde, természetes smink a ragyogó bőrrel, a csodás szemöldökkel, a látványos szempillákkal és a visszafogott ajakszínnel. :)


Csini! :)


Ez így van. :D


Cuki ez a szett. :)


Hamarosan... ;)


Egyszerű de nagyszerű bohém hajviselet. :)


Álomházikó helyett álomnyaraló. :P


Cukorkalakkok! :)


Szerelmes vagyok ebbe a táskába! *.*


Olyan szép ez a kép, muszáj volt megosztanom veletek is. :)


Szépséges ez a hálószoba. :)


Az a kabát!!!


Múlt heti csaló evés egy nagy adag házi bolognai volt, gluténmentes tésztával. :P


Szépséges ez a nappali és étkező! :)


Whao!


Szombaton megnéztük a Cinderella-t és nagyon tetszett. Hát még ez a MAC kollekció, amit a film ihletett. :P


Dög! De persze jó értelemben. :P


Ez a mani egyszerűen mesés.


Nagyon csinos ez a szett és szuperek az ékszerek is mellé. :)


Mikor Damon megtudta, hogy szerintem már nem ő, hanem Kai a legdögösebb pasi a TVD-ben. :D


Modern hercegnő szett. :)


Akarok egy őzikét! *.*


Néha picit elfelejtem, hogy milyen szépséges is Johnny a sok jelmezes szerepe mellett. A Transcendence ezt most eszembe juttatta. :P 

Fotók: Pinterest/Weheartit

Szép Hetet Lányok! :)

Hogy telt a hétvégétek? Csináltatok valami finomságot? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Nekem nagyon gyorsan eltelt a hétvége, mert dolgoznom is kellett egy kicsit. A manik nagyon tetszenek, a pasztell virágosat fel is vettem az elkészítendők listájára. :)

    VálaszTörlés
  2. Sajna én is dolgoztam szombaton. Teljes műszakot. Így nekem is gyorsan telt a hétvége.
    Háló, nappali és Johnny!!

    VálaszTörlés
  3. Uhh az a nappali-étkező *.* No meg a hálószoba és a nyaraló is uhh! Mani, szettek, virágok, ékszerek, sminkek mind csodásak :)

    VálaszTörlés
  4. Az a lilás smink imádnivaló :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is Kai lett a kedvenc férfi szereplőm. Nagyon bejött az az őrült stílusa, de a mostani is tetszik. Remélem őt nem vonják ki a sorozatból.
    Az a hajfonás nagyon tetszik. Meg kell próbálnom megcsinálni. Nagyon tetszett még a hálószoba is. Mostanában tetszenek az ilyen fehér egyszerű de mégis elegáns szobák. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)