A nap szettje - Floral Touch


Mivel a hét második felére már sokkal jobb, tavasziasan meleg időt jósolnak, ennek örömére készült ez a szett, ami tökéletes viselet hétköznapokra, amikor valami csajos de kényelmes szettet szeretnénk viselni. Ráadásul egy pici változtatással teltebb alakra is tökéletes viselet lehet. :) 


Idén nagyon divatosak a virágos leggingsek. A sima fekete és a kedvenc farmerünk mellett üde színfolt lehet a gadróbunkban egy ilyen darab. Ha teltebb az alakod, akkor válassz sötét alapon apró mintás darabot. A képen látható ingruha minden alakon jól mutat. Ha kifejezetten alacsony vagy, akkor érdemes ezt a szettet egy magasabb sarkú cipővel párosítani. Ez a teltebb alakú lányok számára is remek kis trükk, hiszen nyújtja az alakot, ezáltal vékonyabbnak mutat és nagyon szépen formázza a lábat is. 
A fekete ballonkabát szintén előnyös teltebb alakra is. Én egy pink sállal dobtam fel a szettet, ami nagyon jól harmonizál a cicanadrág színeivel. 
A hasított bőr ebben a szezonban igazán trendi, így egy ilyen hatású táskát választottam a szetthez. A loafer pedig igazán kényelmes viselet. De választhatunk helyette egy balerinát, bokacsizmát vagy akár egy tornacipőt is. :) Ékszerek terén nem akartam túlzásba esni, a sál és a cicanaci egyébként is feltűnő. De ennek a szép fülbevalónak nem tudtam ellenállni és egy kontyos frizura mellett szerintem remekül érvényesülne. :) 

Én ehhez a szetthez egy mályvás nude lakkot választanék és egy édes gyümölcsös-virágos parfüm szerintem nagyon jól illene az outfit stílusához. :) 

A szetthez illő smink első lépéseként használjuk a kedvenc hidratálónkat és esetleg egy primert is, ha fotnos, hogy egész nap kitartson a sminkünk. Ezután jöhet a bevált BB krém vagy alapozó. Ha szükséges használjunk korrektort. Szem alatti karikákhoz a legjobban a folyékony, fényvisszaverő pigmenteket tartalmazó korrektorok. Fixáljuk a sminkünket egy kis púderrel. 
Ezután emeljük ki a szemöldökünket. Jöhet egy kis bronzosító vagy kontúr és egy természetes, visszafogott pirosító, ha van egy extra perünk, akkor akár egy kis highlighter is. ;) Készítsünk egy természetes nude-barna szemsminket és az alsó szempillák tövébe csempésszünk egy kis színt. Ha barna vagy kék a szemünk, akkor válasszunk egy sötétkék színt. Ha zöld vagy szürke, akkor egy halványlilát. Ez azonnal belevisz egy kis extrát még a legrutinszerűbb, legegyszerűbb hétköznapi sminkbe is. :)
Ezután jöhet egy kis tus és spirál, végezetül pedig egy mályvás-nude színá szájfénnyel vagy rúzzsal koronázzuk meg a sminket. ;) 

Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Ti kedvelitek a virágmintás leggingseket? :)

Megjegyzések

  1. A nadrág nagyon tetszik a képről, viszont ez az összeállítás az én ízlésemnek már túl sötét, én egy világosabb blúzt választanék hozzá :)

    VálaszTörlés
  2. A leggings nekem túl sok ehhez a szetthez. A többi meg nagyon tetszik. A táska és loafer főleg. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik. A nacit kicserélném ahogy tanácsoltad, meg a cipőt is magassarkúra.
    Napokban lehet lesz ruha vadászat mégis. Sikerült eladnom pár nem kellő dolgom. Lehet akkor veszek legingszet is, ha találok.

    VálaszTörlés
  4. @Piros, a KIK-ben is voltak jó mintás leggingsek, ehhez van kupon is. C&A szintén kuponos, itt is vannak jók. ;) Én a Tally-ban szoktam vásárolni a cicanacikat, szerintem itt vannak a legjobb minőségűek.

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon tetszik! Szuper hogy ilyen aprólékosan kiválasztod a sminket is ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)